Selfie durumu sürüm ile alakalı. 6.2 sürümlerinde selfieler daha yumuşakken, 7 sürümünde daha net-detaylı. 7.2 ile selfiede düzelmeler olacak.selfie düzelmedi gitti. o olmadan uygulama tamamlanmış sayılamaz
Rica ederiz hocam, güzel günlerde kullanın. Tabiki paylaşabilirsiniz. Yorumlarımızı belirtiriz. Portre modu için insan yüzünün kadrajda olması gerektiğini unutmayın.Öncelikle çok teşekkür ederimi GM 9 Pro cihazımda uygulama sorunsuz olarak çalışıyor. Gece modlarını denedim sorunsuz ve gündüz de güzel bir mekanda portre modlarını deneyeceğim. Bu arada çektiğim fotoğrafları burada paylaşmama izin var mı?
Öncelikle emeğinize sağlık link indirdim güzel çalışıyor ama normal kamerası arasında çok bi fark göremedim belki sorun bende çekilen yerin ışığın önemi var mı bilmiyorum telefonu sabit tutup 2 taraflı çekim yaptım.Ne kusuru hocam size yardımcı olmak için burdayım. Sizin android sürümünüz android 10 olduğu için bu sürümü denemelisiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGoogle Kamera 7.2.014 V4
Ayarları kurcalarsınız birşeyler farkedebilir hocam. Gece çekimlerini test ettinizmi?Öncelikle emeğinize sağlık link indirdim güzel çalışıyor ama normal kamerası arasında çok bi fark göremedim belki sorun bende çekilen yerin ışığın önemi var mı bilmiyorum telefonu sabit tutup 2 taraflı çekim yaptım.
Ayarları kurcalarsınız birşeyler farkedebilir hocam. Gece çekimlerini test ettinizmi?
Ayarları kurcalarsınız birşeyler farkedebilir hocam. Gece çekimlerini test ettinizmi?
Hocam bende indirdim bu önerdiğin geniş açı versiyonu fakat telefotoya tıklayınca direk atıyor bi ayarıımı var bunun tel redmi note 7Geniş açılı çekim deneyebildiniz mi acaba ?
Estağfurullah hocam. Konuya ekleyeceğim fakat şuan konu düzenleme sorunu var. Sorun düzelince ekleyeceğim.Bir de acaba telefonum bunu hak ediyor mu bilmiyorum ancak listeye General Mobile GM 9 Pro ekleyebilir misiniz? Markadan dolayı çok ön yargılı insanlar var ancak bu telefon markadan bağımsız gibi sanki. Temmuzdan beri kullanıyorum amoled ekranından kamera, oyun performansına kadar her şeyi dört dörtlük. Astrofotografi modu çalışınca beni çok şaşırttı.
Redmi note 7 de geniş açı yok hocam.Hocam bende indirdim bu önerdiğin geniş açı versiyonu fakat telefotoya tıklayınca direk atıyor bi ayarıımı var bunun tel redmi note 7
Yazdığınız mesaj gözükmüyor hocam.