Sohbet Rsa Korumalı Cihazların Plakası Çözülmüş

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
anladığım kadarıyla abi samsungtaki gibi guncelleme yapılmadan kullanılması hard reset atılmaması gibi durumlar mevcut ama yılların xiaomi kullanıcısı olarak
bu mümkünmü?samsungtaki yazılımsal stabilitenin yarısı bile yok xiaomide gereksiz bir tartışma alıp başını gidiyor burada..

sonuç olarak;her defasında işlem yapma yeteneğin varsa yada çevrende böyle biri varsa al veyahut her defasında 50-100 sıkıştırmayla çözebiliyorsan al,,
işin nihayetinde bu telefon altından olsa bunların hepsi bıkkınlık yapar bi vakitten sonra, dolayısıyla kayıt yapılan modellere yönelmek akıl işi gözüküyor.
durum oyle bir hal aldıki s20fe 5000 lerde satılıyorken xiaomi mi 10 8000 lerde.(lütfen emsalmi tartışmaları açmayın anlatmaya çalıştığım şey başka birşey)
bide bunun üzerine rsa kilidiyle xiaomi kavimler göçüne zorluyor insanları..
Valla hocam dediğin gibi fp çizgisinden çıkalı çok oldu bir sonraki telefonum kesinlikle samsung olacak gına geldi zira...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Mi8se kullananlar bilir, her güncellemeden sonra stabil çalışan eski bi modem dosyası vardı onu flaslardik, o olmadan şebeke gelmez wifi çalışmazdi. Benzeri Redmi Note 10 pro içinde geçerli. Ben bunu bilerek ve kabul ederek TR piyasasının yarı fiyatina aldım cihazı. Güncelleme gelmeyecek mi daha iyi yeni sorunlar da gelmeyecek demektir veya modem mi flashlayacam, en fazla bir dosya fazla flashlar 2 dk fazla beklerim install ekranında

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Mi8se kullananlar bilir, her güncellemeden sonra stabil çalışan eski bi modem dosyası vardı onu flaslardik, o olmadan şebeke gelmez wifi çalışmazdi. Benzeri Redmi Note 10 pro içinde geçerli. Ben bunu bilerek ve kabul ederek TR piyasasının yarı fiyatina aldım cihazı. Güncelleme gelmeyecek mi daha iyi yeni sorunlar da gelmeyecek demektir veya modem mi flashlayacam, en fazla bir dosya fazla flashlar 2 dk fazla beklerim install ekranında
Hocam ben poco x3 pro kullanıcısıyım bende yurt dışı aldım cihazı daha 1 ay oldu rsa muhabbeti var ben aosp rom taraftarıyım miui rom ile işim olmaz lakin bu imei olayı note 10 pro gibi çözüldü diyelim twrp rom yükleme olayları nasıl oluyor ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam ben poco x3 pro kullanıcısıyım bende yurt dışı aldım cihazı daha 1 ay oldu rsa muhabbeti var ben aosp rom taraftarıyım miui rom ile işim olmaz lakin bu imei olayı note 10 pro gibi çözüldü diyelim twrp rom yükleme olayları nasıl oluyor ?
Her rom kurmada (hangi rom olursa olsun) uygun modem dosyasını da ardından kurmanız gerekiyor. Romla uyumsuz olursa modem işe yaramaz tabi. Böyle işleyecek süreç. Ancak bunun için daha IMEI tamiri yapılabiliyor olması gerek en başta.

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Redmi Note 10 Pro da henüz denemedim hocam ama söylendiği şekilde yapacak olursak, twrp ekranında İlk önce rom dosyasını yükleyecez sonra peşinden diğer yüklemek istediğimiz dosyaları en sonda modem dosyasini rom yükler gibi aynı şekilde yükleyip cihazı yeniden başlatacağız. Sorun varsa açılmaz veya şebeke gelmez, dosyaları ve işlemleri gözden geçirip kontrol ederek yeniden yüklemeyi deneriz

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum ve gerçekten bilmediğim için soruyorum. Şu lanet imei olayı bir tek Türkiye de mi var? Poco f3 var bende de...

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum ve gerçekten bilmediğim için soruyorum. Şu lanet imei olayı bir tek Türkiye de mi var? Poco f3 var bende de...
Bazı ülkelerde de var hocam mesela KKTC nin cihazı burada süresi dolunca kapanıyor, bizim cihaz süresi dolunca orada kapanıyor

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Bazı ülkelerde de var hocam mesela KKTC nin cihazı burada süresi dolunca kapanıyor, bizim cihaz süresi dolunca orada kapanıyor
Orada Türk toprakları. Misal Almanya da Fransa da var mı. İtalya Belçika bunlar da var mı. Yani cihazın imei sini değişip gayri resmi yollar ile kullanan bir Türkiye ve KKTC mi var.

Üst Alt