Daha önce başka bir konu başlığında da yazmıştım. Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum. Bootloader kilidim açık. Telefonumda root var. Magisk root. Kendimce bulduğum çözümü yazıyorum. Bugün 12 Aralık 2024 ve halen çok şükür sorunsuz tüm bankacılık uygulamalarını kullanabiliyorum.
Magisk üzerinden bankacılık uygulamasını aşabilirsiniz. 5 adet bankacılık uygulaması kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
1-Enpara
2-Qnb
3-Akbank
4-Ziraat
5-Yapı Kredi
Kendimce bulduğum çözüm :
1- Tüm bankacılık uygulamaları silinecek ve aşağıda anlattığım usülde yüklenmeli.
2- Yapılacak ilk iş, Magisk gizle yapıyorum ve devamında magisk için bir isim girmem isteniyor, rastgele bir isim giriyorum. (Tel yeniden başlatmalı.)
3- Magisk Zygisk ve altındaki reddetme listesini zorla seçeneklerini etkinleştiriyoruz. (Tel yeniden başlatmalı.)
4- Bankacılık uygulamalarını yüklüyoruz, ama ÇALIŞTIRMIYORUZ.
5- Magisk uygulamasını açıyoruz ve Reddetme listesini yapılandır seçeneğinden bankacılık uygulamasını seçiyoruz. Ama burada bir şeye dikkat etmeliyiz
Bankacılık uygulamasını seçince, banka uygulamasına ait mavi çizgi tamamen uzun olmalı. uzun değilde yarım falan kalmışsa, burada bankacılık uygulamasının üzerine tıklanacak ve açılan listedeki bankacılık uygulamasına ait com... seçeneklerinin hepsi seçilerek mavi çizgi tam uzunlukta olması sağlanmalı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu yöntemi deneyip sonucu burada paylaşabilirsiniz.