Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

bybrown

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cem
Cihazım
gm 5 plus
Konular
3
Arkadaşlar merhaba,

Bu telefonun toz sorunundan korkup Samsung Galaxy M31s almıştım ancak aldığıma bin pişman olup iade ettim. Şimdi bu cihazı almayı düşünüyorum ancak yine birkaç korkum var.

İnternette çok fazla şarj, parmak izi, kasma vs sorunlardan bahsedilmiş. Cihazın böyle yaygın sorunları var mı yoksa alsam ve direk MIUI 12'ye güncellesem sorun olur mu? Türkiyede garantili 128/6 modelini alacağım.

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Arkadaşlar merhaba,

Bu telefonun toz sorunundan korkup Samsung Galaxy M31s almıştım ancak aldığıma bin pişman olup iade ettim. Şimdi bu cihazı almayı düşünüyorum ancak yine birkaç korkum var.

İnternette çok fazla şarj, parmak izi, kasma vs sorunlardan bahsedilmiş. Cihazın böyle yaygın sorunları var mı yoksa alsam ve direk MIUI 12'ye güncellesem sorun olur mu? Türkiyede garantili 128/6 modelini alacağım.

Garantiliye o kadar para verene kadar yurtdışı pocox3 araştırın. Bendede 9s var 2kya almıştım o fiyatlara ideal ama yurtiçi fiyatları bence o fiyata değmez , herşey bi yana BL kiliti açılmayıp başka rom kurmadıkca google rehber , mesajlaşma gibi şeyleri kullanmaya dayatılıyorsunuz..

Elsoy2001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elsoy
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
10
Arkadaşlar merhaba,

Şu ana kadar bahs etdiğiniz hiç bir sorunla karşılaşmadım. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum diye bilirim. Baküde yaşıyorum burada 550 azn bu fiyata en iyisi poco 750azn falan burada

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkaysun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
5
Arkadaşlar merhaba,

M31 den neden pişman oldunuz? Ben 9s aldım keşke m31 alsaydım diyorum :)

bybrown

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cem
Cihazım
gm 5 plus
Konular
3
Garantiliye o kadar para verene kadar yurtdışı pocox3 araştırın. Bendede 9s var 2kya almıştım o fiyatlara ideal ama yurtiçi fiyatları bence o fiyata değmez , herşey bi yana BL kiliti açılmayıp başka rom kurmadıkca google rehber , mesajlaşma gibi şeyleri kullanmaya dayatılıyorsunuz..

Cihazın garantisinin olmasına önem veriyorum, Google uygulamaları da sorun değil ben seviyorum zaten Google'ın uygulamalarını. Poco için de o cihazın tasarımını hiç beğenmedim, biraz daha hoşuma gitseydi özellikleri gayet iyi aslında.

Şu ana kadar bahs etdiğiniz hiç bir sorunla karşılaşmadım. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum diye bilirim. Baküde yaşıyorum burada 550 azn bu fiyata en iyisi poco 750azn falan burada

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumunuz için çok teşekkürler.

M31 den neden pişman oldunuz? Ben 9s aldım keşke m31 alsaydım diyorum :)

M31 değil M31S idi benimki, cihazda kronik bir sıkıntı var donanım kaynaklı, cihazın tüm ses çıkışları cızırtı yapıyor ve hiçbir çözümü yok. Muhtemelen güç yongasında problem var, ekran kapalı iken sorun yok ancak açınca aşırı rahatsız edici şekilde bir gürültü oluşuyor. Problem istinasız her telefonda mevcut, internetten bakabilirsiniz. Ayrıca inanın Exynos 9611 çok kötü bir işlemci, kendim kullandım. 9S'in yanından dahi geçebileceğini sanmıyorum hiçbir anlamda. Belki M51 alınabilir ama Samsung'dan soğudum tamamen.

ERASMUS

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tamer
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
8
Ben 9s 128 gb modelini aldım kasma donma yok oyunlarda uygulamalarda gayet memnunum. Bende m31 ile 9s arasında kalmıştım tercihimi 9s verdim birde haylou t15 kulaklık aldım sıkıntı yok.

xstrauss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar son zamanlarda şarj çok çabuk biter oldu. İlk aldığım zamanlarda 8-9 saat ekran süresi alırken şuan 5-6 saat zor alabiliyorum.

Bir de şu istatistiklerde *wakelock* denen bir zımbırtı var, her gün ortalama %10-15 şarj tüketiyor. Kaldırılmıyor. Telefonumda böyle bir uygulama da yok. Kurtulamadım bir haftadır.

Yardımlarınızı bekliyorum. Telefonu da daha çok yeni aldım. Hemen böyle bir sıkıntı çıktı. Umarım yardımlarınızla bu sorunu aşabilirim.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar son zamanlarda şarj çok çabuk biter oldu. İlk aldığım zamanlarda 8-9 saat ekran süresi alırken şuan 5-6 saat zor alabiliyorum.

Bir de şu istatistiklerde *wakelock* denen bir zımbırtı var, her gün ortalama %10-15 şarj tüketiyor. Kaldırılmıyor. Telefonumda böyle bir uygulama da yok. Kurtulamadım bir haftadır.

Yardımlarınızı bekliyorum. Telefonu da daha çok yeni aldım. Hemen böyle bir sıkıntı çıktı. Umarım yardımlarınızla bu sorunu aşabilirim.
Hocam şarj problemi mıuı 12 sürümden kaynaklı maalesef yapacağımız yada sizin yapabileceğiniz bişey yok mıuı 12 şarj ve performans açısından kötü durumda suan için

xstrauss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
Hocam şarj problemi mıuı 12 sürümden kaynaklı maalesef yapacağımız yada sizin yapabileceğiniz bişey yok mıuı 12 şarj ve performans açısından kötü durumda suan için
İlk aldığım zamanlar 7-8 saat ekran süresi alıyordum. O zaman da miui 12'ydi.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
İlk aldığım zamanlar 7-8 saat ekran süresi alıyordum
Güncelleme yaptınız mı ilk aldığınız da muhtemel cihazda mıuı 11 sürüm vardı somrw siz mıuı 12 ye güncellediniz ama larj problemi mıuı 12 kaynaklı note 9 pro cihazımda da vardı bu problem mi note 10 pro cihaza geçtim buda aynı mıuı 12 şarjı su gibi çekiyor

Üst Alt