Soru Root yetkisi ile ekran çözünürlüğü yükseltmenin zararı varmıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baran452432

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
Kullanıcı konu genelinde kullandığı üslup nedeniyle uyarı cezası almıştır.
Arkadaşlar başlıktaki gibi çözünürlüğü root ile qhd+ yaptim bunun zararı varmdiir yada bu işlemi yapınca ekran kalitesi artarmi bilgisi olan varmidir

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
çözünürlük piksel sayısına göre belirlendiği için kalitede artış olacağını zannetmiyorum panel kaç piksel destekliyorsa onu gösterir zarar konusunda da aynı şekilde zannetmiyorum bişi olacağını

baran452432

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
çözünürlük piksel sayısına göre belirlendiği için kalitede artış olacağını zannetmiyorum panel kaç piksel destekliyorsa onu gösterir zarar konusunda da aynı şekilde zannetmiyorum bişi olacağını
Panel desteklemiyor olsa ekran çözünürlüğünü yukseltince hata vermesi gerekmez mi yada ekranda siyah kenarlar falan olmazmi sizce

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Panel desteklemiyor olsa ekran çözünürlüğünü yukseltince hata vermesi gerekmez mi yada ekranda siyah kenarlar falan olmazmi sizce
panel destekliyor olsa firma zaten bu seçeneği size sunmaz mı sizce?

baran452432

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
panel destekliyor olsa firma zaten bu seçeneği size sunmaz mı sizce?
Satış politikası olabilir sonuçta 4k 60 FPS video cekebiliyorken firma izin vermiyor yazılımsal olarak hatta bence 67wat şarj olabilen bir batarya 120 de olabiliyor dur ama yazılımsal.izin verilmiyor bence

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Satış politikası olabilir sonuçta 4k 60 FPS video cekebiliyorken firma izin vermiyor yazılımsal olarak hatta bence 67wat şarj olabilen bir batarya 120 de olabiliyor dur ama yazılımsal.izin verilmiyor bence
O zaman 60 Hz destekleyen paneli de 120 Hz çıkarın "yazılımsal" olarak görelim, 60 Hz telefonlarımı 120 Hz yapmayı çok isterim.
Şunu ekleyeyim yine ekrandaki piksel sayısını arttırmadığınız sürece çözünürlüğü arttıramazsınız ayrıca dediğiniz gibi bi satış politikası olsaydı f/p telefon serisinde adamlar cebinden zarar edip de 1.5 2 4k çözünürlükte ekranlar koymazdı mantıken onların cebine zarar bu.

baran452432

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
O zaman 60 Hz destekleyen paneli de 120 Hz çıkarın "yazılımsal" olarak görelim, 60 Hz telefonlarımı 120 Hz yapmayı çok isterim.
Şunu ekleyeyim yine ekrandaki piksel sayısını arttırmadığınız sürece çözünürlüğü arttıramazsınız ayrıca dediğiniz gibi bi satış politikası olsaydı f/p telefon serisinde adamlar cebinden zarar edip de 1.5 2 4k çözünürlükte ekranlar koymazdı mantıken onların cebine zarar bu.
Yıllardır yapılan birşey birçok cihaz yazılımsal kilitlere sahip çokça telefonda gördük 60 Hz cihaz 120 olmayabilir ama 90 Hz cihaz 120 yapılabilir + şarj olayı zaten yıllardır yazılım ile voltaj yuksektilebiliyor root yetkisiyle kernela müdahale ederek yapilabiliyorken sizce neden imkansız hali hazırda 13t proya verilen yazılım desteği ile 13t ye verilen yazılım desteği ortada dediğim gibi şirketlerin satış politikası herşeyi yaptirabilir

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Yıllardır yapılan birşey birçok cihaz yazılımsal kilitlere sahip çokça telefonda gördük 60 Hz cihaz 120 olmayabilir ama 90 Hz cihaz 120 yapılabilir + şarj olayı zaten yıllardır yazılım ile voltaj yuksektilebiliyor root yetkisiyle kernela müdahale ederek yapilabiliyorken sizce neden imkansız hali hazırda 13t proya verilen yazılım desteği ile 13t ye verilen yazılım desteği ortada dediğim gibi şirketlerin satış politikası herşeyi yaptirabilir
Bakın demek istediğimi ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz beyfendi ekrandaki piksel sayısı artmadığı sürece çözünürlüğü arttıramazsınız diyorum hâlâ şu root bu kernel bu satış politikası diyorsunuz iki burun deliğiniz varken göbek deliğinden de nefes almayı deniyorsunuz resmen, ekrandaki piksel sayısını arttırdığınıza dair ve gerçekten çözünürlüğü arttırabildiğinize dair kanıtlarınızla sizi bekliyorum, millet salak zaten 2,4K destekleyen ekranları 1080P kullansın bi siz akıllısınız

Server 2003

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
2
Çözünürlük yükseltilemez sizin dediğiniz şey Samsung A32 yi A34 e yükseltme gibi birşey yazılımsal imkansız

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Çözünürlük yükseltilemez sizin dediğiniz şey Samsung A32 yi A34 e yükseltme gibi birşey yazılımsal imkansız
Yok yok beyfendi markaların satış politikasına savaş açmış birisi kesin yükseltmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt