Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam mesajıma bakarsanız çalışacağına garanti veremem dedim. Fastboot rom ile aralarında 800mb fark var hocam eksik bir şey çıkacaktır diye biliyorum.
çalışma garantisine bir şey diyemem hocam ama sonuçta onun yüklenme tarzı o. ben yinede recoveryi indiriyorum denemek üzere. bu da olmazsa inşallah yetkili bilen biri benimle iletişime geçer de hallederiz şu sorunu
çalışma garantisine bir şey diyemem hocam ama sonuçta onun yüklenme tarzı o. ben yinede recoveryi indiriyorum denemek üzere. bu da olmazsa inşallah yetkili bilen biri benimle iletişime geçer de hallederiz şu sorunu
evde iki bilgisayarda denedik olmadı.. bi ara arkadaşta halletcez o zaman yapacak bir şey yok.. ama çoklayıcının sorun yarattıgını dusunmuyorum. en fazla süreci yavaşlatır aktarma hızından dolayı. çoklayıcı olmazsa bağlayamıyorum bile çünkü
evde iki bilgisayarda denedik olmadı.. bi ara arkadaşta halletcez o zaman yapacak bir şey yok.. ama çoklayıcının sorun yarattıgını dusunmuyorum. en fazla süreci yavaşlatır aktarma hızından dolayı. çoklayıcı olmazsa bağlayamıyorum bile çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam şurdaki zip ile twrpden kurulum yaptım powered by android yazısı geldi bakalım bir medet bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam şurdaki zip ile twrpden kurulum yaptım powered by android yazısı geldi bakalım bir medet bekliyorum
Olabilir hocam aradaki mb farkından dolayı dedim. Zaten "Şuan twrp kurabiliyor musunuz" diye sorduğumda twrp rom kurmak aklıma geldi ondan sordum çalışıp çalışmayacağını bilmediğim için yanlış yönlenrimek istemedim.
Ha soyle bir şey var ayrıca yeni güncelleme gelirse size bildirimi gelir, fakat sistem üzerinden ota ile kurulum yapamazsiniz recoveryiniz twrp olduğundan.Yine forumdan güncel orjinal romun recovery zip dosyasini indirip flashlamaniz gerekir