Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Mi6 cılar zaten meraksız insanlar genelde....
Cihazınız için Android 9 bazlı muhtelif romlar mevcut ve siz hala Oreo ve 3 ay öncesinin romunu kullanıyorsunuz...
Xiaomi kullanıp da, kaşıntısız nasıl durabiliyor insan, anlamakta zorlanıyorum doğrusu...
ben sırf bu muhteşem güncelleme sıklığı ve çeşitliliğinden dolayı Xiaomi'ye geçtim
Öyle demeyin hocam . Arada bir adamakıllı notification , lock screen deneyimi yaşayalım diye geçiyoruz sonra aospnin diğer eksiklikleriyle boğuşup hazin son :'(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada CAF EDITION'lardan en az 1 sene uzak durun . Pixel exp caf ve citrus caf denedim . Doze mode , downclock ,mikrofon , ve gpu rendering gibi konularda MAJOR BUG AND ISSUE . Şuanlık caf boş iş belki seneye aospyi yakalar
Beğendim hocam , sadece yüklerken beklentiyi yüksek tutmamak lazım . Eu romun aynısı ne daha akıcı ne daha güçlü ikisi de çok iyi . Bir süre revos da kalacağım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek bilgi : bazı artıları gördüm . Şöyle ki normalde globe-rom kullanıyorum , centerclock , vanced ve bazı modifikasyonları kurulu getiriyor diye ancak globerom ota güncellemesini eu rom olarak veriyor , güncellemeyi yüklendikten sonra globerom modifikasyonları kayboluyor.
Revos -> sistemi şöyle işliyormuş , miui yenilikleri + eu rom güncellemeleri . Globe rom eklentileri + miuipro boot ayarları hepsi içerisinde geliyor . Revos sistem güncellemesi yapınca modifikasyonlar kaybolmuyor . Bana biraz eu rom havasında global developer tecrübesi yaşattı bu yüzden sevdim . Miui romlarda custom kerneller genelde çöptür . Revosda vantomkernel güzel bayağı sevdim akıcılığı destekliyor. Tek eksiği miui'ı f2fs e formatlayamamak . O da olsa I/o programı tavan yapacak yeminle