- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 45
Eu beta hakikaten şu an için tartışılmaz en iyi rom hocam. Lakin son güncellemeler ile optimizasyona ağırlık verdikleri için batarya performansında ani ve keskin düşüşler söz konusu.Bazen EU Betadan bahsetmekle hata mı ediyorum diye kendi kendime düşünmüyor değilim ama gerçekten de, özellikle benim cihazım için, ki kendileri Xiaomi'lerin Efendisi olmaktadırlar, EU Beta'dan daha iyi rom yok şu an....ne ararsam var EU da...benim EU yu övmem tabiki diğer cihaz sahibi arkadaşların da dikkatini çekiyor ve geçiyorlar ve umarım onlarda benim gibi memnun kalırlar...hatta şöyle bir iddiada bulunayım...eninde sonunda herkes bir şekilde kendini EU Beta da bulacak...
Bu arada Miui Can'dır, Mi ise Canan sloganının mucidi çok sevdiğim değerli Hocam Sayın jokerinabisi , Recep Üstadıma ait, ben sadece, tabiki kendisinin iznini alarak, biraz geliştirdim ve son hali.....
MIUI Can'dır, Mi ise Canan, EU Beta ise damarlarda (Cihaz'da) akan Kan'dır...kendisine buradan tekrardan teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Tabi bu da kullanıcıları daha iyi sot alabilecekleri rom arayışına itiyor.
Mi6 kullanan bazı dostlar bir tık daha iyi batarya süresi verdiğini ifade ettikleri için test maksatlı Revos romu yüklemiş bulunuyorum ki bilirsiniz ben iflah olmaz bir eu betacıyım.
Tabii bir batarya probleminiz olmadığı için size göre hava hoş...
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi