- Adım
- ㅤ
- Cihazım
- ㅤ
- Konular
- 188
Güney DoğuAffınıza sığınarak....where are you from?
Karadeniz derseniz, bayılacam
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Güney DoğuAffınıza sığınarak....where are you from?
Karadeniz derseniz, bayılacam
Hocam yine size istisna olarak forumda yer alıyorumBu Mi6 cılar zaten meraksız insanlar genelde....
Cihazınız için Android 9 bazlı muhtelif romlar mevcut ve siz hala Oreo ve 3 ay öncesinin romunu kullanıyorsunuz...
Xiaomi kullanıp da, kaşıntısız nasıl durabiliyor insan, anlamakta zorlanıyorum doğrusu...
ben sırf bu muhteşem güncelleme sıklığı ve çeşitliliğinden dolayı Xiaomi'ye geçtim
Evet, harika...3 haftayı kademeli olarak 1 e düşürün, daha da mutlu olursunuzHocam yine size istisna olarak forumda yer alıyorumasla aynı romu 3 haftadan fazla kullanamayan mi6 cıyım ve karadenizliyim
![]()
![]()
Dün aospden miuia geçmek için bahane arıyodum bakın ne buldum . İlk deneyen olma şerefi , Taze taze ..Evet, harika...3 haftayı kademeli olarak 1 e düşürün, daha da mutlu olursunuz
Hemen deneyin bence..AOSP lerden uzak durunDün aospden miuia geçmek için bahane arıyodum bakın ne buldum . İlk deneyen olma şerefi , Taze taze ..![]()
![]()
Bende bekliyorum Ústatim yavaş yavaş upload oluyor 13 ile başladı şimdi 18 cihaz oldu kaşıntı çok kötüBaktım ben, daha önce çıkmış Max 3 için...herhalde upload ediyorlar henüz....sırf kaşıntı ve meraktan dolayı yükleyeceğim sanırım
Öyle demeyin hocam . Arada bir adamakıllı notification , lock screen deneyimi yaşayalım diye geçiyoruzHemen deneyin bence..AOSP lerden uzak durun
Bence yüklediniz ve beğenmedinizDün aospden miuia geçmek için bahane arıyodum bakın ne buldum . İlk deneyen olma şerefi , Taze taze ..![]()
![]()
Beğendim hocam , sadece yüklerken beklentiyi yüksek tutmamak lazım . Eu romun aynısı ne daha akıcı ne daha güçlü ikisi de çok iyi . Bir süre revos da kalacağım sanırımBence yüklediniz ve beğenmediniz
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk