Sohbet RevOS vs MIUI EU

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Nedir beklentiniz? Android Q mu?
Şu andaki MIUI11 ve Android Pie den çok farklı olacağını ben şahsen beklemiyorum ve de ilk hafta yüklermiyim, ondan da emin değilim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Farklı birşey olacağını bende pek sanmıyorum ama geldiği vakit duruma bakacağız tabiki hocam :D

Dussosa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
redmi 5 +
Konular
4
Revos u ilk yüklediğimde mi hesabına giriş yaptım. Gelişmiş seçeneklerden usb hata ayıklamayı etkinleştirdim. (mi hesabına giriş yapılmıştı) Şimdi ayarlardan mi hesabına tıklıyorum hiç bir tepki vermiyor. Uygulamanın tğm verileri temizledim, bir şey değişmedi. Bulut özelliğinide kullanamıyorum.
Ne yapabilirim bir fikri olan varmı?

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Revolution os stabil (kararli) surumunun linkini atabilecek var mi bir tane kurdum 9.11.xx beta cikti. Sitede kararli yada beta yazmiyor romlarda
Beta rom stabil gibi çalışıyor önceki yazılar da link verdim veya RevOS sourceforge yazarak aratın oradan modelinize uygun indirir siniz

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Kaç gündür bu sohbetin mesajlarını okuduğum için revos deneyeyim dedim birkaç gün batarya performansı için bakmayı düşünüyorum stabilite de güzel görünüyor şimdilik umarım güzel olur ve ayrıca ota da geliyormuş sanırım

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Bazen EU Betadan bahsetmekle hata mı ediyorum diye kendi kendime düşünmüyor değilim ama gerçekten de, özellikle benim cihazım için, ki kendileri Xiaomi'lerin Efendisi olmaktadırlar, EU Beta'dan daha iyi rom yok şu an....ne ararsam var EU da...benim EU yu övmem tabiki diğer cihaz sahibi arkadaşların da dikkatini çekiyor ve geçiyorlar ve umarım onlarda benim gibi memnun kalırlar...hatta şöyle bir iddiada bulunayım...eninde sonunda herkes bir şekilde kendini EU Beta da bulacak...

Bu arada Miui Can'dır, Mi ise Canan sloganının mucidi çok sevdiğim değerli Hocam Sayın jokerinabisi , Recep Üstadıma ait, ben sadece, tabiki kendisinin iznini alarak, biraz geliştirdim ve son hali.....
MIUI Can'dır, Mi ise Canan, EU Beta ise damarlarda (Cihaz'da) akan Kan'dır...kendisine buradan tekrardan teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bilmukabele hocam kalp kalbe karşıdır slogan esas şimdi hafızalardan silinmeyecek bir hâl aldı senin sayende
Seviyorum seni güzel insan
Selametle kal

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Kaç gündür bu sohbetin mesajlarını okuduğum için revos deneyeyim dedim birkaç gün batarya performansı için bakmayı düşünüyorum stabilite de güzel görünüyor şimdilik umarım güzel olur ve ayrıca ota da geliyormuş sanırım
9.11.23 beta sürümüyle ota desteği geldi

eagle06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Kurşun
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
mi5 için revos stabil ne zaman çıkacak ?

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Konuya bayağı mesaj düşmüş. Arkadaşlar Temmuz ayından beri bu romu kullanıyorum. Eu betadan geçtim bu roma. Cihazım Mi6 ve 9.9.21 sürümünü kullanıyorum yani MIUI10.

O zamandan beri herkese tavsiye ederim batarya performansı muazzam. 9.45-9.50 ekran süresi alıyorum yoğun kullanmama rağmen. Batarya performansı efsane diyebilirim. Performans olarak mi roomdan daha iyi.Kernelleri mi roomdan daha iyi. Eu betadan geçmiş birisi olarak kesinlikle denemelisiniz. Ram tüketimi güzel. Eu rom gerçekten fazla şişiriliyor. Hem saat de ortada yani eu romdan eksiği yok hatta fazlası var kesinlikle. Deneyin farkı görürsünüz. Hayırlı geceler dilerim.

Son düzenleme:
Üst Alt