Sohbet Rsa Korumalı Cihazların Plakası Çözülmüş

Kaman38400

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasar
Cihazım
9t pro
Konular
0
Şuana kadar çoğu samsung plaka yapıldıktan sonra güncelleme almıyordu ama sıkıntısız kullaniliyordu. Bu rsa li olanlarda o şekilde oldu. Eng si çıkan hepsine oluyor. Poco x3 pro da dahil. Denenmistir.

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Zaten xiaomi her güncelleme ile daha kötüye gidiyor. Güncelleme almaması daha iyidir.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bu durumdan şunu mu çıkarmalıyız. Güncelleme yapılmadığı sürece sıkıntısız kullanılabilir. Yani sürüm yenilemeden kullanmak modem dosyasında uyumsuzluk çıkartmaz. Samsung gibi olmuş bypass gibi bir durum güncelleme almıyor cihaz alsa da yapılmamalı.. bunu anladım genel olarak
Evet. Güncelleme geliyor ancak güncelleme yapınca modem dosyası stok haline geliyor ve yeniden modem atmak gerekiyor. Sıkıntı böyle kullanmak değil de, sıkıntı MIUI'ın bol sorunlu olması. Muhtemelen sıfırlama yapınca da modem dosyası silinir.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
mi 11 lite ve note 10 pro modelleri şu anda yapılabiliyor ancak sorunları söyleyim cihazı güncellediginiz zaman nv dosya hatası veriyor telefona yeniden eng modem dosyasını flaslayınca açılıyor ve güncellemesi yapılmış oluyor ilerideki güncellemelerde nasıl bir sorun çıkar bilmiyorum
zaten mi 11 lite ve note10 pro modelleri aynı işlemcileri kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco X3 Pro atılması imkansız. Yapıyorum diyenler dolandırıcıdır.
yazılım dünyasında imkansız diye birşey yoktur hocam vakit alır zordur her cihaz için aşırı ugraş gerektirebilir ama imkansız diye birşey yoktur net konuşmak cahil işidir.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
RSA diye birşey yok üstadlar eğer RSA koruması olsaydı o kırılmazdı bazı engel teşkil eden durumlar vardı tıpkı mi 10 ve poco f2 pro döneminde olduğu gibi onlara da eng rom ile işlem yapılmıştı. Halabtech de ve Xiaomi firmware de eng rom yayinlaninca yine benzer yöntemlerle denendi ve kısmi sonuca ulaşıldı. Halabtech de mi 11 eng rom mevcut denemek isteyen ben anlarım yaparım diyen varsa indirip deneyebilir.

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
savioranqel68, poco f2 pro kullanıyorum, sim 1 de rsa kilidi olduğundan dolayı sadece sim 2 ye malum işlem yapılabildi diye biliyorum. Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.

Shadowx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Vural
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Medikal
Konular
3
Hocam Allah aşkına siz ne anlatıyorsunuz (konuyu açan) birincisi rsa falan çözülmedi eng rom ve modem dosyası ile çözüldü ve şuanlık sadece mi 11 lite 4g ve redmi note 10 pro çözüldü ama rn10 pro dada mi 11 lite dosyaları kullanıldığı için sorunlar var biraz araştırma açıp acsaydınız konuyu keşke birde kıdemli üye olacaksınız

Ve plaka ne Allah aşkına IMEI yazsaydınız bari

RSA diye birşey yok üstadlar eğer RSA koruması olsaydı o kırılmazdı bazı engel teşkil eden durumlar vardı tıpkı mi 10 ve poco f2 pro döneminde olduğu gibi onlara da eng rom ile işlem yapılmıştı. Halabtech de ve Xiaomi firmware de eng rom yayinlaninca yine benzer yöntemlerle denendi ve kısmi sonuca ulaşıldı. Halabtech de mi 11 eng rom mevcut denemek isteyen ben anlarım yaparım diyen varsa indirip deneyebilir.
Rsa kırılmadi zaten fabrika romu ile çözüldü eğer rsa olmasaydı yıllardır çift sim IMEI atıyor olurdun

Son düzenleme:
Üst Alt