Tüm arkadaşlarıma merhaba.
Konudaki rom ile alakalı yaptığım olumsuz yorumları düzeltmek adına yeni bir bilgilendirme yapmak istiyorum.
Romu ilk denemelerimde karşılaştığım ilginç sorunların sebebini tesbit etmiş bulunuyorum.
Ziraat mobil uygulamasına giriş problemini ethereal kernel 20. sürümümü yükleyerek çözdüm.Bununla alakalı furkanemir Bey'e teşekkür ediyorum.
Stabilite,kasma,el feneri,kamera,font büyüklüğünün sabitlenemeyişi gibi ilginç problemlerin sebebi TWRP ile yükleme yapmamdı diye düşünüyorum.En son sürüm olan 3.3.1.0.mido img ile romu defalarca denemelerden sonra kurabilmiştim.Dün gece Eu 10.2 stabil romdaki parmak izi ekran açmada gecikmeler ve pil tüketiminin yüksek olması sebebiyle alpereneker ve halilgurbuz beylerin bu romdan aşırı memnun olmasını gözönünde bulundurarak bu romu tekrar yükledim.
Orangefox 8.3 ile tek seferde sorunsuz şekilde yükledim.Üzerine ethereal 20 dystophia kerneli flaşladım.Sonuç gerçekten mükemmele yakın oldu.
Tuş ışıklarını kullanmıyorum çünkü eller otomatik gidiyor.Dikkat ettim ki tuş ışıkları varken de görmeden kullanıyordum.
Ses kalitesi sanki bundan önce telsiz hoparlöründen dinliyormuşum dedirtti
Dark mode sorunsuz.
Wifi ve mobil sorunsuz.
Hız ve akıcılık miui 9 da dahil 2 senelik kullanımımda bu cihazdan hiç bu kadar keyif almadım.
Pil verilerini ve kullanım sonucu gözüme çarpan- aklıma gelenleri ayrı bir mesajda paylaşacağım.
alpereneker bey e de tekrardan teşekkürü borç biliyorum.