Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

yusfrdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
1
Z
Sayın yusfrdem...
Ekran görüntüsünü attığınız modülleri kullanmadığım için yorum yapamam. Benim kullandığım modül size linkini attığım All in one modülüdür ve stock kameraya yapay zeka özellikleri kazandırması yanında google kamera ile Stabil ve uyumlu çalışan en sıkıntısız modüldür.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Zaten kuramadım onu da :) Neresini kuracağımı anlamadım. Sizin dediğinizi kuruyorum şuan yine. Atarım birazdan çektiğim fotoğrafları

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
Eğer cihazınız rootluysa ve camera api modülü yüklüyse paylaştığınız fotoların bir google kameradan çıktığına inanmak zor. Hele ki Mi6 gibi üst düzey bir cihazla..
Google kamera bir cihazın varolan kamera özelliklerine en üst düzey performansı kazandıran, mühendislik harikası bir yazılımdır ve en eski sürümüyle bile harika resimler çekebilirsiniz. Kaldı ki 7.0 sürümü pixel 4 için tasarlanmıştır. Gerisini siz düşünün...
Kullandığınız modülde bir sıkıntı olabilir. Altta verdiğim modülü magisk ten flashlayıp bir de öyle deneyin..

miui 11 yüklü kursam sıkıntı olur mu? miui 10 yazıyor o yüzden bilemedim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

brsshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Ben telefonu 3-4 ay önce aldım, aldıktan birkaç gün sonra forumlardan birine bakıp hangi sürüm olduğunu hatırlamadığım Gcam'i kurmuştum harika fotoğraflar çekiyordum gece modunda. Bir ara telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım, burdaki gcam ve mevcetin hocamızın config'ini denedim. Yanlış anlaşılmasın hocamın emeğine sağlık ama benim telde gece modu berbat çekiyor ilk yüklediğim Gcam'e göre. O ilk yüklediğimde sıfır ışıkta aydınlık ortamdaymış gibi fotoğraf çekiyordum. Şimdi kırmızı suratlı, aşırı keskin ve sulu boya gibi çamurlu fotoğraflar çekiyor. O ilk yüklediğim hangisiydi bilmiyorum onu tekrar yapamadım.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Ben telefonu 3-4 ay önce aldım, aldıktan birkaç gün sonra forumlardan birine bakıp hangi sürüm olduğunu hatırlamadığım Gcam'i kurmuştum harika fotoğraflar çekiyordum gece modunda. Bir ara telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım, burdaki gcam ve mevcetin hocamızın config'ini denedim. Yanlış anlaşılmasın hocamın emeğine sağlık ama benim telde gece modu berbat çekiyor ilk yüklediğim Gcam'e göre. O ilk yüklediğimde sıfır ışıkta aydınlık ortamdaymış gibi fotoğraf çekiyordum. Şimdi kırmızı suratlı, aşırı keskin ve sulu boya gibi çamurlu fotoğraflar çekiyor. O ilk yüklediğim hangisiydi bilmiyorum onu tekrar yapamadım.
Gece cekiminde ne kadar uzun sure beklerseniz o kadar guzel resimler cekersiniz hocam. Benim su ana kadar test ettigim surumler icerisinde en begendigim gece cekimini yapan bu paylastigim surum. Telefonu tripod ile sabitlerseniz stock kameranin pro modunda da cok kaliteli gece resimleri cekebilirsiniz.

yusfrdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
1
Gece cekiminde ne kadar uzun sure beklerseniz o kadar guzel resimler cekersiniz hocam. Benim su ana kadar test ettigim surumler icerisinde en begendigim gece cekimini yapan bu paylastigim surum. Telefonu tripod ile sabitlerseniz stock kameranin pro modunda da cok kaliteli gece resimleri cekebilirsiniz.

Hocam uzun süre bekleyemiyorum işte ben. Kapanıyor kamera. Ekranda süre çıkıyor. 3-4 saniye geri saydıktan sonra kamera kapanıyor. Başka Gcam apkları kurdum. Onlarda da durum aynı. Seninkini yeniden yükledim. Şimdi onlar hepten açılmıyor. Kamerayı açtıktan bir kaç saniye sonra kapanıyorlar. Telefonu filan yeniden başlattım her silip kurmadan sonra. Ama durum değişmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen şöyle hızlı bir video ekleyeyim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Hocam uzun süre bekleyemiyorum işte ben. Kapanıyor kamera. Ekranda süre çıkıyor. 3-4 saniye geri saydıktan sonra kamera kapanıyor. Başka Gcam apkları kurdum. Onlarda da durum aynı. Seninkini yeniden yükledim. Şimdi onlar hepten açılmıyor. Kamerayı açtıktan bir kaç saniye sonra kapanıyorlar. Telefonu filan yeniden başlattım her silip kurmadan sonra. Ama durum değişmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen şöyle hızlı bir video ekleyeyim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Cihazinizda Astrophoto modu desteklenmedigi icin boyle bir sorun aliyorsunuz hocam.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Redmi Note 7 astrophoto modunda tripod ile cekilmis birkac fotograf.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Redmi Note 7 astrophoto modunda tripod ile cekilmis birkac fotograf.

+1 Yes~~

yusfrdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
1
Cihazinizda Astrophoto modu desteklenmedigi icin boyle bir sorun aliyorsunuz hocam.
Tüm mi 6 larda mi bu böyle yoksa bende mi bir sorun var?
Sizin fotoğraflar efsane. Kıskandım diyeyim açık açık :)
Çok güzel çıkmışlar. Ellerinize sağlık.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt