Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Sanırım Parrot'un yayınladığı stabil sürümden bahsediliyor 14 kastdedilerek.

PMGC 7.2.014 Stable V1
Maalesef o sürüm sadece android 10 ile çalışmakta hocam. Redmi note 7 ye android 10 gelene kadar o sürümü eklemeyeceğim konuya. Şu an eklersem çok karışıklık olacağını düşünüyorum. Android 10 gelene kadar o sürümün eksiklikleri tamamlanacaktır hem.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Maalesef o sürüm sadece android 10 ile çalışmakta hocam. Redmi note 7 ye android 10 gelene kadar o sürümü eklemeyeceğim konuya. Şu an eklersem çok karışıklık olacağını düşünüyorum. Android 10 gelene kadar o sürümün eksiklikleri tamamlanacaktır hem.

MIUI 11 bir kere daha stabil alacaktır.Yeni yıla yaklaştığımız günlerde çin betası Android 10 olarak gelecektir diye düşünüyorum.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
MIUI 11 bir kere daha stabil alacaktır.Yeni yıla yaklaştığımız günlerde çin betası Android 10 olarak gelecektir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam, 2020 ilk çeyreğinde gelecek söylentileri duymuştum.

halreys

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
haldun
Cihazım
note7
Konular
0
Merhabalar.konunun başınadn sonuna kadar her yazdığını kelimeleri okudum.kafam karıştı.RN7 için şu an itibariyle neyi nasıl nerden yükleyebileceğimi anlatabilecek olan varmı.yeni olduğum için kusuruma bakmazsanız sevinirim.Dün yükledim kasmalar oldu.Astrophoto version v12 yüklemiştim kaldırdım.Yardımcı olursanız sevinirim.. Bu arada MIUI GLOBAL 11.0.4.0 yüklü

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Merhabalar.konunun başınadn sonuna kadar her yazdığını kelimeleri okudum.kafam karıştı.RN7 için şu an itibariyle neyi nasıl nerden yükleyebileceğimi anlatabilecek olan varmı.yeni olduğum için kusuruma bakmazsanız sevinirim.Dün yükledim kasmalar oldu.Astrophoto version v12 yüklemiştim kaldırdım.Yardımcı olursanız sevinirim.. Bu arada MIUI GLOBAL 11.0.4.0 yüklü
Redmi note 7 için şuan kullanabileceğiniz en güncel versiyon v12 hocam. Uygulamayı yükledikten sonra uygulama ayarlarına giderek verilerini sıfırlayın. Kasma düzelecektir. Verileri sıfırladıktan sonra konuda anlatıldığı şekilde config yüklerseniz çektiğiniz fotoğraflar daha güzel tonlarda olur.

halreys

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
haldun
Cihazım
note7
Konular
0
Redmi note 7 için şuan kullanabileceğiniz en güncel versiyon v12 hocam. Uygulamayı yükledikten sonra uygulama ayarlarına giderek verilerini sıfırlayın. Kasma düzelecektir. Verileri sıfırladıktan sonra konuda anlatıldığı şekilde config yüklerseniz çektiğiniz fotoğraflar daha güzel tonlarda olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

v12 türkçeyi nasıl indirebilirim

Son düzenleme:
Üst Alt