- Adım
- Murat
- Cihazım
- Xperia z2
- Konular
- 11
Hocam bu stabil 11.5.0 Romunuza kerneli kurabildiniz miBu 10.5.0 olanı revos değil
Bu 11.5.0 stabil olanı revos değil
Hocam bu stabil 11.5.0 Romunuza kerneli kurabildiniz miBu 10.5.0 olanı revos değil
Bu 11.5.0 stabil olanı revos değil
Hocam orda yazmasına rağmen Romda kernel yüklenmiyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Buda yeni kernelim hız batarya vs çok iyi İmmensity bu işi çözmüş sanırım
bunun birçok nedeni olabilir ben 2 hafta global 2 hafta Avrupa sonra 4 çeşit custom rom denedim bu sorunu yaşamadım arka planda çalışan uygulamaları kisitla (otomatik başlatma) senkronizasyonlari falan kapa gereksizler devre dışı bırakın hocam onun haricinde oyun kaynak paketibi sıfırlayın buda olmazsa play hizmetlerin güncellemesi çarkı bir bakın tarayıcınızda play hizmetler yazın olay store linki çıkar direk play store içinden goremezsiniz
Hocam orda yazmasına rağmen Romda kernel yüklenmiyor.
Sadece aosp tabanlı romlar için yapılmış sanırım
Hocam orda yazmasına rağmen Romda kernel yüklenmiyor.
Sadece aosp tabanlı romlar için yapılmış sanırım
Miroom stabil 10.3.17 sürümünde hatalar oluştu ama revosta çalışıyor şimdilik bir sıkıntı görmedimMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui tabanlı bu sanırım
İyi revosda katkısı olmuştur olumlu anlamda umarım performan batarya vsMiroom stabil 10.3.17 sürümünde hatalar oluştu ama revosta çalışıyor şimdilik bir sıkıntı görmedim
Hocam olumlu Bir şey olmadı aksine ekranı kilitleyince açarken takılmalar oldu parmak izi okumadı kaldırdım benİyi revosda katkısı olmuştur olumlu anlamda umarım performan batarya vs
merhaba hocam oyunun tam performans alamiyor onun icin takilmalar oluyor bendede oyle oluyordu ayarlar/pil&performan/uygulama pil tasarrufu/ buradaki uygulamar var pubg sec ayarlar cikacak karsina onu en ustdeki yap adi boyle Kisitlama yok .bak bu Kisitlama yok ayarini yap oyunun sorunu cozulecekOyun kaynak paketi nedir birde uygulamayı kısıtlamalı otomatik başlatmayı nasıl kapicaz pek bilgim yok detaylı anlatirmisiniz