Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Revolution, el poder en tus manos.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Geri Bildirim) -
(Yeni Haberler)
(İsteğe Bağlı)
merhabalar
listedeki cihazlar zaten yeni android rom ları alan cihazlar
maksadınız güzel bir hizmet ve çalışma ise.. yeni cihazlar yerine benimki gibi Note3Pro larda güncelleme yaptırmanız daha uygun ve faydalı.. ve daha çok renklam yapmaz mı ?
hatta ve hatta.. yapabiliyorsanız red rice 1 lere bile yeni rom çıkartabilirseniz mükemmel olur... Infocus M2 tlf um var SD400 işlemcili.. ve içinde ported miui rom var.. Türkçelemesini kendim yaptım burdaki anlatıma göre... vede burda da paylaştım. misal o tür cihazlar daha iyi olur. firmalar bizim cihazlarda sorun yok iken sattırıp veya çöpe attırıp yeni cihaz satmasına bu şekilde yardımcı oluyorsunuz
tamam.. herkesin kaliteli ve güncel rom a ihtiyacı var...
şimdi.. işlemci ve gpu olarak note6 benim cihazımdan çok mu iyi veya cihazım çok mu kötü de o tür son modellere öncelik tanınıyor
DH de olsun burda olsun.. arkadaşlar sürekli güncel ve stabil rom arıyorlar A7 olsun A8 olarak.. ben pie istemiyorum. A8 bana yeter.. çok kaliteli ise.. epic gibi beni yormayacak ise A7 bile olabilir. yani o kadar ihtiyacımız var.. cihazımız A6ya geçtiğinden beri batarya ömrü gittikçe azalıyor. bunun gerçekten batarya kullanımı mı yoksa IP de olduğu gibi rom ile yapılan bir hile mi bilemiyorum.
sonuçd aher hafta güncelleme alacak neyi var bu cihazların...
rom desteği konusunda geliştiriciler ile aranız ve iletişimiz var ise.. bu talebimiz ve düşncemiz - yorumumu iletmenizi rica ederim
selamlar