Rom Redmi Note

byusufdursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Redmi note 4x
Meslek
Grafik tasarımcı
Konular
0
Hocam ayarlardaki gizlilik kısmında uygulama izinlerindeki özel izinler içerisinde bildirim erişimi ayarı var, oradan uygulamalara erişim izni verebiliyor musunuz? Miui 12 stable port kullanıyorum şuan xda forumdaki rom, hiçbir uygulamaya bildirim erişimi veremiyorum, hep ayarlardan atıyor nedense. Bunda sorun yoksa ben de buna geçeyim, musixmatch programını tam kullanamıyorum bildirim erişimi olmadan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

You can delete the app folder of Gcam at /system/app using twrp's file manager. Just delete the Gcam folder and reboot to system. Then u can install another version of Google cam.
ayarlar gizlilik korumasından tüm uygulamaları tıkladım ve twitter tıkladım izinler seçeneği alta belirdi sorunsuz sıkıntı yok

en alta indiğim zaman ise kalıcı bildirim ayarı var ve tıkladığınızda ayarlayabiliyorsunuz kilit ekranında gösterme vs var sıkıntı yok

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
ayarlar gizlilik korumasından tüm uygulamaları tıkladım ve twitter tıkladım izinler seçeneği alta belirdi sorunsuz sıkıntı yok

en alta indiğim zaman ise kalıcı bildirim ayarı var ve tıkladığınızda ayarlayabiliyorsunuz kilit ekranında gösterme vs var sıkıntı yok
Hocam ayrıntılı anlatamadım galiba durum şu kısımda gerçekleşiyor.

byusufdursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Redmi note 4x
Meslek
Grafik tasarımcı
Konular
0
Hocam ayrıntılı anlatamadım galiba durum şu kısımda gerçekleşiyor.
evet şimdi baktım mifit uygulamasının bildirimini açtım ve çık gir yaptım kapanmadı sıkıntı yok kullanılıyor sizin uygulamada sorun olabilirmi ?

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
evet şimdi baktım mifit uygulamasının bildirimini açtım ve çık gir yaptım kapanmadı sıkıntı yok kullanılıyor sizin uygulamada sorun olabilirmi ?
Hocam tüm uygulamalarda aynı şekilde kapanıyor, romda hata var. İlginiz için teşekkür ederim :) Akşam ben de bu konudaki romu kuracağım hata olmadığına göre.

byusufdursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Redmi note 4x
Meslek
Grafik tasarımcı
Konular
0
Hocam tüm uygulamalarda aynı şekilde kapanıyor, romda hata var. İlginiz için teşekkür ederim :) Akşam ben de bu konudaki romu kuracağım hata olmadığına göre.
anladım öyle bir sorun yok 3 4 tane uygulama denedim şimdi, oluyor sıkıntı yok rom müthiş. yazdıklarımdan başka sorun yok kolay gelsin :)

wallacemod

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
wallace
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
0
Hocam ayarlardaki gizlilik kısmında uygulama izinlerindeki özel izinler içerisinde bildirim erişimi ayarı var, oradan uygulamalara erişim izni verebiliyor musunuz? Miui 12 stable port kullanıyorum şuan xda forumdaki rom, hiçbir uygulamaya bildirim erişimi veremiyorum, hep ayarlardan atıyor nedense. Bunda sorun yoksa ben de buna geçeyim, musixmatch programını tam kullanamıyorum bildirim erişimi olmadan.

You can delete the app folder of Gcam at /system/app using twrp's file manager. Just delete the Gcam folder and reboot to system. Then u can install another version of Google cam.

I looked in the app folder, but there was no GCAM, will it be with another name?

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
I looked in the app folder, but there was no GCAM, will it be with another name?
Probably. Look for com.google.android.googlecamera or something includes "googlecamera". You can also check /system/priv-app directory. If you can't find it, wait a few hours, i'll install this ROM today. I can be more specific after installing it.

Hocam konudaki link 20.6.4 sürümüne yönlendiriyor. Bir de telegram kanalındaki miroom 20.6.5 ile bu rom aynı rom mu? Değilse bunun son sürümünün linkini atabilir misiniz?

Son düzenleme:

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Probably. Look for com.google.android.googlecamera or something includes "googlecamera". You can also check /system/priv-app directory. If you can't find it, wait a few hours, i'll install this ROM today. I can be more specific after installing it.

Hocam konudaki link 20.6.4 sürümüne yönlendiriyor. Bir de telegram kanalındaki miroom 20.6.5 ile bu rom aynı rom mu? Değilse bunun son sürümünün linkini atabilir misiniz?
Son güncel rom versiyonu 20.6.4
Son güncel Rom Dağıtım tarihi 20.6.5
gelecek güncelleme tarihi 20.6.12
Düzelttim hocam

Yaman07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
merhaba arkadaşlar, redmi note 4 e ilk defa custom rom kuracagım , bootlooder kılıdını açtım.Twrp de yükledim (formda ki tek tuşla yükle programından) .Sonrada bu romu indirip flaşladım.Ama magisk kurmadım onu kurmasam olur mu ? Kursam ne farkeder ?

Üst Alt