Rom Revolution OS - MiUI

Khalasar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 5S
Konular
1
China Stable tabanlı rom ne zaman yapacaklar acaba? Gcam çalışıyor o sürümde, çıkarsalarda yüklesek stable bir versiyon.

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Şu ana kadar denedim gayet stabil bir ROM gibi geldi. Hiçbir hata , yavaşlık, bug vs rastgelmedim. Uygulamalar gayet uyumlu.

Sanki şarjı biraz çabuk bitmekte ancak dediğim gibi. Bir kaç şarj döngüsü yaşamadan bunları söylemekte erken....

Evet kesinlikle söyleyebilirim ki EpicROM ve Miui Globe ye göre şarjı çok az gidiyor. Mi 6 cihazımla EpicROM ve Miui Globe ROM larında günü raht rahat çıkarırken maalesef bu güzel ROM da akşamı görmek hayal gibi birşey... Salı günü güncellemeden sonra birşey değişmez ise ROM u değişeceğim sanırım...

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Evet kesinlikle söyleyebilirim ki EpicROM ve Miui Globe ye göre şarjı çok az gidiyor. Mi 6 cihazımla EpicROM ve Miui Globe ROM larında günü raht rahat çıkarırken maalesef bu güzel ROM da akşamı görmek hayal gibi birşey... Salı günü güncellemeden sonra birşey değişmez ise ROM u değişeceğim sanırım...
Çıktığından beri Revulution OS romu kullanıyorum ve çok memnunum Redmi Not 4x kullanıyorum şarjı 1 günü rahat çıkartıyor kullandığım romlar içinde pili en uzun dayanan bu rom oldu hiçbir hata ve yavaşlama, takılma yaşamadım yıllardır denemediğim rom kalmadı en son geçen gün Greeshan romu denedim bazı yerler ingilizce ve takılmalar yaşadım sonra tekrer Revulution OS roma döndüm ben çok memnunum.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çıktığından beri Revulution OS romu kullanıyorum ve çok memnunum Redmi Not 4x kullanıyorum şarjı 1 günü rahat çıkartıyor kullandığım romlar içinde pili en uzun dayanan bu rom oldu hiçbir hata ve yavaşlama, takılma yaşamadım yıllardır denemediğim rom kalmadı en son geçen gün Greeshan romu denedim bazı yerler ingilizce ve takılmalar yaşadım sonra tekrer Revulution OS roma döndüm ben çok memnunum.
Sanırım Greeshan romu sadece Mi Max 2 de sorunsuz çalışıyor

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

mavisular

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Neye ağırlık veriyor bilemem. Ben yaşadıklarımı yazdım. Mi Globe & MiuiPro da sabah 05:45 te cihaz şarjdan çıkardı. Akşam saat 23:45 gibi tekrar şarja takar yatardım. Bu ROMda ise Sabah 05:45 te şarjdan çıkardığım cihaz saat 17:30 - 18:45 arası %5 - 10 lara düşüyor. Anlayacağınız bu ROMda şöyle bir olay yaşadım. 4 - 5 saat daha az pil süresi aldım....

Halbuki hiç sorun çıkarmayan bir ROM du. PİL süresi de iyi olsa Nirvana ' ya çıkacaktım artık :)

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Neye ağırlık veriyor bilemem. Ben yaşadıklarımı yazdım. Mi Globe & MiuiPro da sabah 05:45 te cihaz şarjdan çıkardı. Akşam saat 23:45 gibi tekrar şarja takar yatardım. Bu ROMda ise Sabah 05:45 te şarjdan çıkardığım cihaz saat 17:30 - 18:45 arası %5 - 10 lara düşüyor. Anlayacağınız bu ROMda şöyle bir olay yaşadım. 4 - 5 saat daha az pil süresi aldım....

Halbuki hiç sorun çıkarmayan bir ROM du. PİL süresi de iyi olsa Nirvana ' ya çıkacaktım artık :)
Cihazlar arasında farklılık gösterebilir

mavisular

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Cihazlar arasında farklılık gösterebilir

Maalesef öyle ancak bir ROM dan beklenen cihazlar arasında fazla fark olmaması. ki buna da stabile denir. Keşke daha stabil olsaydı... Yoksa çok hoşuma gitmişti sıfır hata vermesi....

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Maalesef öyle ancak bir ROM dan beklenen cihazlar arasında fazla fark olmaması. ki buna da stabile denir. Keşke daha stabil olsaydı... Yoksa çok hoşuma gitmişti sıfır hata vermesi....
Aynen katılıyorum size

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37

Bu durumda Nirvana sana gelmiş oluyor hocam aman ikramda kusur etme giggle~~
Selametle hocam

Üst Alt