Henüz tam çözülmüş sayılmaz aslında. Sürekli bilgisayarda işlem gerektirmesi kötü. İlk Xiaomi telefonum Redmi Note 2 ydi. İmei tutmazdı canım benim her işlem sonrası EFS yedeği yüklemekten ömrümü çürüttü kendisi. Mi 10T, X3 NFC gibi cihazlar bu konuda çok konforlu hard reset, cihaz içi sıfırlama vs hiçbir şekilde imei uçma sorunu yok tertemiz.ey.me1, Ne mutlu, darısı diğer cihazların başına diyelim ..
Hâlâ yapılamıyor diye biliyorum. Sadece Note 10 Pro ve Mi 11 Lite 4G hakkında paylaşım yapılıyor şu anlık.Poco x3 pro 128/6 repiar yapılabiliyor mu?
Üstadım ben güncel modeller için RSA korumasının olmadığını belirttim. Sim 1 de bir koruma mevcut bu doğrudur. Fakat sim 2 için geçerli değil. Ayrıca RSA koruması varsa neden plaka yazıldığında sim 1 null oluyor RSA koruması olsaydı bu sim 1 null olmazdı diye düşünüyorum. Tabi bu örnek eski cihazlar için örneğin mi 10 da sim 1 null olmuyor ve değişmiyorsavioranqel68, poco f2 pro kullanıyorum, sim 1 de rsa kilidi olduğundan dolayı sadece sim 2 ye malum işlem yapılabildi diye biliyorum. Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
Hocam Allah aşkına siz ne anlatıyorsunuz (konuyu açan) birincisi rsa falan çözülmedi eng rom ve modem dosyası ile çözüldü ve şuanlık sadece mi 11 lite 4g ve redmi note 10 pro çözüldü ama rn10 pro dada mi 11 lite dosyaları kullanıldığı için sorunlar var biraz araştırma açıp acsaydınız konuyu keşke birde kıdemli üye olacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve plaka ne Allah aşkına IMEI yazsaydınız bari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rsa kırılmadi zaten fabrika romu ile çözüldü eğer rsa olmasaydı yıllardır çift sim IMEI atıyor olurdun