Rom Revolution OS - MiUI

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Şu an hangi romdasınız hocam, ona göre size isterseniz eğer bir tavsiyede bulunayım
Masik hocam. Cihaz natrium bu arada. Bi tavsiyenizi alırım. Çünkü Masik te bildirim sorunu var goji bazen geliyor bazen gelmiyor

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Masik hocam. Cihaz natrium bu arada. Bi tavsiyenizi alırım. Çünkü Masik te bildirim sorunu var goji bazen geliyor bazen gelmiyor
Sizin memnun kalabileceğiniz MIUI.Am rom hocam...en ufak sorunu yok ve Global Beta üzerine inşa edilen bir rom....
İnşallah Natrium için de bu dediklerim geçerlidir...İzlenimlerinizi ve değerlendirmenizi merakla bekliyor olacağım

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Sizin memnun kalabileceğiniz MIUI.Am rom hocam...en ufak sorunu yok ve Global Beta üzerine inşa edilen bir rom....
İnşallah Natrium için de bu dediklerim geçerlidir...İzlenimlerinizi ve değerlendirmenizi merakla bekliyor olacağım
Üstadım yorumunuz üzerine aospden dönüşüm o rom ile olmuştu ancak pil anlamında bekleneni vermemişti Şu anda bugünde size sorduğum üzre miroom ve revulution rom arasında kaldım. Dediğiniz gibi denemeden hangisinin iyi olduğunu anlamak zor olacak

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Üstadım yorumunuz üzerine aospden dönüşüm o rom ile olmuştu ancak pil anlamında bekleneni vermemişti Şu anda bugünde size sorduğum üzre miroom ve revulution rom arasında kaldım. Dediğiniz gibi denemeden hangisinin iyi olduğunu anlamak zor olacak
Evet, denemeden asla bilemeyeceksiniz...aynı cihaza sahip iki kullanıcı bile ayrı romdan farklı sonuçlar edebiliyorlar maalesef

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
O zaman size şöyle yardımcı olayım hocam. Eğer özelleştirmeli rom arıyorsanız revulution, ama sade ve sorunsuz bir rom arıyorsanız Mi-Room.

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Evet, denemeden asla bilemeyeceksiniz...aynı cihaza sahip iki kullanıcı bile ayrı romdan farklı sonuçlar edebiliyorlar maalesef
Grasshen çıkana kadar miroom ile devam edeceğim sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman size şöyle yardımcı olayım hocam. Eğer özelleştirmeli rom arıyorsanız revulution, ama sade ve sorunsuz bir rom arıyorsanız Mi-Room.
Tavsiye için teşekkür ederim hocam. Sanırım oyumu miroomdan yana kullanacağım. Skorpi hocamında kullandığı Grasshen rom eğer natrium için çıkarsa o çıkana kadar miroom ile devam

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Grasshen çıkana kadar miroom ile devam edeceğim sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye için teşekkür ederim hocam. Sanırım oyumu miroomdan yana kullanacağım. Skorpi hocamında kullandığı Grasshen rom eğer natrium için çıkarsa o çıkana kadar miroom ile devam
İzlenimlerinizi Mi-Room konusuna bekliyorum o halde hocam

MI 5 Prime cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Konu içeri güncellenmiştir ve yeni modeller eklenmiştir...

v8.9.14

Güncelleme verilen cihaz sayısı 12 (on iki)'ye yükselmiştir.

-
-
-
-
-
-

-
-

-

-

-
-

Aşağıda verilen modeller ise en yakın sürede eklenecektir...

- Mi Max (Hydrogen)
- Mi Mix (Lithum)
- Mi Mix 2 (Chiron)
- Mi Mix 2S (Polaris)

Hocam Mi8 Olanı gece kurdum şuan sorun yok gibi Miui Pro alt yapısı çok fark görmedim gayet akıcı fakat resimdeki yerdeki hatayı bulamadım
kendilerinden bununla ilgili bir fix dosyası isteyebilirmiyiz yada nerden düzeltebileceğimiz söyleyebilirlermi acaba?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
8.9.29 Sürümü çıktı MIUIPRO ile hemen hemen aynılar bu rom sadece biraz daha hafif. MIUIPRO'nun en büyük alternatifi.

Üst Alt