Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
zygisk next ve lsposed modüllerini yüklemeniz lazım. lsposed sonrası modülü aktif edin.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Sayın agabey_42 hocam, Allah sizden razı olsun, ne muradınız varsa versin İnşallah...Magiski kaldırmıştım, sayenizde tekrar rootlu oldu cihazım, çok teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
rica ederim. yardımcı olabilmek ne güzel. sadece birşeyler alabilmek için forum sitelerini takip edenlerden değilim. insanlara yardımcı olabilmekte çok güzel. Allah sizden de razı olsun inşaallah. güzel temennileriniz için amin.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
293
rica ederim. yardımcı olabilmek ne güzel. sadece birşeyler alabilmek için forum sitelerini takip edenlerden değilim. insanlara yardımcı olabilmekte çok güzel. Allah sizden de razı olsun inşaallah. güzel temennileriniz için amin.
Sayın Nostradamus hocamın tavsiye ettiği magisk delta yı denedim, bir işe yaramadı yada ben beceremedim ama sizin yönteminiz işe yaradı, tekrardan teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

kurum1520

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mı 9T Pro
Konular
0
Sorunu magisk delta kurarak çözmüş durumdayım. Enpara yapı kredi hesabıma giriş yapabiliyorum. Kuveyt Türk giriş ekranı açılıyor ama hesabımın şifresini yenilemek istedim. Şifre değiştirme anında işleminiz şu an gerceklestirilemiyor uyarısı veriyor. Çağrı merkezinden şifre değiştirmeye calistim. Onlarda hata aldı teknik iciceleme yapalım dediler. Kayıt aldılar bakalım ne olacak. Kuveytin bu sorununuda çözersem değmeyin keyfime 😎

onurcannn35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onurcan
Cihazım
Pocox3
Konular
1
Daha önce başka bir konu başlığında da yazmıştım. Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum. Bootloader kilidim açık. Telefonumda root var. Magisk root. Kendimce bulduğum çözümü yazıyorum. Bugün 12 Aralık 2024 ve halen çok şükür sorunsuz tüm bankacılık uygulamalarını kullanabiliyorum.

Magisk üzerinden bankacılık uygulamasını aşabilirsiniz. 5 adet bankacılık uygulaması kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
1-Enpara
2-Qnb
3-Akbank
4-Ziraat
5-Yapı Kredi

Kendimce bulduğum çözüm :
1- Tüm bankacılık uygulamaları silinecek ve aşağıda anlattığım usülde yüklenmeli.
2- Yapılacak ilk iş, Magisk gizle yapıyorum ve devamında magisk için bir isim girmem isteniyor, rastgele bir isim giriyorum. (Tel yeniden başlatmalı.)
3- Magisk Zygisk ve altındaki reddetme listesini zorla seçeneklerini etkinleştiriyoruz. (Tel yeniden başlatmalı.)
4- Bankacılık uygulamalarını yüklüyoruz, ama ÇALIŞTIRMIYORUZ.
5- Magisk uygulamasını açıyoruz ve Reddetme listesini yapılandır seçeneğinden bankacılık uygulamasını seçiyoruz. Ama burada bir şeye dikkat etmeliyiz
Bankacılık uygulamasını seçince, banka uygulamasına ait mavi çizgi tamamen uzun olmalı. uzun değilde yarım falan kalmışsa, burada bankacılık uygulamasının üzerine tıklanacak ve açılan listedeki bankacılık uygulamasına ait com... seçeneklerinin hepsi seçilerek mavi çizgi tam uzunlukta olması sağlanmalı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu yöntemi deneyip sonucu burada paylaşabilirsiniz.
Eline sağlık çok güzel olmuş bu ikinci seçenekte yapılacak ilk iş magisk nasıl gizleyeceğim daha ben oradan bulamadım orayı bir açıklar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eline sağlık çok güzel olmuş bu ikinci seçenekte yapılacak ilk iş magisk nasıl gizleyeceğim daha ben oradan bulamadım orayı bir açıklar mısın

onurcannn35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onurcan
Cihazım
Pocox3
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende magisk böyle gozukuyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-17-08-07-46-521_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2024-12-17-08-07-46-521_com.topjohnwu.magisk.jpg
    286,3 KB · Görüntüleme: 14

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Bende magisk böyle gozukuyor
magisk uygulamasını yüklemişsiniz, ama twrp üzerinden magisk.zip dosyasını yüklediniz mi? şu şekilde olması lazım.

magisk ayarlara girince aşağıda işaretlediğim yerde sizde magisk uygulamasını gizle diye yazacak. buraya tıklayınca magisk için bir isim girmenizi isteyecek, kafanıza göre bir isim verin, magisk gizlenmiş olacak.

En güncel magisk uygulamasını indirmek için link aşağıda ekliyorum. Magisk apk uygulamasını indirince sonunu zip yaparsanız twrp üzerinden yüklersiniz. sonra tel açılınca sonunu zip yaptığınız uygulamayı tekrar sonunu apk yaparak normal telden yüklemelisiniz. işlem tamam.

gokcegokce2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
mi 11t
Konular
0
Daha önce başka bir konu başlığında da yazmıştım. Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum. Bootloader kilidim açık. Telefonumda root var. Magisk root. Kendimce bulduğum çözümü yazıyorum. Bugün 12 Aralık 2024 ve halen çok şükür sorunsuz tüm bankacılık uygulamalarını kullanabiliyorum.

Magisk üzerinden bankacılık uygulamasını aşabilirsiniz. 5 adet bankacılık uygulaması kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
1-Enpara
2-Qnb
3-Akbank
4-Ziraat
5-Yapı Kredi

Kendimce bulduğum çözüm :
1- Tüm bankacılık uygulamaları silinecek ve aşağıda anlattığım usülde yüklenmeli.
2- Yapılacak ilk iş, Magisk gizle yapıyorum ve devamında magisk için bir isim girmem isteniyor, rastgele bir isim giriyorum. (Tel yeniden başlatmalı.)
3- Magisk Zygisk ve altındaki reddetme listesini zorla seçeneklerini etkinleştiriyoruz. (Tel yeniden başlatmalı.)
4- Bankacılık uygulamalarını yüklüyoruz, ama ÇALIŞTIRMIYORUZ.
5- Magisk uygulamasını açıyoruz ve Reddetme listesini yapılandır seçeneğinden bankacılık uygulamasını seçiyoruz. Ama burada bir şeye dikkat etmeliyiz
Bankacılık uygulamasını seçince, banka uygulamasına ait mavi çizgi tamamen uzun olmalı. uzun değilde yarım falan kalmışsa, burada bankacılık uygulamasının üzerine tıklanacak ve açılan listedeki bankacılık uygulamasına ait com... seçeneklerinin hepsi seçilerek mavi çizgi tam uzunlukta olması sağlanmalı.

Bu yöntemi deneyip sonucu burada paylaşabilirsiniz.
Denemediğim bir şey kalmamıştı. İşe yaradı bu yöntem çok teşekkür ediyoruz.

onurcannn35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onurcan
Cihazım
Pocox3
Konular
1
magisk uygulamasını yüklemişsiniz, ama twrp üzerinden magisk.zip dosyasını yüklediniz mi? şu şekilde olması lazım.

magisk ayarlara girince aşağıda işaretlediğim yerde sizde magisk uygulamasını gizle diye yazacak. buraya tıklayınca magisk için bir isim girmenizi isteyecek, kafanıza göre bir isim verin, magisk gizlenmiş olacak.

En güncel magisk uygulamasını indirmek için link aşağıda ekliyorum. Magisk apk uygulamasını indirince sonunu zip yaparsanız twrp üzerinden yüklersiniz. sonra tel açılınca sonunu zip yaptığınız uygulamayı tekrar sonunu apk yaparak normal telden yüklemelisiniz. işlem tamam.

Gösterdiğiniz dosyayı indirdim ama başarısız ama magiskten açmaya kalkınca başarısız diyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-18-17-01-18-203_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2024-12-18-17-01-18-203_com.topjohnwu.magisk.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 8
Üst Alt