- Adım
- Harun
- Cihazım
- Oneplus 9 5G
- Konular
- 188
Başlıkta eu rom yazmıyor. Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10.5-9.8.15Eu rom mu bu mu
Başlıkta eu rom yazmıyor. Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10.5-9.8.15Eu rom mu bu mu
Vallaha ayar etti zaten, 20si dediler şimdi eylül başına aldılar. Geliştirici çok agresif Gelene gidene sövüyorAdam guncellemeyi eylulun basinda yayinlayacagini soyledi 9.8.1 tabanli olacak sanirsam
Revulotion OS News telegram grubunda paylasti daha yeni bende oradan gordugumu soyluyorum
Hangisi daha iyidir diye sordum hocamBaşlıkta eu rom yazmıyor. Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10.5-9.8.15
Gayet güzel görünüyor eu romdayım buna geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz pil kullanımı benim için önemliBir sonraki güncellemenin değişiklikleri
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben kullanmıyorum ama denemeyi düşünüyorum. Eu'nun şarj süresi hoşuma gitmiyor.Gayet gu
Gayet güzel görünüyor eu romdayım buna geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz pil kullanımı benim için önemli
Aynen hocam sürümden sürüme değişiyor. Aklımda o kadar çok rom var ki hangisini kursam diye kara kara düşünüyorum bir türlü karar veremiyorum bir yandan mi room da varBen kullanmıyorum ama denemeyi düşünüyorum. Eu'nun şarj süresi hoşuma gitmiyor.
Pardon yanlış anlamışımHangisi daha iyidir diye sordum hocam