Çözüldü Rom için yardım lazım

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu şekilde kendini kanıtlamış stabil bir Note 9S rom'u var mıdır?
Bunu ben bilemem hocam note 9S kullanan sizsiniz ve bu cihaz daha çok yeni.
Custom rom işi kullanıcıya bağlı herşeyi kendiniz keşfediyosunuz öğreniyosunuz ve rom işleri markadan modele telefonun işlemcisine göre değişken şeyler.
Herkesin telefon kullanımı rutini farklıdır kimisi özelleştirme istiyor miui rom seviyor kimiside artık benim gibi miui romu bırakıp aosp saf android arayüzü kullanıyor.
Ben kişisel olarak tam ekran kullanımındaki animasyonlardaki anlık takılmaları hıçkırmaları bile sevmiyorum aosp rom bana hitap ediyor bu yüzden fakat aosp romların %80 sorunludur 10 tanesinde 1-2 tane stabil düzgün rom çıkar yani.

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bu seferde böyle bir hata veriyor. galiba bozuldu telefon

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48

bu seferde böyle bir hata veriyor. galiba bozuldu telefon
Xiaomi Flash Tool 20191030 – Xiaomi Tools bu mi flashı dener misiniz? Hangi usb portunu kullanıyorsunuz değiştirdiniz mi? Ona göre çözüm bulalım. Romu çıkart deyince 2 tane klasör oluşuyor imagesin bir üstünü seçmeniz gerekli. Kurduğunuz twrp hataya neden oluyor olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

talhacker Hocamın ilk mesajda verdiği twrpyi deneyin.

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
Xiaomi Flash Tool 20191030 – Xiaomi Tools bu mi flashı dener misiniz? Hangi usb portunu kullanıyorsunuz değiştirdiniz mi? Ona göre çözüm bulalım. Romu çıkart deyince 2 tane klasör oluşuyor imagesin bir üstünü seçmeniz gerekli. Kurduğunuz twrp hataya neden oluyor olabilir.

talhacker Hocamın ilk mesajda verdiği twrpyi deneyin.
usb portunu değiştirdim. bu arada usb 2.0 çoğaltıcı kullanmam gerekiyor yoksa fastboot ekranı hiç çalışmıyor. twrp ve bootloaderi de anca öyle yükleyebildim. şimdi sizin dediğiniz flashı deneyeceğim. imagesin bir üst klasörünü kullanıyorum onda sıkıntı yok

ikinci denememde de bitmek bilmiyor. ya niye bu kadar sorunlu anlamadım. alt tarafı içi boş telefona rom flashlıyorum niye olmuyor mantıklı bir tane sebebi yok. ben şimdi bu telefonu hiçbir şekilde açamayacak mıyım

Ekli dosyalar

• 1592234112665.png
    1592234112665.png
    60 KB · Görüntüleme: 2

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
usb portunu değiştirdim. bu arada usb 2.0 çoğaltıcı kullanmam gerekiyor yoksa fastboot ekranı hiç çalışmıyor. twrp ve bootloaderi de anca öyle yükleyebildim. şimdi sizin dediğiniz flashı deneyeceğim. imagesin bir üst klasörünü kullanıyorum onda sıkıntı yok
usb port çoklayıcı sıkıntı yapıyordur hocam. Mi flasha girince driver bölümüne tıklayıp driverları kurun deneyin çoklayıcı olmayan portlara takıp refresh deyin birinde çalışması yeterli eğer olmuyorsa başka pc bulmanız şart. Eğer olmazsa pc bulana kadar kapatın telefonu şarjı bitmesin.

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
iki farklı bilgisayardan denedim usb portlayıcı olmadan yüklenmiyor. fastboot ekranında en üstte press any key to shutdown yazısı çıkıyor.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
iki farklı bilgisayardan denedim usb portlayıcı olmadan yüklenmiyor. fastboot ekranında en üstte press any key to shutdown yazısı çıkıyor.

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
yok işte o sorun usb çoğaltıcı takılarak çözülüyor. şuan tek sorun romun yüklenmemesi. brick olursa telefonun hiç mi geri dönüşü yok? yazılımsal bir sorun telefonun çöp olmasına nasıl yol açabilr ki ? donanım olsa neyse

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
yok işte o sorun usb çoğaltıcı takılarak çözülüyor. şuan tek sorun romun yüklenmemesi. brick olursa telefonun hiç mi geri dönüşü yok? yazılımsal bir sorun telefonun çöp olmasına nasıl yol açabilr ki ? donanım olsa neyse
Brick olmamış sanırım fakat o pc den yükleme yapamazsınız. Win 10 kullanıyorum driverlarım güncel şuana kadar hiçbir sıkkntı yaşamadım.

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
şuan başka bilgisayardayım. sorun devam ediyor. usb çoğaltıcıyı yine mecbur takıyorum yoksa fastboot ekranında yükleme devam etmiyor. bu sorunu gerçekten çözebilecek bir tane yetkili bilen birisi yok mu rica ediyorum ya

Üst Alt