Şu ana kadar denedim gayet stabil bir ROM gibi geldi. Hiçbir hata , yavaşlık, bug vs rastgelmedim. Uygulamalar gayet uyumlu.
Sanki şarjı biraz çabuk bitmekte ancak dediğim gibi. Bir kaç şarj döngüsü yaşamadan bunları söylemekte erken....
Çıktığından beri Revulution OS romu kullanıyorum ve çok memnunum Redmi Not 4x kullanıyorum şarjı 1 günü rahat çıkartıyor kullandığım romlar içinde pili en uzun dayanan bu rom oldu hiçbir hata ve yavaşlama, takılma yaşamadım yıllardır denemediğim rom kalmadı en son geçen gün Greeshan romu denedim bazı yerler ingilizce ve takılmalar yaşadım sonra tekrer Revulution OS roma döndüm ben çok memnunum.Evet kesinlikle söyleyebilirim ki EpicROM ve Miui Globe ye göre şarjı çok az gidiyor. Mi 6 cihazımla EpicROM ve Miui Globe ROM larında günü raht rahat çıkarırken maalesef bu güzel ROM da akşamı görmek hayal gibi birşey... Salı günü güncellemeden sonra birşey değişmez ise ROM u değişeceğim sanırım...
Sanırım Greeshan romu sadece Mi Max 2 de sorunsuz çalışıyorÇıktığından beri Revulution OS romu kullanıyorum ve çok memnunum Redmi Not 4x kullanıyorum şarjı 1 günü rahat çıkartıyor kullandığım romlar içinde pili en uzun dayanan bu rom oldu hiçbir hata ve yavaşlama, takılma yaşamadım yıllardır denemediğim rom kalmadı en son geçen gün Greeshan romu denedim bazı yerler ingilizce ve takılmalar yaşadım sonra tekrer Revulution OS roma döndüm ben çok memnunum.
Romu kullanan arkadaş MI MAX kullandığı için ona daha ağırlık veriyor sanırımSanırım Greeshan romu sadece Mi Max 2 de sorunsuz çalışıyor
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Cihazlar arasında farklılık gösterebilirNeye ağırlık veriyor bilemem. Ben yaşadıklarımı yazdım. Mi Globe & MiuiPro da sabah 05:45 te cihaz şarjdan çıkardı. Akşam saat 23:45 gibi tekrar şarja takar yatardım. Bu ROMda ise Sabah 05:45 te şarjdan çıkardığım cihaz saat 17:30 - 18:45 arası %5 - 10 lara düşüyor. Anlayacağınız bu ROMda şöyle bir olay yaşadım. 4 - 5 saat daha az pil süresi aldım....
Halbuki hiç sorun çıkarmayan bir ROM du. PİL süresi de iyi olsa Nirvana ' ya çıkacaktım artık
Cihazlar arasında farklılık gösterebilir
Aynen katılıyorum sizeMaalesef öyle ancak bir ROM dan beklenen cihazlar arasında fazla fark olmaması. ki buna da stabile denir. Keşke daha stabil olsaydı... Yoksa çok hoşuma gitmişti sıfır hata vermesi....
Neye ağırlık veriyor bilemem. Ben yaşadıklarımı yazdım. Mi Globe & MiuiPro da sabah 05:45 te cihaz şarjdan çıkardı. Akşam saat 23:45 gibi tekrar şarja takar yatardım. Bu ROMda ise Sabah 05:45 te şarjdan çıkardığım cihaz saat 17:30 - 18:45 arası %5 - 10 lara düşüyor. Anlayacağınız bu ROMda şöyle bir olay yaşadım. 4 - 5 saat daha az pil süresi aldım....
Halbuki hiç sorun çıkarmayan bir ROM du. PİL süresi de iyi olsa Nirvana ' ya çıkacaktım artık