- Adım
- Enes
- Cihazım
- Poco F1
- Konular
- 11
Hayır güncelleme yapmaya çalıştığın zaman zipi flashladığın için geri geliyor yoksa twrp den sistem klasörünü komple siliyorum hiç bir şeyi kalmıyor libi dahil geri gelemez ben son 6 aydır bu paylaştığım txt dosyasındakileri silik halde kullanıyorum .Format data yapmıyrum twrp ye giriyorum siliyor sonra yeniden abşallt diyorum bi rom saçmalıyor 2 dk ekrana dokunmaıyon sonra kendine geliyor kullanmaya aynen devam bazen hata veriyor işte ayarlar durduruldu vs vs ama sıkıntı çıkmnadı bende .Ben provider kısımlarını silmiyorum örnek contacts provider onu silersem telefon uygulamaları çalışmaz ama contacts sil kişler uygulamsı yüklersin çalışır.He ama oradaki şeyleri silince kişiler ve mesajlaşma gidiyor bir daha yükleyemiyorsun bende message classic ile true phones kullanıyorum .Calendar provider da sliyorum çünkü calendar kullanmıcamArkadaşlar aslın konu dışına çıkılmış, Pure hocam kızmasın bana da bu konu beni de bir ara çok yormuştu. Hatta bir arkadaş adb tools paylaşmı ve denemiştik bu açıdan soruyorum. üstadım bu uygulamaların tamamını sildiniz. Pek bunu üzerine format data yaptığınız da yani yaptınız mı? tekrar geri geliyor mu? bilginiz varmı? Eğer öyleyse sadece kullanıcı arayüzünden kaldırıyor yani arka planda xiaomi nin puch istemi ile tekrar veri kontrolü yapabilir diye biliyorum ben.
Şunu anlamaya çalışıyorum bu yaptığın işlem ile TB ile dondurma işlemi ile aynı gibi mi? Ve sildikten sonra tekrar yüklemek gerekirse provider da gideceği için sorun olabilir mi? Teşekkürler