- Adım
- anda
- Cihazım
- s7
- Konular
- 43
- Konu Sahibi Konu Sahibi
13t nin paneli zaten 4k destekliyor 4k video izlenebiliyorBakın demek istediğimi ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz beyfendi ekrandaki piksel sayısı artmadığı sürece çözünürlüğü arttıramazsınız diyorum hâlâ şu root bu kernel bu satış politikası diyorsunuz iki burun deliğiniz varken göbek deliğinden de nefes almayı deniyorsunuz resmen, ekrandaki piksel sayısını arttırdığınıza dair ve gerçekten çözünürlüğü arttırabildiğinize dair kanıtlarınızla sizi bekliyorum, millet salak zaten 2,4K destekleyen ekranları 1080P kullansın bi siz akıllısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakın demek istediğimi ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz beyfendi ekrandaki piksel sayısı artmadığı sürece çözünürlüğü arttıramazsınız diyorum hâlâ şu root bu kernel bu satış politikası diyorsunuz iki burun deliğiniz varken göbek deliğinden de nefes almayı deniyorsunuz resmen, ekrandaki piksel sayısını arttırdığınıza dair ve gerçekten çözünürlüğü arttırabildiğinize dair kanıtlarınızla sizi bekliyorum, millet salak zaten 2,4K destekleyen ekranları 1080P kullansın bi siz akıllısınız
Ekli dosyalar
Son düzenleme: