- Adım
- Kadirhan
- Cihazım
- Xiomi
- Konular
- 0
Paket yükleyici sürekli olarak duruyor hatası veriyor yeniden başlatsam yada güncellesem IMEI gidermi yardımcı olabilirmisinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet arkadaşlar telefonlarımıza magisk (root) yüklediğimiz/attığımız vakit başta banka uygulamaları olmak üzere başka uygulamalar da Cihazınız "jailbreak/rootlu" vs diyerek uyarı veriyor...
Bu uyarıyı almamak için Banka uygulamaları veya root uyarısı veren hangi uygulama olursa,önce Magisk ayarlar kısmından magiski gizleyin sonra uygulamanın tüm verilerini temizleyin, Sonrasın da Magisk hide kısmından uygulamayı gizleyin/seçin tamamdır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yeni sürüm Magisk uygulaması HİDE seçeneği
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çözüldü - Root var, Paycell açılmıyor (çözüldü)
Arkadaşlar mi9 se cihazıma root attım bütün uygulamalarda magisk hide çalışıyor ama ne yaptıysam paycell uygulamasında gizleyemedim yardımcı olabilecek var mı ?forum.miuiturkiye.net
Rehber - Bonusflaş vb. Bankacılık Uygulamalarını ROOT'tan Gizleme (DİĞER TÜM YÖNTEMLER İŞE YARAMADIYSA - SON ÇARE!)
Merhabalar. Direkt konuya girmek istiyorum. Çünkü bu sorun ile baya bir uğraştım ve zaman kaybettim. Daha fazla zaman kaybetmeden sizlere de aktarmak istiyorum. Bunu Bonusflaş üzerinden anlatacağım. Çünkü sorun yaşadığım tek bankacılık uygulaması buydu. Her girişimde SMS geliyordu telefona ve...forum.miuiturkiye.net
Mod - Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma (2. Yöntem eklendi)
1. Yöntem (Uninmod) Bir çok kişinin başına gelmiştir. Magiskten bir modül flashladığımızda bazen uyumsuz oluyor ve telefon açılmıyor. Biz de mecburen Twrp'den "magisk uninstalleri" flashlayıp Magisk'i komple sistemden kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu da kullandığımız diğer modları da devre...forum.miuiturkiye.net
Son sürüm magisk içindeki hide seçeneğinin olmamasının çözümü
Rehber - Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü
Ya arkadaşlar magisk e giriyorum güncel değil diyor indir diyorum hicbisey değişmiyor tekrar aynı uyarı çıkıyorforum.miuiturkiye.net