- Adım
- ahmet
- Cihazım
- mi mix 2
- Konular
- 7
bende size selam edim bari hocamVee sonunda herşey yavaş yavaş belli oldu. Note 9 pro ve 9s için sözümona geliştirme aşamasında imiş.
Yani aslında hiçbir şey yapmadık henüz diyor. Eylülde gelecek xiaomi söyledi diyen arkadaşa selam ederim. aslan568
Şu an 9 pro için miui12 bir söylentiden ibaret. 9s için öyle bir söylenti bile yok. 9s in miui12 almayacağı kesinleşti gibi. 9 pro ise geliştirme aşamasında ve tahmini bir tarihte söyleyemeyiz diyorlar kendileri. Muhtemel bu sene gelmez, nasip 2021 e inşallah. Oysa çok heves etmiştim xiaomi telefonlara miui ise her hafta güncelleniyor diye biliyordum. Kazın ayağı öyle değilmiş. Telefonu satıp xiaomi defterini kapatma vaktidir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI 12 - Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.1.0.QJWINXM İndirme Bağlantısı
Aynen bir deneyin belki guzeldir sizin icinde) Stabil ve şarj konusunda iyiyse kalırım.

MIUI 12 - Redmi Note 9 Pro Hindistan Kararlı V12.0.1.0.QJWINXM İndirme Bağlantısı [Curtuna]
Redmi Note 9 Pro Hindistan Kararlı Rom V12.0.1.0.QJWINXM Güncelleme Yöntemleri - Ota üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz. -V11.0.8.0 QJWINXM romunda iseniz sistem güncelleyici üzerinden Ota rom indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz. - Aşağıda bulunan Recovery...
forum.miuiturkiye.net