Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162

bepanten

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulus Hastürk
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
teşekkürler, emeğinize sağlık.

Apo88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
9
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Ağır çekime aldığım zaman kararma oluyor sizede aynısı oluyormu sanki vantiratör çalışıyormuş gibii ekran gidip geliyor kararma

hasanbyzt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
K20 pro
Konular
0
Google Kamera 7 stabil hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. İyi günlerde kullanın.
Ben K20 pro kullanıyorum indirdim fakat normal kamerdan daha kotu bir görüntü oldu birde gece modunda ortada küçük yeşil bir nokta çıkıyor anlamadım
Google Kamera 7 stabil hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. İyi günlerde kullanın.
Ben K20 pro kullanıyorum indirdim fakat görüntü normal kameradan kötü oldu ayrıca gece modunda ortaya sanki lazer tutuyormuş gibi küçük yeşil bir nokta çıkıyor yeni güncelleme m11 yaptım bununda etkisi olabilir bilgi verirseniz sevinirim emeğinize sağlık..

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Ağır çekime aldığım zaman kararma oluyor sizede aynısı oluyormu sanki vantiratör çalışıyormuş gibii ekran gidip geliyor kararma
Bu tarz sorunlarda ekranda bir yere tıklayarak odak yaptığınızda sorun genel çözülüyor. Çözülmezse, ekrana dokunduğunuz anda sağ üst tarafta çıkan kilit işaretine tıklarsanız sorununuz çözülür.

Ben K20 pro kullanıyorum indirdim fakat normal kamerdan daha kotu bir görüntü oldu birde gece modunda ortada küçük yeşil bir nokta çıkıyor anlamadım

Ben K20 pro kullanıyorum indirdim fakat görüntü normal kameradan kötü oldu ayrıca gece modunda ortaya sanki lazer tutuyormuş gibi küçük yeşil bir nokta çıkıyor yeni güncelleme m11 yaptım bununda etkisi olabilir bilgi verirseniz sevinirim emeğinize sağlık..
Teşekkür ederim. Miui 11 ile sorunsuz çalışmakta bu sürüm. Android sürümünüz nedir?

hasanbyzt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
K20 pro
Konular
0
Bu tarz sorunlarda ekranda bir yere tıklayarak odak yaptığınızda sorun genel çözülüyor. Çözülmezse, ekrana dokunduğunuz anda sağ üst tarafta çıkan kilit işaretine tıklarsanız sorununuz çözülür.

Teşekkür ederim. Miui 11 ile sorunsuz çalışmakta bu sürüm. Android sürümünüz nedir?
Sürüm MIUI Global 11.0.1 karalı yazıyor

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Kusura bakmayın çok bilgim yok android sürüm 10 QKQ1 yazıyor
Ne kusuru hocam size yardımcı olmak için burdayım. Sizin android sürümünüz android 10 olduğu için bu sürümü denemelisiniz.
Google Kamera 7.2.014 V4

Üst Alt