Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
selfie düzelmedi gitti. o olmadan uygulama tamamlanmış sayılamaz

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
selfie düzelmedi gitti. o olmadan uygulama tamamlanmış sayılamaz
Selfie durumu sürüm ile alakalı. 6.2 sürümlerinde selfieler daha yumuşakken, 7 sürümünde daha net-detaylı. 7.2 ile selfiede düzelmeler olacak.

isa.cakr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
GM 9 Pro
Konular
3
Öncelikle çok teşekkür ederimi GM 9 Pro cihazımda uygulama sorunsuz olarak çalışıyor. Gece modlarını denedim sorunsuz ve gündüz de güzel bir mekanda portre modlarını deneyeceğim. Bu arada çektiğim fotoğrafları burada paylaşmama izin var mı?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Öncelikle çok teşekkür ederimi GM 9 Pro cihazımda uygulama sorunsuz olarak çalışıyor. Gece modlarını denedim sorunsuz ve gündüz de güzel bir mekanda portre modlarını deneyeceğim. Bu arada çektiğim fotoğrafları burada paylaşmama izin var mı?
Rica ederiz hocam, güzel günlerde kullanın. Tabiki paylaşabilirsiniz. Yorumlarımızı belirtiriz. Portre modu için insan yüzünün kadrajda olması gerektiğini unutmayın.

hasanbyzt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
K20 pro
Konular
0
Ne kusuru hocam size yardımcı olmak için burdayım. Sizin android sürümünüz android 10 olduğu için bu sürümü denemelisiniz.
Google Kamera 7.2.014 V4
Öncelikle emeğinize sağlık link indirdim güzel çalışıyor ama normal kamerası arasında çok bi fark göremedim belki sorun bende çekilen yerin ışığın önemi var mı bilmiyorum telefonu sabit tutup 2 taraflı çekim yaptım.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Öncelikle emeğinize sağlık link indirdim güzel çalışıyor ama normal kamerası arasında çok bi fark göremedim belki sorun bende çekilen yerin ışığın önemi var mı bilmiyorum telefonu sabit tutup 2 taraflı çekim yaptım.
Ayarları kurcalarsınız birşeyler farkedebilir hocam. Gece çekimlerini test ettinizmi?

isa.cakr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
GM 9 Pro
Konular
3
Bir de acaba telefonum bunu hak ediyor mu bilmiyorum ancak listeye General Mobile GM 9 Pro ekleyebilir misiniz? Markadan dolayı çok ön yargılı insanlar var ancak bu telefon markadan bağımsız gibi sanki. Temmuzdan beri kullanıyorum amoled ekranından kamera, oyun performansına kadar her şeyi dört dörtlük. Astrofotografi modu çalışınca beni çok şaşırttı.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Bir de acaba telefonum bunu hak ediyor mu bilmiyorum ancak listeye General Mobile GM 9 Pro ekleyebilir misiniz? Markadan dolayı çok ön yargılı insanlar var ancak bu telefon markadan bağımsız gibi sanki. Temmuzdan beri kullanıyorum amoled ekranından kamera, oyun performansına kadar her şeyi dört dörtlük. Astrofotografi modu çalışınca beni çok şaşırttı.
Estağfurullah hocam. Konuya ekleyeceğim fakat şuan konu düzenleme sorunu var. Sorun düzelince ekleyeceğim.

Hocam bende indirdim bu önerdiğin geniş açı versiyonu fakat telefotoya tıklayınca direk atıyor bi ayarıımı var bunun tel redmi note 7
Redmi note 7 de geniş açı yok hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazdığınız mesaj gözükmüyor hocam.

Üst Alt