- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 293
Aradan biraz zaman geçti... Son durum nedir, kasma varmı, batarya performansı ne durumda vs...Beğendim hocam , sadece yüklerken beklentiyi yüksek tutmamak lazım . Eu romun aynısı ne daha akıcı ne daha güçlü ikisi de çok iyi . Bir süre revos da kalacağım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek bilgi : bazı artıları gördüm . Şöyle ki normalde globe-rom kullanıyorum , centerclock , vanced ve bazı modifikasyonları kurulu getiriyor diye ancak globerom ota güncellemesini eu rom olarak veriyor , güncellemeyi yüklendikten sonra globerom modifikasyonları kayboluyor.
Revos -> sistemi şöyle işliyormuş , miui yenilikleri + eu rom güncellemeleri . Globe rom eklentileri + miuipro boot ayarları hepsi içerisinde geliyor . Revos sistem güncellemesi yapınca modifikasyonlar kaybolmuyor . Bana biraz eu rom havasında global developer tecrübesi yaşattı bu yüzden sevdim . Miui romlarda custom kerneller genelde çöptür . Revosda vantomkernel güzel bayağı sevdim akıcılığı destekliyor. Tek eksiği miui'ı f2fs e formatlayamamak . O da olsa I/o programı tavan yapacak yeminle
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk