Rom Revolution OS - MiUI

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
2 gün önce 8.9.30 u denedim. Zaten çoğu arkadaş paylaşmıştı MiuiPronun aynısı olduğunu. Ben de gözlerimle gördüm. Adamlar öyle bir kopyalamış ki Ros romdan aldığım Twrp yedeğinde MiuiPro yazıyordu. Miuipro ücretsiz kullanmak isteyen arkadaşlar boş yere Link beklemesin bence giggle~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
2 gün önce 8.9.30 u denedim. Zaten çoğu arkadaş paylaşmıştı MiuiPronun aynısı olduğunu. Ben de gözlerimle gördüm. Adamlar öyle bir kopyalamış ki Ros romdan aldığım Twrp yedeğinde MiuiPro yazıyordu. Miuipro ücretsiz kullanmak isteyen arkadaşlar boş yere Link beklemesin bence giggle~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ve Miui.Pro ya göre çok daha iyi batarya performansına sahip olduğu iddia ediliyor, o nedenle deniyorum şu an

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Ve Miui.Pro ya göre çok daha iyi batarya performansına sahip olduğu iddia ediliyor, o nedenle deniyorum şu an

Zaten MiuiPronun tek eksiği ekran süresi. Bu Rom bunu başarırsa çok tutulur gibi

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Zaten MiuiPronun tek eksiği ekran süresi. Bu Rom bunu başarırsa çok tutulur gibi
O nedenle zaten yükledim hocam, ben beğenirsem, reklamını yaparım bolca, takip edenlerim de gönül rahatlığıyla yüklerler

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
PURE hocam Skorpi hocam yükledi ise benimde bunu hemen denemem lazım :) ama aklımda bir soru var. Siteye girdiğim zaman 8.9.30 linkini görüyorum, Skorpi hocamda aynı sürümü yüklemiş onunkinde kararlı yazıyormuş. Bunun en son beta sürümü var mı yoksa kararlı olana mı yüklememiz gerekir?

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
PURE hocam Skorpi hocam yükledi ise benimde bunu hemen denemem lazım :) ama aklımda bir soru var. Siteye girdiğim zaman 8.9.30 linkini görüyorum, Skorpi hocamda aynı sürümü yüklemiş onunkinde kararlı yazıyormuş. Bunun en son beta sürümü var mı yoksa kararlı olana mı yüklememiz gerekir?
Ben de 2 gün önce indirdiğimde stabil yazıyordu hocam. Enson 8.9.14 güncelleme linki var beta olarak telegram sayfalarında. Ondan sonra ya 8.9.29 la yada 8.9.30 la stabile geçiş yaptılar. yani direk 8.9.30 u kurabilirsiniz

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ben de 2 gün önce indirdiğimde stabil yazıyordu hocam. Enson 8.9.14 güncelleme linki var beta olarak telegram sayfalarında. Ondan sonra ya 8.9.29 la yada 8.9.30 la stabile geçiş yaptılar. yani direk 8.9.30 u kurabilirsiniz
Teşekkürler hocam hafta sonu bir deneyelim bakalım :)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet arkadaşlar, romu yükleyip, denedim, rom MIUI.pro nun kopyası, ancak Batarya performansı açısından MIUI.proya göre %30 daha iyi performanslı...
Ücretli olan ve sızıntıları bulmakta zorlanan ama MIUI.pro romu seven herkese, ücretsiz olan ve batarya tüketimi açısından, pro ya göre % 30 daha iyi olan Revolution romu tavsiye edebilirim...bendeniz şahsen Mi Max2 nin bugüne kadar görmüş olduğu en iyi rom olan Greeshanın romunu kullanmaya devam etmekteyim, herkese iyi geceler ve iyi forumlar

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Evet arkadaşlar, romu yükleyip, denedim, rom MIUI.pro nun kopyası, ancak Batarya performansı açısından MIUI.proya göre %30 daha iyi performanslı...
Ücretli olan ve sızıntıları bulmakta zorlanan ama MIUI.pro romu seven herkese, ücretsiz olan ve batarya tüketimi açısından, pro ya göre % 30 daha iyi olan Revolution romu tavsiye edebilirim...bendeniz şahsen Mi Max2 nin bugüne kadar görmüş olduğu en iyi rom olan Greeshanın romunu kullanmaya devam etmekteyim, herkese iyi geceler ve iyi forumlar

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bende kurdum bu romu ama miui pro romu duzenleyip sunduklari icin batarya performansina bakmamistim. Ne kadar devamli olabilirki bu rom . miuipro ekibi bunlara dur diyebilir diye dusunuyorum

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk[/QUOT
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kolay gelsin. Redmi note 5 global version cihazımda miui 10 kararlı kullanıyorum. Cihazımda rollback var diye biliyorum. Bu roma geçersem rollbacke takılır mıyım?

Son düzenleme:
Üst Alt