- Adım
- wallace
- Cihazım
- Redmi Note 4x
- Konular
- 0
Son güncelleme nerede? İndirilecek ilk sayfada değil.
Merhaba.Test ettiğim kadarıyla detaylı bir bilgi vereyim
Rom ilk yüklediğinizde süper duvar kağıdı ile geliyor hoşunuza gidebilir fakat donma kasma yaratıyor ekranı açarken bunu fark ettim ve
başka canlı bir duvar kağıdı denedim bu seferde güç tuşuna bastığınızda canlı duvar kağıdı geç tepki veriyor bu yüzden normal bir duvar kağıdı kullanıyorum gayet stabil ve hiç bir sorun yok
ilk açtığınızda bildirim ışıkları yanmıyor şarja taktığınızda ışık yanmıyor ve telefon şarj olduğunu göstermiyordu telefonu kapatım şarja taktım fulledim ve açtığımda ışıklar yanıyordu yani yükledikten sonra 1-2 defa tekrar başlatın 5 saat de bir
hep açık ekran özelliği var bu özellik ilginizi çekebilir fakat şarjı sömürdüğu bariz kaçınılmaz aşırı değilde yani 5 saat de ekran hep açık özelliği %13 şarj yiyebiliyor
sim etkinleştirme sorunu alıyorum halen çözemedim araştırmalarıma rağmen derin araştırma yaptım fakat yine çözemedimtarife vb alakalı olabilir sim etkinleştirme sorunu yedekler için kullanıyordum fakat bu rom için bundanda vazgeçilir ayarlar>güvenlik& gizlilik>yetkilendirme& iptal den en alttan üçüncü sim etkinleştirme hizmetini devredışı bırakabilirsiniz
google camera çok güzel hiç bir sorun yok fakat aşşağıda resmin üzerine tıklayınca galeride açmıyor takılıp kalıyor
stock kamerada bir sorun yok normal çalışıyor
Rom gayet stabil çalışıyor kapatma açma, çift dokunuş, gece modu, uygulamalara giriş çıkış, herhangi bir donma nadir görebileceğiniz bir şey miui11 den geçtim bu roma ve bu romda kalmaya karar verdim karşılaşabileceğiniz tilt edicek hiç bir sorun yok kafaya takarım normalde oyun oynayan biri değilim pubg fln iyi çalışıyor nette izlemiştim ama bir arkadaşın dediği oyun internet sorunu verdi oyun oynayacaksınız yükleyip oyununuzu deneyin derim bunlardan başka hiç bir sorun yok şuanda şarj süresi ile ilgili bilgi almak için ekran süresini kapatmamaya ayarladım bekliyorum ekran görüntüsü atacağım
sosyal medyada takılıyorum whatsappta mesajlaşıyorum ve video izliyorum genel kullanımım bu
banka uygulamaları ziraat ve kuveyt türk yüklü sıkıntısız çalışıyor
yüklemek isteyenler sorularını sorabilir bu romda sabit kalacağım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 3 gün aktifim burda
detaylı kendi kullanımımca incelediklerim bunlar romu gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz şarj süresi bana gayet iyi geldi ama yinede test ediyorum
tamamen yeni bir telefon gibi oldu telefon
20.06.18 sürümünün linki nerede bulamadım bir türlü
bilmiyorum yukarıda öyle demişler indiricez bakalımMerhaba.
Zhou Sien geliştirmeye devam etmeyeceğini söylemişti. Ben halen resimdeki sürümü kullanıyorum. GPS tam stabil çalışmıyor onun dışında herşey iyi.
Size sormam gerekenleri cevaplarmısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dahamı stabil?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bence daha stabildi.Merhaba.
Zhou Sien geliştirmeye devam etmeyeceğini söylemişti. Ben halen resimdeki sürümü kullanıyorum. GPS tam stabil çalışmıyor onun dışında herşey iyi.
Size sormam gerekenleri cevaplarmısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dahamı stabil?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Xiaomi eu MIUI12 20.6.18-9.0-portBence daha stabildi.
Hocam AOSP romların akıcılığı ve batarya performansı yok ama MiUi romlar arasında çok göze batacak bir hatası problemi yok bir haftalık tecrübelerime göre Başka MiUi 12 romlar da denedim, bu nispeten daha iyi.Xiaomi eu MIUI12 20.6.18-9.0-port
Bunu boş bi zamanımda deneyeceğim. Bakalım MiUi 12 port nasıl olmuş.