Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Sizin cihazdan beklentileriniz nedir hocam benim iş hayatımda aktif olarak kullanıyorum ama 700 tl lik bir telefondan 700 tl lik performans bekliyorum ve beni karşılıyor fotoğraf editliyorum video aktarıyorum ve gps kullanıyorum bunları kullanırkende aktif olarak internet şart wifi iş yerimde olsun baska yerde olsun sorunsuz çalışmakta madem cok cok daha iyi romlar var neden bizim redmi note4x ailesine bir konu açmadınız merak ettim ?

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
Sizin cihazdan beklentileriniz nedir hocam benim iş hayatımda aktif olarak kullanıyorum ama 700 tl lik bir telefondan 700 tl lik performans bekliyorum ve beni karşılıyor fotoğraf editliyorum video aktarıyorum ve gps kullanıyorum bunları kullanırkende aktif olarak internet şart wifi iş yerimde olsun baska yerde olsun sorunsuz çalışmakta madem cok cok daha iyi romlar var neden bizim redmi note4x ailesine bir konu açmadınız merak ettim ?
Bana ithafen yazıdığınızı düşünerek cevap vermem gerekirse, dikkat ederseniz genelde cevaplarım geç saatlerde çünkü gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim. Şimdi konu açmış olsam o konuyu başıboş bırakma durumu olabilir o yüzden konu açmak istemedim.

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Bana ithafen yazıdığınızı düşünerek cevap vermem gerekirse, dikkat ederseniz genelde cevaplarım geç saatlerde çünkü gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim. Şimdi konu açmış olsam o konuyu başıboş bırakma durumu olabilir o yüzden konu açmak istemedim.
Bizde çalışıyoruz hocam alıntı yaparken sorun oluyor yoksa alıntı yaparım.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Öyle hatırlıyorum ilk kurduğumdan beri hiç sıfır kurulum yapmadım

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orangefox yüklendikten sonra lazyflash yapmak gerekiyormu?
TWRP den sonra gerekiyor da.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Furkanemir Hocam. Şimdi dediğiniz Rom u kurdum. Bölgeyi değiştirtmiyor. İlk kurulumda hiç seçtirtmiyor bile. Sonradan Build Prob ile değiştirmek gerekiyor. Direkt olarak RU olarak geliyor bölge. MiRoom üzerinden port etmiş ve beta.
kullanım olarak pek fark görmedim. Açılıştaki rusça logoyu beğenmedim. Daha önce de buna benzer bi rom kurmuştum. Açılış logosunu neden değiştirirler anlamam.
Tuş ışıkları stabil çalışıyor.

Orangefox yüklemesini de yaptım kullanımı güzel. TWRP den hariç o menüdeyken şarja izin vermesi güzel. İlk kurulum ekranında Google desen soruyor, ki daha sıfır rom neyin kilidi anlamadım. Kendi kilit desenimi yaptım ilerledi. Biraz test edelim bakalım bunu da.

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Furkanemir Hocam. Şimdi dediğiniz Rom u kurdum. Bölgeyi değiştirtmiyor. İlk kurulumda hiç seçtirtmiyor bile. Sonradan Build Prob ile değiştirmek gerekiyor. Direkt olarak RU olarak geliyor bölge. MiRoom üzerinden port etmiş ve beta.
kullanım olarak pek fark görmedim. Açılıştaki rusça logoyu beğenmedim. Daha önce de buna benzer bi rom kurmuştum. Açılış logosunu neden değiştirirler anlamam.
Tuş ışıkları stabil çalışıyor.

Orangefox yüklemesini de yaptım kullanımı güzel. TWRP den hariç o menüdeyken şarja izin vermesi güzel. İlk kurulum ekranında Google desen soruyor, ki daha sıfır rom neyin kilidi anlamadım. Kendi kilit desenimi yaptım ilerledi. Biraz test edelim bakalım bunu da.
Menüler tamamen Türkçe oluyor mu?Bir de ziraat öobil uygulaması yüklermisiniz hocam Sadece açılıp açılmamasını merak ediyorum.Zira kernel değiştirmek gibi bir niyetim hiç yok.Romdaki kernel stabilse stabildir bence.
Ek olarak alpereneker bey in paylaştığı romda bahsettiğim hatalara rastladınız mı.O romda baya gözüm kalmıştı

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Menüler tamamen Türkçe oluyor mu?Bir de ziraat öobil uygulaması yüklermisiniz hocam Sadece açılıp açılmamasını merak ediyorum.Zira kernel değiştirmek gibi bir niyetim hiç yok.Romdaki kernel stabilse stabildir bence.
Ek olarak alpereneker bey in paylaştığı romda bahsettiğim hatalara rastladınız mı.O romda baya gözüm kalmıştı
Denedim hocam Ziraat mobil çalıştı giriş ekranı geldi.
Türkçe olmayan bi yer yok telefonda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

furkandemir hocam migrate güzel döndürdü programların çoğunu. Çağrı kaydıda güzel geldi ancak mesajları ikişer kez almış. Ve enteresan bi şekilde silinmiyor. Her mesaj başlığı içine girip hepsini seçip kilidi kaldır diye birşey yapıp sonra yeniden tümünü seçip silmek gerekiyor ilginç bir şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün SMS leri favorilere eklemiş. Ve toplu çıkarma yada toplu silme yapamıyorum.

Son düzenleme:

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Halilgurbuz bey çok teşekkür ediyorum.Rom ile ilgili tesbitlerinizi merakla bekliyorum.Donma,takılma,parmakizi hızı,wifi ve mobil bağlantı kalitesi,görüşmede gelen sesin seviyesi(9.5.11.0 globalde yetersiz örneğin).
Sizden gelecek tespitlere göre greeshan rom 10.2.3.0 veya bunu yükleyeceğim.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
SMS problemini Google mesajlar uygulaması ile çözdüm. Google mesajları yükledim ve tüm mesajları sildim. Yeniden SMS Back-Up uygulaması ile yedek aldığım SMS leri geri yükledim.
Romu kullanmaya devam ediyorum. 1 hafta test ederim.

ozkan1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
xiaomi
Konular
10
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
arkadaşlar böyle artık dosyalar oluşuyor silsem sıkıntı çıkarırmı nedir bunlar daha çok da oluyor rahatsız ediyor beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt