Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

kurum1520

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mı 9T Pro
Konular
0
Sorunu magisk delta kurarak çözmüş durumdayım. Enpara yapı kredi hesabıma giriş yapabiliyorum. Kuveyt Türk giriş ekranı açılıyor ama hesabımın şifresini yenilemek istedim. Şifre değiştirme anında işleminiz şu an gerceklestirilemiyor uyarısı veriyor. Çağrı merkezinden şifre değiştirmeye calistim. Onlarda hata aldı teknik iciceleme yapalım dediler. Kayıt aldılar bakalım ne olacak. Kuveytin bu sorununuda çözersem değmeyin keyfime 😎
Kuveyt Türk hesabıma da giriş yapabildim biraz önce root uyarısı almadım. Böylelikle sorunu tamamen çözmüş bulunuyorum.

_Forbidden_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
xiomi9s
Konular
0
magisk uygulamasını yüklemişsiniz, ama twrp üzerinden magisk.zip dosyasını yüklediniz mi? şu şekilde olması lazım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

magisk ayarlara girince aşağıda işaretlediğim yerde sizde magisk uygulamasını gizle diye yazacak. buraya tıklayınca magisk için bir isim girmenizi isteyecek, kafanıza göre bir isim verin, magisk gizlenmiş olacak.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

En güncel magisk uygulamasını indirmek için link aşağıda ekliyorum. Magisk apk uygulamasını indirince sonunu zip yaparsanız twrp üzerinden yüklersiniz. sonra tel açılınca sonunu zip yaptığınız uygulamayı tekrar sonunu apk yaparak normal telden yüklemelisiniz. işlem tamam.

Hocam verdiğiniz linkten kurulum yaptım ancak hala işaretlediğiniz bölümde Zygisk Mevcut değil diyor Ne yapmam gerekiyor tam olarak bana yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• media_20241219_132613_7476691343118829144.jpg
    media_20241219_132613_7476691343118829144.jpg
    296 KB · Görüntüleme: 6
  • media_20241219_132613_3340153259688855971.jpg
    media_20241219_132613_3340153259688855971.jpg
    281,2 KB · Görüntüleme: 6

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Hocam verdiğiniz linkten kurulum yaptım ancak hala işaretlediğiniz bölümde Zygisk Mevcut değil diyor Ne yapmam gerekiyor tam olarak bana yardımcı olur musunuz?
magisk.zip dosyasını twrp üzerinden yüklüyor musunuz?

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
Verdiğiniz link direk apk olarak yüklenip sonra güncelle geliyor güncelle dediğimde aynı sabit kalıyor hocam
verdiğim linkteki dosyayı indirince, sonu apk olan dosya iniyor. siz bu dosyanın sonunu zip olarak değiştirin. Yani magisk.zip

Daha sonra bu zip dosyasını twrp üzerinden yüklediğinizde magisk - zygisk işi çözülüyor.

_Forbidden_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
xiomi9s
Konular
0
verdiğim linkteki dosyayı indirince, sonu apk olan dosya iniyor. siz bu dosyanın sonunu zip olarak değiştirin. Yani magisk.zip

Daha sonra bu zip dosyasını twrp üzerinden yüklediğinizde magisk - zygisk işi çözülüyor.
Hocam şimdi dosyayı zip olarak çıkarttım ancak twrp üzerinden nasıl yüklüyecegim o kısmı bilmiyorum rica etsem onuda anlatır mısınız?

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Hocam şimdi dosyayı zip olarak çıkarttım ancak twrp üzerinden nasıl yüklüyecegim o kısmı bilmiyorum rica etsem onuda anlatır mısınız?
zipten çıkarmayın

.apk olan dosya uzantısını .zip yapıp twrp üzerinden kurun

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Hocam twrp programı kurdum ancak kurulumu gerçekleştiremedim. Yanlış programı indirdim sanırım. Sizde twrp link var mı?
Hocam cihazınızın model koduna göre İnternette arayın. Bilgisayar üzerinden kurmanız gerekiyor. Forumda rehberleri mevcut bunun

Üst Alt