- Adım
- burak
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 46
Hocam sizin telefon modeliniz ne?O halde kalıyoruz
Hocam sizin telefon modeliniz ne?O halde kalıyoruz
Hocam sizin telefon modeliniz ne?
Cihazınız ne ise denemenizde fayda var redmi 5 plus da açık açık miui eu dan daha yüksek performans aldım revos da
Hocam Skorpi hocamla sizin telefonunuz farklı, dolayısıyla Romda telefonunuzda farklı olucak.Mi8 Lite 4/64 hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğrudur hocam denemediğim için birşey diyemem, Mi8 Lite kullanıyorum şuan Eu beta yüklü cihazda daha öncesinde Miroom yüklüydü ama son güncellemeler ile stabilliğinden pek memnun değildim bunu bana hissettiriyordu yani Skorpi hocam da Eu betadan bahsedip duruyordu yorumlarında merak edip deneyeyim dedim deneyiş o deneyiş eğer bu stabilitede giderlerse eğer uzun müddet değiştirmeyi düşünmem. Şimdi ikiside farklı cihazlar olunca biraz onunda etkisi var sanıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Mi 8 Lite 6/128 kullanıyorum. Bence EU'dan daha güzel bu rom. Sayenizde denedim. Miui 10 iken bu rom kötüydü. Şu anda gayet güzel olmuş. Teşekkürler.Hocam Skorpi hocamla sizin telefonunuz farklı, dolayısıyla Romda telefonunuzda farklı olucak.
Bazen EU Betadan bahsetmekle hata mı ediyorum diye kendi kendime düşünmüyor değilim ama gerçekten de, özellikle benim cihazım için, ki kendileri Xiaomi'lerin Efendisi olmaktadırlar, EU Beta'dan daha iyi rom yok şu an....ne ararsam var EU da...benim EU yu övmem tabiki diğer cihaz sahibi arkadaşların da dikkatini çekiyor ve geçiyorlar ve umarım onlarda benim gibi memnun kalırlar...hatta şöyle bir iddiada bulunayım...eninde sonunda herkes bir şekilde kendini EU Beta da bulacak...Mi8 Lite 4/64 hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğrudur hocam denemediğim için birşey diyemem, Mi8 Lite kullanıyorum şuan Eu beta yüklü cihazda daha öncesinde Miroom yüklüydü ama son güncellemeler ile stabilliğinden pek memnun değildim bunu bana hissettiriyordu yani Skorpi hocam da Eu betadan bahsedip duruyordu yorumlarında merak edip deneyeyim dedim deneyiş o deneyiş eğer bu stabilitede giderlerse eğer uzun müddet değiştirmeyi düşünmem. Şimdi ikiside farklı cihazlar olunca biraz onunda etkisi var sanıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Hocam konuyu dagitmak gibi olmasinda ben bu romu indirdim kurdum fakat beta cikti bu revosun stabil linklerini atabilcek var miLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun hocam inmez ise try to dowload anywhy basın
Hocam Skorpi hocamla sizin telefonunuz farklı, dolayısıyla Romda telefonunuzda farklı olucak.
BendeBen kendisinin önerilerine güveniyorum hocam
Hocam ben zaten Skorpi hocam kötü öneri verir demiyorumki Sadece o kendi telefonunda denemiş sorunlar yaşamış, bu sizin telefonunuzdada aynısı olcak demek değil. Dediğim gibi Romlar her telefonda farklılık gösterir. Tabiki tercihinizede saygı gösteririm. Bu arada ben Revos romun fanı falanda değilim belirtim daha yüklüyeli iki gün olduBen kendisinin önerilerine güveniyorum hocam, zaten bir alt mesajta prodroandro hocama dediğimde oydu kendisi Redmi 5 Plus kullanıyor mesela ben Mi8 Lite onun aldığı stabiliteyi ben alamayabilirim belki veya ben bunda stabilite almışımdır o alamaz birde kişinin ne istediğine bağlı olarak değişiyor durum.
Hocam ben zaten Skorpi hocam kötü öneri verir demiyorumki Sadece o kendi telefonunda denemiş sorunlar yaşamış, bu sizin telefonunuzdada aynısı olcak demek değil. Dediğim gibi Romlar her telefonda farklılık gösterir. Tabiki tercihinizede saygı gösteririm. Bu arada ben Revos romun fanı falanda değilim belirtim daha yüklüyeli iki gün oldu