- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 1
Rica ederim hocam. Astro modunu açarsanız gece modunda geri sayım yapar. Astro modu kapalıysa geri sayım yapmaz. Astro modu içinde tripodlu çekim gerekir.
Mi 6 konusunda Koçara hocamın bilgisi var.
Hocam konu başında bahsettiğiniz ayar dosyasını da kurdum. Astro modunu da açtım. Astro modu ile çektiğim fotoğrafi koyuyorum. (İlk fotoğraf)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İkinci fotoğraf ise kendi kamerası ile direk çektiğim foto. Herhangi bir şey yapmadım yani.
Bunların böyle olmaması gerektiğini biliyorum çünkü mi 9 telefonda da kullandım Google kamera. (kız kardeşimde var) gece modunda çok ama çok harika şeyler çekiyor. Tripodsuz bile harika çekim yapıyor.
Eğer imkan olursa yan yana koyarım ikisini.
Bir de geri sayım hep 15 saniye sürüyor. Mi 9 da öyle değildi. 2dk 3 dk 4 dk bile sürdüğü oluyordu ışığın yetersiz kaldığı alanlarda.
Birde bazen böyle yeşil çekiyor gece modu filmlerdeki şu gece görüş termal dürbün efekti mi veriyor ne yapıyor artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Unutmadan. Fotoğrafçılıktaki uzun pozlama olayını biliyorum. Tripod olsa uzun pozlama ile her fotoyu çekeriz zaten. Ancak google cameranin olayı tripod kullanmadan gece çekimi yapmak. Ben bunu istiyorum o yüzden uğraşıyorum. Yani bu fotolarda bir gariplik var. Umarım mi 6nin dilinden anlayan birisi çıkar