Rom Revolution OS - MiUI

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Mi6da denedjm ben ve pro romu taban almislar, yedekleme yaparken pro diye gosteriyor ismini ve indirme yoneticisinde de pro ismi var. Uste pek biswy katmislarmi anlayamadm bildiginiz miuipro gibi rom ben pil olarakta pek fark goremedm ama miuipro 1.21gb , ros ise 1.12gb hafifletmisler biraz

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Mi6da denedjm ben ve pro romu taban almislar, yedekleme yaparken pro diye gosteriyor ismini ve indirme yoneticisinde de pro ismi var. Uste pek biswy katmislarmi anlayamadm bildiginiz miuipro gibi rom ben pil olarakta pek fark goremedm ama miuipro 1.21gb , ros ise 1.12gb hafifletmisler biraz
Adamlar browser i bile silmiş. Böyle hafifletmek olmaz bence. Pro romu revolution diye iteliyorlar millete. Pro ekibi nasıl müsaade ediyor bu duruma enteresan. Ilk 2 haftada eu romu vermişlerdi revo diye.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Okuduğum tüm yorumlarda zaten Pro nun neredeyse kopyası olduğu bildiriliyor.....Pro artık paralı oldu ve sızıntıların zor elde edilmesinden dolayı Revolution tercih edilebilir düşüncesindeyim....

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Diğer hocalarına katılıyorum stok tarayıcıyı dikmişler ve neredeyse prodan farkı yok
Pil ömrü olarakta prodan bir tık fazla bence geçmeye değmez
Onun dışında arada kasmalarda mevcut
Akşama doğru SSleri paylaşmaya başlarım kararınızı verirsiniz

ernkckk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Len. K3 Note
Konular
3
Allahu Ekber yeni bir rom açıklamada performans en iyisi falan yazıyor benim için pil + performans önemli olan magisk x mi sizce bu mu daha iyi pilde ve performansta

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Kullandığım Costum Romlarda Miui MS, Mi-RooM, Masik X Pil + Performans olarak ön plana çıkıyor.

Üst Alt