Çözüldü Rom yüklerken karşılaştığım problem

serbetcan555

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
servetcan
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil 1.0.4
Telefon Modeli
Xiaomi mi 9t
Bootloader Kilidi
Açık
Xiaomi mi 9t telefonuma twrp üzerinden revos rom yükledim, reboot yapınca Redmi yazısından sonra twrp ye attı, twrp üzerinden daha önce backup ını aldığım yedeği yüklemek istediğimde hafıza yerinde şu ekran geldi, yardım lütfen, ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• IMG20200210012549.jpg
    IMG20200210012549.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 58

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Dediğim konuya geri döndük, güvenlik diye işin cılkını çıkarmışlar, backup işi çok iyi oluyordu, yukarıda arkadaşımızın dediği gibi google bu işlere girmeyin diyor bizde girmeyelim o zaman.
Hocam açıklayayım miui zorunlu dosya şifrelemeli geliyor. Miui romdsn başka roms geçecekseniz format data atıp decyrpt etmeniz şart özellikle global romsa. Custom miui ise şifreli mi diye bakmakta fayda var ama genelde olmaz. Aosp lerde hiç olmaz Aosp rom kullanıyorsanız başka roms geçmek için 4 wipe yeterli

Oyla:

serbetcan555

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
servetcan
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
6
Hocam açıklayayım miui zorunlu dosya şifrelemeli geliyor. Miui romdsn başka roms geçecekseniz format data atıp decyrpt etmeniz şart özellikle global romsa. Custom miui ise şifreli mi diye bakmakta fayda var ama genelde olmaz. Aosp lerde hiç olmaz Aosp rom kullanıyorsanız başka roms geçmek için 4 wipe yeterli
Şimdi hocam şu anda mirom beta sürüm yüklü ve revos Miui roma geçmek istiyorum, 4 wipe yeterlimi yoksa format data mı lazım, birde miromdan aldığım backupı revos a yükleyebilirmiyim???

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Şimdi hocam şu anda mirom beta sürüm yüklü ve revos Miui roma geçmek istiyorum, 4 wipe yeterlimi yoksa format data mı lazım, birde miromdan aldığım backupı revos a yükleyebilirmiyim???
Twrp de sıkıntı çıkabilir siz yine de önemli dosyaları pc ye atın. Önceden format data yaptınız değil mi? Android sürümü de yükselmiyor veya düşmüyorsa 4wipe ile kurabilirsiniz.

Oyla:

serbetcan555

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
servetcan
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
6
Twrp de sıkıntı çıkabilir siz yine de önemli dosyaları pc ye atın. Önceden format data yaptınız değil mi? Android sürümü de yükselmiyor veya düşmüyorsa 4wipe ile kurabilirsiniz.
Miromu kurarken format data yaparak kurdum,mirom da revosta Android 10,doğru anlamışmıyım, bu durumda 4 wipe yaparak revosu kurup ardından miromdan aldığım backup ı restore yapabilirim

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Miromu kurarken format data yaparak kurdum,mirom da revosta Android 10,doğru anlamışmıyım, bu durumda 4 wipe yaparak revosu kurup ardından miromdan aldığım backup ı restore yapabilirim
Backup A pek güvenme emşn değilim backup da hiç.

Oyla:

serbetcan555

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
servetcan
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
6
Backup A pek güvenme emşn değilim backup da hiç.
Hocam peki biz backup'ı hiç kullanamıyormuyuz artık, eğer öyleyse çok kötü, çok işe yarıyordu çünkü

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Backup için backup deneyebilirsiniz.

Oyla:

serbetcan555

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
servetcan
Cihazım
xiaomi mi 9t
Konular
6
Hocam Swift backup ı şimdi inceledim, her şeyin yedeğini almıyor, yani galeri vs gibi. Twrp den alınan backup ta tüm herşey olduğu gibi yükleniyordu, cidden çok zorlaştırıp bozmuşlar bu işleri, sanırım stock global stabil roma dönüp orda kalıcam ve artık rom mom yüklemiyicem. Çünkü ciddi araştırma gerekiyor sıkıntı olmaması için ve en önemlisi şu backup olayının kalkmış olması.

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Orangefox varsa onu kullanın backup için buna da çok güvenmeyin ama.

Oyla:
Üst Alt