Sohbet Rsa Korumalı Cihazların Plakası Çözülmüş

mirdem

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Yazılımcı
Konular
3
Hocam Allah aşkına siz ne anlatıyorsunuz (konuyu açan) birincisi rsa falan çözülmedi eng rom ve modem dosyası ile çözüldü ve şuanlık sadece mi 11 lite 4g ve redmi note 10 pro çözüldü ama rn10 pro dada mi 11 lite dosyaları kullanıldığı için sorunlar var biraz araştırma açıp acsaydınız konuyu keşke birde kıdemli üye olacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve plaka ne Allah aşkına IMEI yazsaydınız bari

Rsa kırılmadi zaten fabrika romu ile çözüldü eğer rsa olmasaydı yıllardır çift sim IMEI atıyor olurdun
Sonuna kadar katılıyorum hocam.

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
512 bit RSA şifrelemesi için 3000 adet bilgisayar ile 3 ay geceli gündüzlü çalışılması gerekiyor.
1024 bit RSA şifresini ise kırmayı becermeyi bırak buna yeltenen bir matematik dehası da çıkmadı. Tahmin edin telefondaki RSA şifresi kaç bit. :)
İleride çok ciddi işlem gücü olan süper bilgisayarlar icat edildiğinde 1024 bitlik rsa kırılabilecektir. Şimdilik imkansız.
Yazılım korsanlığı konusunda bilgisi olanlar bilir. Hiçbir zeki cracker herhangi bir şifreyi kırmaya uğraşmaz. Şifreyi kırmadan aşmanın yolunu arar. Çalıyı geçmek için içine girmektense etrafından dolaşmak yani. Bugün denenen şeylerde bunlar. Yoksa telefon sektöründe onbin haneli asal sayılarin çarpanlarına ayıracak babayiğit yoktur.

ey.me1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
Xiomi redmi 9t
Konular
7
512 bit RSA şifrelemesi için 3000 adet bilgisayar ile 3 ay geceli gündüzlü çalışılması gerekiyor.
1024 bit RSA şifresini ise kırmayı becermeyi bırak buna yeltenen bir matematik dehası da çıkmadı. Tahmin edin telefondaki RSA şifresi kaç bit. :)
İleride çok ciddi işlem gücü olan süper bilgisayarlar icat edildiğinde 1024 bitlik rsa kırılabilecektir. Şimdilik imkansız.
Yazılım korsanlığı konusunda bilgisi olanlar bilir. Hiçbir zeki cracker herhangi bir şifreyi kırmaya uğraşmaz. Şifreyi kırmadan aşmanın yolunu arar. Çalıyı geçmek için içine girmektense etrafından dolaşmak yani. Bugün denenen şeylerde bunlar. Yoksa telefon sektöründe onbin haneli asal sayılarin çarpanlarına ayıracak babayiğit yoktur.
Merhaba, arkadaşım uyarmama rağmen poco x3 pro 6/128 modelini almış. Satıcı imei atılıyo diyip satmış. Repair mümkün mü? Benim bildiğim çift simde de RSA olduğu için atılması olanaksız.

Sanane sanane

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Resmi note 8
Konular
0
Hocam Allah aşkına siz ne anlatıyorsunuz (konuyu açan) birincisi rsa falan çözülmedi eng rom ve modem dosyası ile çözüldü ve şuanlık sadece mi 11 lite 4g ve redmi note 10 pro çözüldü ama rn10 pro dada mi 11 lite dosyaları kullanıldığı için sorunlar var biraz araştırma açıp acsaydınız konuyu keşke birde kıdemli üye olacaksınız

Ve plaka ne Allah aşkına IMEI yazsaydınız bari

Rsa kırılmadi zaten fabrika romu ile çözüldü eğer rsa olmasaydı yıllardır çift sim IMEI atıyor olurdun
Mi 11 lite güncelleme dışında sorun oluyor mu?

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Boşuna umutlanmayın arkadaşlar, bypass tarzı bir yöntemle bir nevi lakin onun dışında rsa kırılacak olsa şu an tek hat imei atılan cihazların hepsine çift imei atılıyor olurdu, bunun da önüne geçecekler hissediyorum, Xiaomi için imei devri bitti artık kendinizi umutlandırmayı bırakın.

sscetintas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
Olmaz deniliyordu ümitlenmeyin deniliyordu, satın kurtulun deniliyordu. Elimizdeki cihazları sattık yok pahasına şimdi repair yapılıyor. Çok bilmişlerin kurbanı olduk vesselam.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Olmaz deniliyordu ümitlenmeyin deniliyordu, satın kurtulun deniliyordu. Elimizdeki cihazları sattık yok pahasına şimdi repair yapılıyor. Çok bilmişlerin kurbanı olduk vesselam.
Yapılan tamir işlemi tam bir tamir sayılamaz. Geçici bypass denilebilir. Her güncellemeden, sıfırlamadan sonra modem dosyası flaşlamak gerekli bilgisayar ile. İşin başka bir sıkıntılı tarafı, ileride gelecek güncellemeler modem ile uyuşmazlık yaparsa bir daha güncelleme alamamak olur. Bir de üstüne üstlük cihazda anti-rollback varsa sıkıntıya daha da batar kullanıcı.

IMEI tamiri eski tip olmayan cihazlara hâlâ yaklaşmanızı tavsiye etmiyoruz. En baştan kimseye almasını da tavsiye etmiyorduk zaten.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Xiaomi son sözünü söylemedi daha bir güncellemeye bakar bu iş. Tam çözüm yok maalesef.

ey.me1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
Xiomi redmi 9t
Konular
7
Yapılan tamir işlemi tam bir tamir sayılamaz. Geçici bypass denilebilir. Her güncellemeden, sıfırlamadan sonra modem dosyası flaşlamak gerekli bilgisayar ile. İşin başka bir sıkıntılı tarafı, ileride gelecek güncellemeler modem ile uyuşmazlık yaparsa bir daha güncelleme alamamak olur. Bir de üstüne üstlük cihazda anti-rollback varsa sıkıntıya daha da batar kullanıcı.

IMEI tamiri eski tip olmayan cihazlara hâlâ yaklaşmanızı tavsiye etmiyoruz. En baştan kimseye almasını da tavsiye etmiyorduk zaten.
Poco x3 pro 128/6 repiar yapılabiliyor mu?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ey.me1,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt