Sohbet RevOS vs MIUI EU

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bazen EU Betadan bahsetmekle hata mı ediyorum diye kendi kendime düşünmüyor değilim ama gerçekten de, özellikle benim cihazım için, ki kendileri Xiaomi'lerin Efendisi olmaktadırlar, EU Beta'dan daha iyi rom yok şu an....ne ararsam var EU da...benim EU yu övmem tabiki diğer cihaz sahibi arkadaşların da dikkatini çekiyor ve geçiyorlar ve umarım onlarda benim gibi memnun kalırlar...hatta şöyle bir iddiada bulunayım...eninde sonunda herkes bir şekilde kendini EU Beta da bulacak...

Bu arada Miui Can'dır, Mi ise Canan sloganının mucidi çok sevdiğim değerli Hocam Sayın jokerinabisi , Recep Üstadıma ait, ben sadece, tabiki kendisinin iznini alarak, biraz geliştirdim ve son hali.....
MIUI Can'dır, Mi ise Canan, EU Beta ise damarlarda (Cihaz'da) akan Kan'dır...kendisine buradan tekrardan teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Eu beta hakikaten şu an için tartışılmaz en iyi rom hocam. Lakin son güncellemeler ile optimizasyona ağırlık verdikleri için batarya performansında ani ve keskin düşüşler söz konusu.
Tabi bu da kullanıcıları daha iyi sot alabilecekleri rom arayışına itiyor.
Mi6 kullanan bazı dostlar bir tık daha iyi batarya süresi verdiğini ifade ettikleri için test maksatlı Revos romu yüklemiş bulunuyorum ki bilirsiniz ben iflah olmaz bir eu betacıyım.
Tabii bir batarya probleminiz olmadığı için size göre hava hoş... 8=) facepalm~~giggle~~

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam ben zaten Skorpi hocam kötü öneri verir demiyorumki :D Sadece o kendi telefonunda denemiş sorunlar yaşamış, bu sizin telefonunuzdada aynısı olcak demek değil. Dediğim gibi Romlar her telefonda farklılık gösterir. Tabiki tercihinizede saygı gösteririm. Bu arada ben Revos romun fanı falanda değilim belirtim daha yüklüyeli iki gün oldu :)
Hocam, ben sorun yaşadım demedim...EU ya o kadar alışmış ve benimsemişim ki, az biraz farklar bana kocaman gibi geliyor...aynı sizin de dediğiniz gibi, her cihazda farklı netice verebilir, hatta veriyor da....misal olarak en son dostum ve sevgili Üstadım ve Hocam Sayın Koçara yı, RevOS u Mi 6 sına yüklemeye ikna ettim, bakalım o 1-2 gün sonra ne diyecek rom hakkında
Benim gibi belli bir yaşa gelince insan, bazı alışkanlıklarını öyle kolay kolay bırakamıyor....mesela ben 2 senedir hep aynı Tema'yı kullanmaktayım

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Ben öyle dediğinizi ima etmedim zaten hocam :) dediğiniz doğru tabiki iki cihazda farklı ben arayüz, kullanım,ek ayarlar yönünden bakıyorum biraz olaya. Bu arada fanıda olabilirsiniz benim için farketmez niye fanısınız felan demem yani kim neyi seviyorsa neyi kullanmak istiyorsa onda kalsın bunlar tercih meselesidir. Özellikle özelden bana hangi roma geçeyim sizinle aynı cihazı kullanıyorum diyen arkadaşlara buna karar verecek olan sizsiniz herkesin stabilite anlayışı ve kullanım alışkanlıkları farklıdır diyorum ki öyle yani yarın bir gün Eu betadan hoşlanmam buna geçerim felan bizde ORD olunca ne yapıp edeceğimiz pek kestirilemiyor. :D Size iyi kullanımlar :)
Söylediklerinize katılıyorum hocam, Zevkler ve Renkler Tartışılmaz clap~~

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hocam, ben sorun yaşadım demedim...EU ya o kadar alışmış ve benimsemişim ki, az biraz farklar bana kocaman gibi geliyor...aynı sizin de dediğiniz gibi, her cihazda farklı netice verebilir, hatta veriyor da....misal olarak en son dostum ve sevgili Üstadım ve Hocam Sayın Koçara yı, RevOS u Mi 6 sına yüklemeye ikna ettim, bakalım o 1-2 gün sonra ne diyecek rom hakkında
Benim gibi belli bir yaşa gelince insan, bazı alışkanlıklarını öyle kolay kolay bırakamıyor....mesela ben 2 senedir hep aynı Tema'yı kullanmaktayım

Ben biraz takıntılı bir insanım bu konularda :) birşeye geçmişsem ve onu beğendiysem ömür billah onu kullanırım aslında yanlış ve olmaması gereken bir takıntı örneğin Pc de Chrome dan başkasını çok denedim ama gene Chrome'a geçtim halbuki kullansana bak Chrome dan daha iyileride var değilmi yok ama illaki eskiye döneceğim. haha-- Birşeyi benimsemişsem ve hah tamam bu işte diyorsam farklı şeyleri deneyimlemek bana biraz zor geliyor. Bir yandan merak ediyorum bir yandan da elim varmıyor.Bir yandan da bir bakıyorsunuz RevOS dayım felan.Zaten hastalığım gereği böyle ORD :D

ORD;

Toplumun en çok benimsediği custom romlara ve kişinin kendi iç sesiyle Anroid'in gerektirdiği özgürlük kurallarına aşırı derecede
bağımlılık özelliği gösteren ve bu davranış biçiminin baskın olduğu kişilik türü.

İşte toplumla kendi iç sesim arasında kalıyorum. giggle~~

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Revolution os stabil (kararli) surumunun linkini atabilecek var mi bir tane kurdum 9.11.xx beta cikti. Sitede kararli yada beta yazmiyor romlarda

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Ben biraz takıntılı bir insanım bu konularda :) birşeye geçmişsem ve onu beğendiysem ömür billah onu kullanırım aslında yanlış ve olmaması gereken bir takıntı örneğin Pc de Chrome dan başkasını çok denedim ama gene Chrome'a geçtim halbuki kullansana bak Chrome dan daha iyileride var değilmi yok ama illaki eskiye döneceğim. haha-- Birşeyi benimsemişsem ve hah tamam bu işte diyorsam farklı şeyleri deneyimlemek bana biraz zor geliyor. Bir yandan merak ediyorum bir yandan da elim varmıyor.Bir yandan da bir bakıyorsunuz RevOS dayım felan.Zaten hastalığım gereği böyle ORD :D

ORD;

Toplumun en çok benimsediği custom romlara ve kişinin kendi iç sesiyle Anroid'in gerektirdiği özgürlük kurallarına aşırı derecede
bağımlılık özelliği gösteren ve bu davranış biçiminin baskın olduğu kişilik türü.

İşte toplumla kendi iç sesim arasında kalıyorum. giggle~~
Hocam anlaşılan siz yakında dayanamayıp Revos denersiniz :)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam anlaşılan siz yakında dayanamayıp Revos denersiniz :)
Şimdiden yerini yapıyor bence de....Mi Room da iken de aynısını yapmıştı, Söz verdiği halde...o nedenle kendisinden her an, her şey beklenir 8=) haha-- haha--

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Şimdiden yerini yapıyor bence de....Mi Room da iken de aynısını yapmıştı, Söz verdiği halde...o nedenle kendisinden her an, her şey beklenir 8=) haha-- haha--

Skorpi hocam ne güzel özetledi ama. Hocam geçmememin nedeni Eu beta nın bu hafta bizim cihaza verilmemesi beklenti büyük haha--haha--

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi hocam ne güzel özetledi ama. Hocam geçmememin nedeni Eu beta nın bu hafta bizim cihaza verilmemesi beklenti büyük haha--haha--
Nedir beklentiniz? Android Q mu?
Şu andaki MIUI11 ve Android Pie den çok farklı olacağını ben şahsen beklemiyorum ve de ilk hafta yüklermiyim, ondan da emin değilim

Üst Alt