Çözüldü Rom için yardım lazım

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
Twrp yüklemenizdeki mantık twrpye girip komple temizlersiniz telefonu ondan sonra mi flash ile kurulum yaparsınız mis gibi çalışır cihaz.
anladım twrpden telefonu sıfırlayıp fastboota alıp yükleyeceğim birazdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidiniz kapalıysa açmanız gerekiyor açık olduğunu cihaz açılırken unlocked yazısından anlayabilirsiniz.
Tüm miui romlarını denedim hepsi boş ve zaman kaybı sizin ilacınız burda.

1) Verdiğim linkteki romu indirin.
2) bu linkteki twrp sürümünü indirip yükleyin.
3) Cihazı kapatın sonra ses açma + güç tuşuyla twrp recovery açın dili türkçe seçin eğer türkçe değilse.
4) Temizle menüsüne girip veriyi biçimlendir diyip yes yazın çubuğu kaydırın işlem bitince geri tuşlarına basarak ana menüye dönün tekrar.
5) Tekrar Temizle menüsüne girip gelişmiş temizliğe girin listedeki tüm seçenekleri seçin ve çubuğu kaydırın.
6) Ana menüye gelip yeniden başlat menüsünden recovery seçeneğini seçin cihaz kapanıp twrp modunda tekrar açılıcak sonra usb kabloyla bilgisayara bağlayıp indirdiğiniz romu telefonun hafızasına atıp yükleyin.

tüm işlemler bu kadar eksiksiz yaparsanız hiç bi sorun yaşamazsınız hafıza kartı kullanıyosanız bu işlemleri yapmadan önce hafıza kartınızı çıkarın öyle yapın.
sizin verdiğiniz bu recovery dosyasını kalıcı yapmak için bir işlem yapmama gerek var mı?

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
anladım twrpden telefonu sıfırlayıp fastboota alıp yükleyeceğim birazdan
Ben şimdi yükledim kurulum yapıyorum :) twrpden veriyi sil yes deyip gelişmiş temizliğe girin tüm seçenekleri seçip temizleyin sonra reboot menüsünden kapat deyip fastboot modunda açın. Mi flash açın telefonu bağlayın, romu seçin bootloader kilitleyecekseniz sağ alt köşede clean all and lock seçili olsun. Cihaz görünmüyorsa ekranda refresh deyin flashlayın bitti:)

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
Ben şimdi yükledim kurulum yapıyorum :) twrpden veriyi sil yes deyip gelişmiş temizliğe girin tüm seçenekleri seçip temizleyin sonra reboot menüsünden kapat deyip fastboot modunda açın mi flash açın telefonu bağlayın, romu seçin bootloader kilitleyecekseniz sağ alt köşede clean all and lock seçili olsun. Cihaz görünmüyorsa ekranda refresh deyin flashlayın bitti:)
clean and lock dersem bootloaderi tekrar kapatmaz mı?

Ben şimdi yükledim kurulum yapıyorum :) twrpden veriyi sil yes deyip gelişmiş temizliğe girin tüm seçenekleri seçip temizleyin sonra reboot menüsünden kapat deyip fastboot modunda açın mi flash açın telefonu bağlayın, romu seçin bootloader kilitleyecekseniz sağ alt köşede clean all and lock seçili olsun. Cihaz görünmüyorsa ekranda refresh deyin flashlayın bitti:)
benim twrp im biraz farklı size görüntü atsam yardımcı olur musunuz

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
clean and lock dersem bootloaderi tekrar kapatmaz mı?

benim twrp im biraz farklı size görüntü atsam yardımcı olur musunuz
Evet clean all and lock derseniz bootloader kapanır eğer kapanmasın diyorsanız clean all seçili olsun.

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
Ben şimdi yükledim kurulum yapıyorum :) twrpden veriyi sil yes deyip gelişmiş temizliğe girin tüm seçenekleri seçip temizleyin sonra reboot menüsünden kapat deyip fastboot modunda açın. Mi flash açın telefonu bağlayın, romu seçin bootloader kilitleyecekseniz sağ alt köşede clean all and lock seçili olsun. Cihaz görünmüyorsa ekranda refresh deyin flashlayın bitti:)
Buradaki her şeyi seçiyorum değil mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20200615_161344.jpg
    IMG_20200615_161344.jpg
    306,8 KB · Görüntüleme: 6

vahcet12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Bootloader kilidiniz kapalıysa açmanız gerekiyor açık olduğunu cihaz açılırken unlocked yazısından anlayabilirsiniz.
Tüm miui romlarını denedim hepsi boş ve zaman kaybı sizin ilacınız burda.

1) Verdiğim linkteki romu indirin.
2) bu linkteki twrp sürümünü indirip yükleyin.
3) Cihazı kapatın sonra ses açma + güç tuşuyla twrp recovery açın dili türkçe seçin eğer türkçe değilse.
4) Temizle menüsüne girip veriyi biçimlendir diyip yes yazın çubuğu kaydırın işlem bitince geri tuşlarına basarak ana menüye dönün tekrar.
5) Tekrar Temizle menüsüne girip gelişmiş temizliğe girin listedeki tüm seçenekleri seçin ve çubuğu kaydırın.
6) Ana menüye gelip yeniden başlat menüsünden recovery seçeneğini seçin cihaz kapanıp twrp modunda tekrar açılıcak sonra usb kabloyla bilgisayara bağlayıp indirdiğiniz romu telefonun hafızasına atıp yükleyin.

tüm işlemler bu kadar eksiksiz yaparsanız hiç bi sorun yaşamazsınız hafıza kartı kullanıyosanız bu işlemleri yapmadan önce hafıza kartınızı çıkarın öyle yapın.
Bu şekilde kendini kanıtlamış stabil bir Note 9S rom'u var mıdır?

erenkaraa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
27
kurulumda tavsiye edeceğin şeyler var mı? mesela kurdugunda ilk neler yapıyorsun? hangi programları yükleyebilirim? neleri devre dışı bırakmalıyım hangi ayarları yapmalıyım? neler yapıyorsun bi anlatır mısın? telefonu daha performanslı kullanmak istiyorum

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bunun bu kadar uzun sürmesi normal mi

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
kurulumda tavsiye edeceğin şeyler var mı? mesela kurdugunda ilk neler yapıyorsun? hangi programları yükleyebilirim? neleri devre dışı bırakmalıyım hangi ayarları yapmalıyım? neler yapıyorsun bi anlatır mısın? telefonu daha performanslı kullanmak istiyorum

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bunun bu kadar uzun sürmesi normal mi
Hocam bitmiş ki :D :D telefon açılmış olmalı şimdiye kadar. Açıldıysa kapa gitsin. Hiçbir şey yapmıyorum devre dışı bırakmıyorum hocam. Sistem kararsız hale geliyor hele ram kullanımı isteseniz de istemeseniz de %50 oluyor her romda. Kafanıza göre takılın tek yapmayın diyeceğim şey sistem başlatıcıyı güncellemeyin.

Üst Alt