Sohbet RevOS vs MIUI EU

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Konuya bayağı mesaj düşmüş. Arkadaşlar Temmuz ayından beri bu romu kullanıyorum. Eu betadan geçtim bu roma. Cihazım Mi6 ve 9.8.21 sürümünü kullanıyorum yani MIUI10.

O zamandan beri herkese tavsiye ederim batarya performansı muazzam. 9.45-9.50 ekran süresi alıyorum yoğun kullanmama rağmen. Batarya performansı efsane diyebilirim. Performans olarak mi roomdan daha iyi.Kernelleri mi roomdan daha iyi. Eu betadan geçmiş birisi olarak kesinlikle denemelisiniz. Ram tüketimi güzel. Eu rom gerçekten fazla şişiriliyor. Hem saat de ortada yani eu romdan eksiği yok hatta fazlası var kesinlikle. Deneyin farkı görürsünüz. Hayırlı geceler dilerim.
Revos ta 9.8.21 sürümü yok?

suprose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi9T Pro
Konular
4
Cihaz mi9t Revos rom kurulu. Klavyede yazi yazarken surekli boyle altini ciziyor bir turlu kapatamadim nasil kapatabilirim?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-28-14-45-50-921_com.android.mms.jpg
    Screenshot_2019-11-28-14-45-50-921_com.android.mms.jpg
    330,4 KB · Görüntüleme: 38

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Cihaz mi9t Revos rom kurulu. Klavyede yazi yazarken surekli boyle altini ciziyor bir turlu kapatamadim nasil kapatabilirim?
Hocam bu anladığım kadarıyla ya imla denetimi ya da boşluk bırakmadığınız ve kelime sözlükte bulunamadığı için altı çizili olarak gözüküyor. Sözlükte olmayan bir kelimeyle karşılaşınca sistem kelimenin altını çiziyor ve üstüne tıkladığınızda sözlüğe ekleyebilmenizi sağlıyor. Veya dediğim gibi diğer bir neden imla denetimi olabilir, şuan bende de aynı şekilde. Yazdığım her kelimenin altı çizili çünkü cihazım ve klavyem İngilizce.

suprose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi9T Pro
Konular
4
Hocam klavye ayarlarından yazım denetimi ni kapatın.
Kapali hocam hem klavye ayarindan hem telefondan kapali
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu anladığım kadarıyla ya imla denetimi ya da boşluk bırakmadığınız ve kelime sözlükte bulunamadığı için altı çizili olarak gözüküyor. Sözlükte olmayan bir kelimeyle karşılaşınca sistem kelimenin altını çiziyor ve üstüne tıkladığınızda sözlüğe ekleyebilmenizi sağlıyor. Veya dediğim gibi diğer bir neden imla denetimi olabilir, şuan bende de aynı şekilde. Yazdığım her kelimenin altı çizili çünkü cihazım ve klavyem İngilizce.
Yazim denetimleri kapali hocam temiz kurulum yapmadım heralde yazılımsal sikinti oldu

Engin1984

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Bana bu ekran şarj süresinin daha fazlasını vereceğini ispatlayın hemen format data ile geçiyim şu dakika hocam not: miroom kullanıyorum en son pazar günü şarj ettim cihazımı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ben de tüm övülen romları denedikten sonra en iyisinin miroom olduğuna karar vermiştim.Sonra revos denedim ve en iyi performansı revosta aldım.Başka bir konu içinde de bilgilendirme amaçlı paylaştım ve tavsiye ettim.Size de tavsiye ederim.Ben R5+ kullanıyorum başka telefonlarda çok fark edeceğini zannetmem.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suprose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi9T Pro
Konular
4
Kapali hocam hem klavye ayarindan hem telefondan kapali
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazim denetimleri kapali hocam temiz kurulum yapmadım heralde yazılımsal sikinti oldu
Telefonun dilini ingilizce yaparak cozum bulmus oldum

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Pişman olmazsınız.
Hocam bu romu kurarken rom dosyası dışında herhangi fix dosyası vs kuruluyor mu? Çünkü bugün mi9 Lite telefonumda miroom dan revosa geçmek istedim twrp döngüde kaldı. İki farklı sürüm denedim ikisinde de aynı oldu.

Üst Alt