Rom Revolution OS - MiUI

aslanenver

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Mi 6
Konular
25
Neye ağırlık veriyor bilemem. Ben yaşadıklarımı yazdım. Mi Globe & MiuiPro da sabah 05:45 te cihaz şarjdan çıkardı. Akşam saat 23:45 gibi tekrar şarja takar yatardım. Bu ROMda ise Sabah 05:45 te şarjdan çıkardığım cihaz saat 17:30 - 18:45 arası %5 - 10 lara düşüyor. Anlayacağınız bu ROMda şöyle bir olay yaşadım. 4 - 5 saat daha az pil süresi aldım....

Halbuki hiç sorun çıkarmayan bir ROM du. PİL süresi de iyi olsa Nirvana ' ya çıkacaktım artık :)

aynı romun 8.9.30 sürümünde sıkıntı yoktu şarj konusunda. birçok değeri bende paylaştım.

fakat bu 8.10.25 sürümünde şarjla alakalı sorunu bende yaşıyorum.. daha çabuk bitiyor.

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
aynı romun 8.9.30 sürümünde sıkıntı yoktu şarj konusunda. birçok değeri bende paylaştım.

fakat bu 8.10.25 sürümünde şarjla alakalı sorunu bende yaşıyorum.. daha çabuk bitiyor.

Bu ROM Salı günleri güncelleme alıyor diye okumuştum. Bir güncelleme kurup duruma bakacağım. Şarj sıkıntısı sürerse MiuiPro ya geri döneceğim sanki.

Neden yalan söyleyeyim Ancak son zamanlarda Vietnam söylentileri pis korkuttu beni... ☺️

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Bu ROM Salı günleri güncelleme alıyor diye okumuştum. Bir güncelleme kurup duruma bakacağım. Şarj sıkıntısı sürerse MiuiPro ya geri döneceğim sanki.

Neden yalan söyleyeyim Ancak son zamanlarda Vietnam söylentileri pis korkuttu beni...
Rom artık 20 yada 30 günde bir güncelleme alacak açıklama bu yönde

MI 5s Miui Ms 8.10.25

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Rom artık 20 yada 30 günde bir güncelleme alacak açıklama bu yönde

MI 5s Miui Ms 8.10.25
Uyarın için teşekkür ederim hocam. O halde bu kadar süre bekleme bana göre değil. Şarj konusu sürdürülebilir / tolere edilebilir bir eksiklik değil maalesef. MiuiPro ya geri döneceğim sanırım.

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Uyarın için teşekkür ederim hocam. O halde bu kadar süre bekleme bana göre değil. Şarj konusu sürdürülebilir / tolere edilebilir bir eksiklik değil maalesef. MiuiPro ya geri döneceğim sanırım.
Rica ederim hocam aynen ayda bir güncelleme beta romlar için gerçekten çok

MI 5s Miui Ms 8.10.25

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Arkadaslar rr oreo treble yukluyken bu romu yuklemek istedim butun islemleri yapmama ragmen kurulum ekraninda gboard durduruldu hatasi aliyorum ve kuruluma devam edemiyorum.
Daha sonra miui pro yu denedim sonuc ayni
Havoc pie romu yukluyorum hersey normal.
Sizce cozumu nedir

Ferhat Durmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat Durma
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Özel Sektör
Konular
3
Arkadaslar rr oreo treble yukluyken bu romu yuklemek istedim butun islemleri yapmama ragmen kurulum ekraninda gboard durduruldu hatasi aliyorum ve kuruluma devam edemiyorum.
Daha sonra miui pro yu denedim sonuc ayni
Havoc pie romu yukluyorum hersey normal.
Sizce cozumu nedir
MIUI tabanlı custom romdan aosp tabanlı custom Roma geçiş yaparken dahili hafızayı datayi da silmek gerekiyor yada tam tersi aosp den MIUI ye geçerken. Sorunsuz kurulum o şekilde oluyor.

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
MIUI tabanlı custom romdan aosp tabanlı custom Roma geçiş yaparken dahili hafızayı datayi da silmek gerekiyor yada tam tersi aosp den MIUI ye geçerken. Sorunsuz kurulum o şekilde oluyor.

Dahili hafizayi siliyorum sonuc ayni.
Defalarca treble ve miui arasinda degisiklik yaptim hic boyle bir olayla karsilasmamistim

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Revolution, el poder en tus manos.

Kod:
Devrim, ellerindeki güç.

(Geri Bildirim) - (Yeni Haberler)

(İsteğe Bağlı)

merhabalar
listedeki cihazlar zaten yeni android rom ları alan cihazlar

maksadınız güzel bir hizmet ve çalışma ise.. yeni cihazlar yerine benimki gibi Note3Pro larda güncelleme yaptırmanız daha uygun ve faydalı.. ve daha çok renklam yapmaz mı ?

hatta ve hatta.. yapabiliyorsanız red rice 1 lere bile yeni rom çıkartabilirseniz mükemmel olur... Infocus M2 tlf um var SD400 işlemcili.. ve içinde ported miui rom var.. Türkçelemesini kendim yaptım burdaki anlatıma göre... vede burda da paylaştım. misal o tür cihazlar daha iyi olur. firmalar bizim cihazlarda sorun yok iken sattırıp veya çöpe attırıp yeni cihaz satmasına bu şekilde yardımcı oluyorsunuz

tamam.. herkesin kaliteli ve güncel rom a ihtiyacı var...

şimdi.. işlemci ve gpu olarak note6 benim cihazımdan çok mu iyi veya cihazım çok mu kötü de o tür son modellere öncelik tanınıyor

DH de olsun burda olsun.. arkadaşlar sürekli güncel ve stabil rom arıyorlar A7 olsun A8 olarak.. ben pie istemiyorum. A8 bana yeter.. çok kaliteli ise.. epic gibi beni yormayacak ise A7 bile olabilir. yani o kadar ihtiyacımız var.. cihazımız A6ya geçtiğinden beri batarya ömrü gittikçe azalıyor. bunun gerçekten batarya kullanımı mı yoksa IP de olduğu gibi rom ile yapılan bir hile mi bilemiyorum.
sonuçd aher hafta güncelleme alacak neyi var bu cihazların...

rom desteği konusunda geliştiriciler ile aranız ve iletişimiz var ise.. bu talebimiz ve düşncemiz - yorumumu iletmenizi rica ederim
selamlar

Turancen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
turan
Cihazım
redmi note 4
Konular
2
Yeni sürümde netflix uyumsuz demesi beni sinir etti be, ne edecem bilmiyorum. Apk olarak yüklüyorum ondada indirme seçeneği olmuyor maalesef.
Başka roma geçmek istemiyorum şarjı inanılmaz bu romun. Ne yapabilirim acaba..

Üst Alt