Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kulakların çınlasın Skorpi hocam :) ORD bana da bulaştı heralde.

Bunu deniyorum şimdi dostlar :)

xiaomi-eu-9-11-7-new-miui-11-android-pie-port-for-redmi-note-4x/
Çınladı valla hocam, kendinize en uygun olan romu bulmak ve hepsini denemek, muhteşem bir duygu, İnşallah aradığınızı bulursunuz, kolay gelsin

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Ahahahaaha çok matrak hem tam ekran hareketleri var hem sanal tuşlar var :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Tüm arkadaşlarıma merhaba.
Konudaki rom ile alakalı yaptığım olumsuz yorumları düzeltmek adına yeni bir bilgilendirme yapmak istiyorum.
Romu ilk denemelerimde karşılaştığım ilginç sorunların sebebini tesbit etmiş bulunuyorum.
Ziraat mobil uygulamasına giriş problemini ethereal kernel 20. sürümümü yükleyerek çözdüm.Bununla alakalı furkanemir Bey'e teşekkür ediyorum.
Stabilite,kasma,el feneri,kamera,font büyüklüğünün sabitlenemeyişi gibi ilginç problemlerin sebebi TWRP ile yükleme yapmamdı diye düşünüyorum.En son sürüm olan 3.3.1.0.mido img ile romu defalarca denemelerden sonra kurabilmiştim.Dün gece Eu 10.2 stabil romdaki parmak izi ekran açmada gecikmeler ve pil tüketiminin yüksek olması sebebiyle alpereneker ve halilgurbuz beylerin bu romdan aşırı memnun olmasını gözönünde bulundurarak bu romu tekrar yükledim.
Orangefox 8.3 ile tek seferde sorunsuz şekilde yükledim.Üzerine ethereal 20 dystophia kerneli flaşladım.Sonuç gerçekten mükemmele yakın oldu.
Tuş ışıklarını kullanmıyorum çünkü eller otomatik gidiyor.Dikkat ettim ki tuş ışıkları varken de görmeden kullanıyordum.
Ses kalitesi sanki bundan önce telsiz hoparlöründen dinliyormuşum dedirtti :)
Dark mode sorunsuz.
Wifi ve mobil sorunsuz.
Hız ve akıcılık miui 9 da dahil 2 senelik kullanımımda bu cihazdan hiç bu kadar keyif almadım.
Pil verilerini ve kullanım sonucu gözüme çarpan- aklıma gelenleri ayrı bir mesajda paylaşacağım.
alpereneker bey e de tekrardan teşekkürü borç biliyorum.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Tüm arkadaşlarıma merhaba.
Konudaki rom ile alakalı yaptığım olumsuz yorumları düzeltmek adına yeni bir bilgilendirme yapmak istiyorum.
Romu ilk denemelerimde karşılaştığım ilginç sorunların sebebini tesbit etmiş bulunuyorum.
Ziraat mobil uygulamasına giriş problemini ethereal kernel 20. sürümümü yükleyerek çözdüm.Bununla alakalı furkanemir Bey'e teşekkür ediyorum.
Stabilite,kasma,el feneri,kamera,font büyüklüğünün sabitlenemeyişi gibi ilginç problemlerin sebebi TWRP ile yükleme yapmamdı diye düşünüyorum.En son sürüm olan 3.3.1.0.mido img ile romu defalarca denemelerden sonra kurabilmiştim.Dün gece Eu 10.2 stabil romdaki parmak izi ekran açmada gecikmeler ve pil tüketiminin yüksek olması sebebiyle alpereneker ve halilgurbuz beylerin bu romdan aşırı memnun olmasını gözönünde bulundurarak bu romu tekrar yükledim.
Orangefox 8.3 ile tek seferde sorunsuz şekilde yükledim.Üzerine ethereal 20 dystophia kerneli flaşladım.Sonuç gerçekten mükemmele yakın oldu.
Tuş ışıklarını kullanmıyorum çünkü eller otomatik gidiyor.Dikkat ettim ki tuş ışıkları varken de görmeden kullanıyordum.
Ses kalitesi sanki bundan önce telsiz hoparlöründen dinliyormuşum dedirtti :)
Dark mode sorunsuz.
Wifi ve mobil sorunsuz.
Hız ve akıcılık miui 9 da dahil 2 senelik kullanımımda bu cihazdan hiç bu kadar keyif almadım.
Pil verilerini ve kullanım sonucu gözüme çarpan- aklıma gelenleri ayrı bir mesajda paylaşacağım.
alpereneker bey e de tekrardan teşekkürü borç biliyorum.
Ben kendi adıma sizin için çok sevindim hocam.
Şu anda ne alemlerdeyim bilemezsiniz :D
Şu anda MİUİPRO diye bi romu yükledim açıkmasını bekliyorum :D denemediğim rom kalmadı :D
Vallahide billahide bu son rom. Çünkü hiçbirini beğenmedim. Hepsine de ayrı ayrı konu açmak ve forum kirliliği de yaratmak istemedim açıkcası.
Biz Mido cular için bu romdan gayrısı yalan bence :D

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Ben kendi adıma sizin için çok sevindim hocam.
Şu anda ne alemlerdeyim bilemezsiniz :D
Şu anda MİUİPRO diye bi romu yükledim açıkmasını bekliyorum :D denemediğim rom kalmadı :D
Vallahide billahide bu son rom. Çünkü hiçbirini beğenmedim. Hepsine de ayrı ayrı konu açmak ve forum kirliliği de yaratmak istemedim açıkcası.
Biz Mido cular için bu romdan gayrısı yalan bence :D
Teşekkür ederim Halil Bey.Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.Pil verileri de çok ilginç olacak gibi.Biraz azalsa verileri paylaşacağım ama nafile...bitmiyor.Hunharca karıştırıyorum romu.Allaha şükür denk geldi de kafam rahatladı şu paylaştığım resme bakın resmen çorba olmuştu telefon.16 gb lık otg belleğin içindekiler hariç

Ekli dosyalar

• IMG_20191223_204940.jpg
    IMG_20191223_204940.jpg
    613,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20191223_205152.jpg
    IMG_20191223_205152.jpg
    274,3 KB · Görüntüleme: 17

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Teşekkür ederim Halil Bey.Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.Pil verileri de çok ilginç olacak gibi.Biraz azalsa verileri paylaşacağım ama nafile...bitmiyor.Hunharca karıştırıyorum romu.Allaha şükür denk geldi de kafam rahatladı şu paylaştığım resme bakın resmen çorba olmuştu telefon.16 gb lık otg belleğin içindekiler hariç
Yok hocam yok. Vallahi dedim ya bu Romdan gerisi benim adıma yalan yani :)
Hiç uğraşmaya gerek yok. :)

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Yok hocam yok. Vallahi dedim ya bu Romdan gerisi benim adıma yalan yani :)
Hiç uğraşmaya gerek yok. :)
Hocam kernel ne kullanıyorsunuz ve gcam konusundaki tecrübeleriniz ve kullandığınız sürüm nedir.Düşük ışık koşullarında miui kamera çok kalitesiz geliyor

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam kernel ne kullanıyorsunuz ve gcam konusundaki tecrübeleriniz ve kullandığınız sürüm nedir.Düşük ışık koşullarında miui kamera çok kalitesiz geliyor
Bu konudaki Rom un kerneline hiç girişmedim hocam.
Gcam olarak konuda trCamera (Gcam) vermiştim birde fix dosyası vardı
o ayarlarda bana yeterli gelmişti Gcam ayarları

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
buton ışıkları olayının bir kısmını çözdüm sanırım şimdi başka bişey deneyeceğim.
buton ışıkları yüklemek için illaki TWRP gerekiyor Orangefox fixlerden fix2 olanı yüklüyor ama fix olanı yüklemiyor.
TWRP kurup Rom'u yeniden kurdum.
Telefonu hızlıca atla atla diyip ana ekrana geldim ve yeniden TWRP girdim
sırası ile fix2 ve hemen peşine fix olanı yaptım.
Buton ışıkları çalıştı. Ama bildiğiniz gibi sürekli yanıyor. Ne zamanki ekran kapanıyor o zaman sönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt