Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuana kadar çoğu samsung plaka yapıldıktan sonra güncelleme almıyordu ama sıkıntısız kullaniliyordu. Bu rsa li olanlarda o şekilde oldu. Eng si çıkan hepsine oluyor. Poco x3 pro da dahil. Denenmistir.
Bu durumdan şunu mu çıkarmalıyız. Güncelleme yapılmadığı sürece sıkıntısız kullanılabilir. Yani sürüm yenilemeden kullanmak modem dosyasında uyumsuzluk çıkartmaz. Samsung gibi olmuş bypass gibi bir durum güncelleme almıyor cihaz alsa da yapılmamalı.. bunu anladım genel olarak
Evet. Güncelleme geliyor ancak güncelleme yapınca modem dosyası stok haline geliyor ve yeniden modem atmak gerekiyor. Sıkıntı böyle kullanmak değil de, sıkıntı MIUI'ın bol sorunlu olması. Muhtemelen sıfırlama yapınca da modem dosyası silinir.
mi 11 lite ve note 10 pro modelleri şu anda yapılabiliyor ancak sorunları söyleyim cihazı güncellediginiz zaman nv dosya hatası veriyor telefona yeniden eng modem dosyasını flaslayınca açılıyor ve güncellemesi yapılmış oluyor ilerideki güncellemelerde nasıl bir sorun çıkar bilmiyorum
zaten mi 11 lite ve note10 pro modelleri aynı işlemcileri kullanıyor
yazılım dünyasında imkansız diye birşey yoktur hocam vakit alır zordur her cihaz için aşırı ugraş gerektirebilir ama imkansız diye birşey yoktur net konuşmak cahil işidir.
RSA diye birşey yok üstadlar eğer RSA koruması olsaydı o kırılmazdı bazı engel teşkil eden durumlar vardı tıpkı mi 10 ve poco f2 pro döneminde olduğu gibi onlara da eng rom ile işlem yapılmıştı. Halabtech de ve Xiaomi firmware de eng rom yayinlaninca yine benzer yöntemlerle denendi ve kısmi sonuca ulaşıldı. Halabtech de mi 11 eng rom mevcut denemek isteyen ben anlarım yaparım diyen varsa indirip deneyebilir.
savioranqel68, poco f2 pro kullanıyorum, sim 1 de rsa kilidi olduğundan dolayı sadece sim 2 ye malum işlem yapılabildi diye biliyorum. Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
Hocam Allah aşkına siz ne anlatıyorsunuz (konuyu açan) birincisi rsa falan çözülmedi eng rom ve modem dosyası ile çözüldü ve şuanlık sadece mi 11 lite 4g ve redmi note 10 pro çözüldü ama rn10 pro dada mi 11 lite dosyaları kullanıldığı için sorunlar var biraz araştırma açıp acsaydınız konuyu keşke birde kıdemli üye olacaksınız
RSA diye birşey yok üstadlar eğer RSA koruması olsaydı o kırılmazdı bazı engel teşkil eden durumlar vardı tıpkı mi 10 ve poco f2 pro döneminde olduğu gibi onlara da eng rom ile işlem yapılmıştı. Halabtech de ve Xiaomi firmware de eng rom yayinlaninca yine benzer yöntemlerle denendi ve kısmi sonuca ulaşıldı. Halabtech de mi 11 eng rom mevcut denemek isteyen ben anlarım yaparım diyen varsa indirip deneyebilir.