Soru Root yetkisi ile ekran çözünürlüğü yükseltmenin zararı varmıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Panel destekliyor 4k yi wqhd+ yani panel desteklemese zaten çözünürlük yüksektirseniz görüntü uyum sağlamaz pixeller bozuk olur 😀 laptopda hicmi denemediniz desteklenmeyen cozunurkugu madiatekin sitesinden al bak
Haydaa MTK ne alaka? O işlemci, panel üretmiyor. Neden sizin paneli kendi sitesinde yazsın? Kaynak olarak burayı mı kullandınız yoksa? Bu işlemci destekleyen panellerde o çözünürlüğe kadar görüntü verebilir diyor sadece. Panelin desteklediği anlamına gelmiyor orada yazan şey. Bak oradan depolama da UFS 4.0 + MCQ desteklediği de yazılı. yani sizin telefonda UFS 4.0 + MCQ da mı var da Xiaomi vermemiş?

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
45
Haydaa MTK ne alaka? O işlemci, panel üretmiyor. Neden sizin paneli kendi sitesinde yazsın? Kaynak olarak burayı mı kullandınız yoksa? Bu işlemci destekleyen panellerde o çözünürlüğe kadar görüntü verebilir diyor sadece. Panelin desteklediği anlamına gelmiyor orada yazan şey. Bak oradan depolama da UFS 4.0 + MCQ desteklediği de yazılı. yani sizin telefonda UFS 4.0 + MCQ da mı var da Xiaomi vermemiş?
MTK ne alaka derken paneli üreten MTK 😀zaten Samsung'a mi soralim panelin destekledigini

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
MTK ne alaka derken paneli üreten MTK 😀zaten Samsung'a mi soralim panelin destekledigini

Yok yahu bunu da yazmış olamazsınız... drunk~~

Ekran panelinizin MediaTek Dimensity 8300 olduğunu mu zannediyorsunuz siz? MediaTek Dimensity 8300 cihazın işlemcisi, ekran paneli değil. Mediatek chipset üretir, ekran paneli üretmez. Attığınız linke bakın hiç olmazsa facepalm~~

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
45
Yok yahu bunu da yazmış olamazsınız... drunk~~

Ekran panelinizin MediaTek Dimensity 8300 olduğunu mu zannediyorsunuz siz? MediaTek Dimensity 8300 cihazın işlemcisi, ekran paneli değil. Mediatek chipset üretir, ekran paneli üretmez. Attığınız linke bakın hiç olma
Yahu ekran bilgisayardami kullanmadin 😀 bu cihazın gpusunu kim üretiyor 😀 gpu nediatek pabeliyle sabit gelmiyormu gpu ne veriyorsa o değeri alırsın ekran kaliteli veya kalitesiz olabilir ama gpu destekliyorsa sen o ekran ayarını yapabilirsin

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yahu ekran bilgisayardami kullanmadin 😀 bu cihazın gpusunu kim üretiyor 😀 gpu nediatek pabeliyle sabit gelmiyormu gpu ne veriyorsa o değeri alırsın ekran kaliteli veya kalitesiz olabilir ama gpu destekliyorsa sen o ekran ayarını yapabilirsin

Olay şimdi anlaşıldı... Siz ekranı MTK üretiyor zannediyorsunuz facepalm~~ Bu kadar cehalet sizin için bile çok çok fazla.

Bakın Toorop hocam burada yazmış. Keşke yazılanları okusaydınız bu derece komik duruma düşmezdiniz. Sizin paneliniz CSOT veya Tianma... Büyük harfle ve kalın yazayım belki anlarsınız MEDIATEK EKRAN PANELİ ÜRETMEZ. Cihazınızda alacağınız çözünürlüğü ekran paneliniz belirler. İşlemciniz (MTK) 4K'ya kadar olan ekranları destekliyor ama sizin ekranınız 4K değil.

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
Dayı şu elemana cevap vermeyin kullandığı madde neyse özenmeye başladım çünkü gpu denen şeyi panel zannetmesinden belli ne kadar hakim olduğu bırakın o 180Hz 4K kullansın malum kuşağın elemanlarına laf anlatılmıyor hâlâ overclock kernel falan diyor yav kardeşim sana bak adam demiş eline al büyüteci eğer gerçekten marka seni kısıtlıyorsa 1080P ve 4K ya aldığında oluşan piksel farkını bize anlat diyoruz hâlâ yobaz yobaz konuşuyorsun

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
45
Olay şimdi anlaşıldı... Siz ekranı MTK üretiyor zannediyorsunuz facepalm~~ Bu kadar cehalet sizin için bile çok çok fazla.

Bakın Toorop hocam burada yazmış. Keşke yazılanları okusaydınız bu derece komik duruma düşmezdiniz. Sizin paneliniz CSOT veya Tianma... Büyük harfle ve kalın yazayım belki anlarsınız MEDIATEK EKRAN PANELİ ÜRETMEZ. Cihazınızda alacağınız çözünürlüğü ekran paneliniz belirler. İşlemciniz (MTK) 4K'ya kadar olan ekranları destekliyor ama sizin ekranınız 4K değil.
Bence sizin okuma yazmanız yok ben mediatek ekran üretiyor demedim gpu yu kim üretiyor dedim gpu ile ekran üretici ne alaka 😀 ekran amoled samsung üretiyor panelden kastım gpu ekran panelinin modelini üretici zaten vermiyor ben ekranı uçurdum ekran müthiş bir seviye atladı demedim yazılımsal olarak yukselttim diyorum yükseldiği evet görüntüde iyileşme güzelleşme varmi bilmemem test etmedim ama yazılımsal.olarak çözünürlüğü arttırdım kullandığım uygulamalarda gayet veriyi doğru veren root komutu ile çalışan uygulamalar 😀 size göre yanlış bilgi olmadan verdiği bilgiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayı şu elemana cevap vermeyin kullandığı madde neyse özenmeye başladım çünkü gpu denen şeyi panel zannetmesinden belli ne kadar hakim olduğu bırakın o 180Hz 4K kullansın malum kuşağın elemanlarına laf anlatılmıyor hâlâ overclock kernel falan diyor yav kardeşim sana bak adam demiş eline al büyüteci eğer gerçekten marka seni kısıtlıyorsa 1080P ve 4K ya aldığında oluşan piksel farkını bize anlat diyoruz hâlâ yobaz
Sen niye kuduruyorsun hala anlamis degilim git kendi kuşağında takıl rahatsız.oluyorsan

Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bence sizin okuma yazmanız yok ben mediatek ekran üretiyor demedim gpu yu kim üretiyor dedim gpu ile ekran üretici ne alaka 😀 ekran amoled samsung üretiyor panelden kastım gpu ekran panelinin modelini üretici zaten vermiyor ben ekranı uçurdum ekran müthiş bir seviye atladı demedim yazılımsal olarak yukselttim diyorum yükseldiği evet görüntüde iyileşme güzelleşme varmi bilmemem test etmedim ama yazılımsal.olarak çözünürlüğü arttırdım kullandığım uygulamalarda gayet veriyi doğru veren root komutu ile çalışan uygulamalar 😀 size göre yanlış bilgi olmadan verdiği bilgiler

Yahu bunu yazan kim? Yarım saat önce paneli üreten MTK demişsiniz...

Cehalete yalan da eklendi...

Yazılımsal olarak paneli yükseltemezsiniz diyoruz zaten. Okuduğunu anlama problemi var. Ben yanlış anlamışım, bilmiyordum, kusura bakmayın şimdi öğrendim der geçersin. Bakın bir daha aynı cümleyi yazıyorum. Tekrar cevap yazmayı düşünüyorsanız bir daha okuyun. Okuduktan sonra halen cevap yazmak isterseniz bir defa daha okuyabilirsiniz.

"Büyük harfle ve kalın yazayım belki anlarsınız MEDIATEK EKRAN PANELİ ÜRETMEZ. Cihazınızda alacağınız çözünürlüğü ekran paneliniz belirler. İşlemciniz (MTK) 4K'ya kadar olan ekranları destekliyor ama sizin ekranınız 4K değil."

xRaven hocam haklısınız, işlemcinin ekran paneli olduğunu zanneden adamla ne uğraştık yahu... Halen iddia ediyor cehaletin cesareti de hiç çekilmiyor.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
45
Yahu bunu yazan kim? Yarım saat önce paneli üreten MTK demişsiniz...

Cehalete yalan da eklendi...

Yazılımsal olarak paneli yükseltemezsiniz diyoruz zaten. Okuduğunu anlama problemi var. Ben yanlış anlamışım, bilmiyordum, kusura bakmayın şimdi öğrendim der geçersin. Bakın bir daha aynı cümleyi yazıyorum. Tekrar cevap yazmayı düşünüyorsanız bir daha okuyun. Okuduktan sonra halen cevap yazmak isterseniz bir defa daha okuyabilirsiniz.

"Büyük harfle ve kalın yazayım belki anlarsınız MEDIATEK EKRAN PANELİ ÜRETMEZ. Cihazınızda alacağınız çözünürlüğü ekran paneliniz belirler. İşlemciniz (MTK) 4K'ya kadar olan ekranları destekliyor ama sizin ekranınız 4K değil."

xRaven hocam haklısınız, işlemcinin ekran paneli olduğunu zanneden adamla ne uğraştık yahu... Halen iddia ediyor cehaletin cesareti de hiç çekilmiyor.
Kardeşim ekran panelimi diyorum ben ? Panel dediğim mtk 8200 bu bir panel değilmi içinde cpu gpu olan panel hani chipset yani böylemi yazmak. Lazım işine geleni anlamaman icn amoledin panel.bilgisine nerden ulaşmayı.planliyorsun zate. ??

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Kardeşim ekran panelimi diyorum ben ? Panel dediğim mtk 8200 bu bir panel değilmi içinde cpu gpu olan panel hani chipset yani böylemi yazmak. Lazım işine geleni anlamaman icn amoledin panel.bilgisine nerden ulaşmayı.planliyorsun zate. ??

Bak yine okumadan yazmış...

mtk 8200 bu bir panel değilmi

Değildir efendim... MTK 8200 bir chipsettir.

Bir daha yazayım...

Cihazınızda alacağınız çözünürlüğü ekran paneliniz belirler. Chipset değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt