Sohbet RevOS vs MIUI EU

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
hocam merhaba 3 yıldır sizi takip ederim bu forumda ilk sizinle iletişime geçip her konuda yardımcı olmuştunuz ilk mi max 2 telefonumu sizin sayenizde almıştım herzamanda EU beta romu tavsiye ederdiniz EU defalarca kurdum denedim sanki mi9 SE cihazım da mi room daha ağır bastı batarya ve uygulamalarda az sorunsuz olarak gerçi siz daha iyi bilirsiniz bu işin üstadı sizsiniz saygılar
Revolution OS öneririm.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
hocam merhaba 3 yıldır sizi takip ederim bu forumda ilk sizinle iletişime geçip her konuda yardımcı olmuştunuz ilk mi max 2 telefonumu sizin sayenizde almıştım herzamanda EU beta romu tavsiye ederdiniz EU defalarca kurdum denedim sanki mi9 SE cihazım da mi room daha ağır bastı batarya ve uygulamalarda az sorunsuz olarak gerçi siz daha iyi bilirsiniz bu işin üstadı sizsiniz saygılar
Estağfurullah hocam, Siz cihaz'da Mi Room ile verim alıyorum diyorsanız, kesinlikle o romda kalmalısınız

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

pu5maz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
iPhone 6
Konular
2
Merhaba İyi Günler Mi8 cihazım için en güncel RevOS sürümünü nereden indirebilirm ek olarak orangefox ile bu rom kuruluyor mu ?

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Merhaba İyi Günler Mi8 cihazım için en güncel RevOS sürümünü nereden indirebilirm ek olarak orangefox ile bu rom kuruluyor mu ?

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
mi5 te kullanmıştım bekleme modunda çok iyiydi akşamdan sabaha yüzde 2 şarjı düşüyordu ama kullanırken ilk %50-55 e kadar hızlı sonrasında da yavaş düşüyordu, biraz dengesiz bir rom galiba :) favorim mi room stabil :))

pu5maz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
iPhone 6
Konular
2
Merhaba teşekkürler, orangefox recovery ile kurulum yapabiliyor muyuz ?

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
dostum ben şimdi verdiğin linkten revosu kurdum mi8 cihazımı ama hızlı ayarlar menüsü miui12'deki gibi yeni değil, miui11 tarzı
Ayarlardan ekran bildirim çubuğu en üstte yeni bildirim panelini kullan' ı seçin hocam

pu5maz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
iPhone 6
Konular
2
Ayarlardan ekran bildirim çubuğu en üstte yeni bildirim panelini kullan' ı seçin hocam
tekrardan merhaba hocam romun yeni bir sürümü çıktığında nereden indirebilirim ?, OTA ile güncelleme destekliyor mu rom ? cidden çok akıcı ve güzel bir rommuş çok memnun kaldım eu.beta'dan sonra

Üst Alt