Soru Redmi Note Pro 9 Ne zaman Miui 12 Alacak ?

solayak27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mi mix 2
Konular
7
Vee sonunda herşey yavaş yavaş belli oldu. Note 9 pro ve 9s için sözümona geliştirme aşamasında imiş. :D
Yani aslında hiçbir şey yapmadık henüz diyor. Eylülde gelecek xiaomi söyledi diyen arkadaşa selam ederim. aslan568
Şu an 9 pro için miui12 bir söylentiden ibaret. 9s için öyle bir söylenti bile yok. 9s in miui12 almayacağı kesinleşti gibi. 9 pro ise geliştirme aşamasında ve tahmini bir tarihte söyleyemeyiz diyorlar kendileri. Muhtemel bu sene gelmez, nasip 2021 e inşallah. Oysa çok heves etmiştim xiaomi telefonlara miui ise her hafta güncelleniyor diye biliyordum. Kazın ayağı öyle değilmiş. Telefonu satıp xiaomi defterini kapatma vaktidir.

bende size selam edim bari hocam :D

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18
9s in hindistan sürümü yayınlanmis , 9 proya ne zaman gelir ?

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Arkadaşım ben koyun değilim önüme ne konulursa fit olayım. Eylül ayındayız ne mayısı ne güncellemesi?
Miui 12 den nemi bekliyorum. Kulaklıktan gelen ses duyulmayacak kadar kısık belki artar diye bekliyorum. Menüler kasım kasım kasılıyor belki rahatlar diye bekliyorum. Her telefonum çaldığında kulaklık alanını kapatmayın uyarısının kapanmasını beklemeden belki telefonu açarım diye bekliyorum. Wifi kopmaları düzelir diye bekliyorum. Çinde satılmıyor diye arada derede kalmış note9s - pro alanları belki adam yerine koyarlar diye bekliyorum. İnstagram belki adam gibi çalışır diye bekliyorum.
İlginçtir sende kendin gibi kaderime razı olmamı bekliyorsun.

Bu sorunları forumda çok görüyorum hiç birisi bende mevcut değil. Çok enteresan nazar değdirmeyeyim bari. 2020.07 üretim global

Demir2121

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 11pro ma
Meslek
Bilgisayar yazılım
Konular
15
Hindistan'da verildi dün içiniz ferah olsun yakında gelir

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
bende size selam edim bari hocam :D

Ben size dedim eylülde gelecek diye sizede selam olsun kardeşim 9s ve 9 pro mıuı12 çıktı kaldı joyeuse için oda gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vee sonunda herşey yavaş yavaş belli oldu. Note 9 pro ve 9s için sözümona geliştirme aşamasında imiş. :D
Yani aslında hiçbir şey yapmadık henüz diyor. Eylülde gelecek xiaomi söyledi diyen arkadaşa selam ederim. aslan568
Şu an 9 pro için miui12 bir söylentiden ibaret. 9s için öyle bir söylenti bile yok. 9s in miui12 almayacağı kesinleşti gibi. 9 pro ise geliştirme aşamasında ve tahmini bir tarihte söyleyemeyiz diyorlar kendileri. Muhtemel bu sene gelmez, nasip 2021 e inşallah. Oysa çok heves etmiştim xiaomi telefonlara miui ise her hafta güncelleniyor diye biliyordum. Kazın ayağı öyle değilmiş. Telefonu satıp xiaomi defterini kapatma vaktidir.

Ben size dedim eylülde gelecek diye sizede selam olsun kardeşim 9s ve 9 pro mıuı12 çıktı kaldı joyeuse için oda gelir

yaaplu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular