Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

xstrauss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
1
Güncelleme yaptınız mı ilk aldığınız da muhtemel cihazda mıuı 11 sürüm vardı somrw siz mıuı 12 ye güncellediniz ama larj problemi mıuı 12 kaynaklı note 9 pro cihazımda da vardı bu problem mi note 10 pro cihaza geçtim buda aynı mıuı 12 şarjı su gibi çekiyor
12'ye hemen güncelledim diye hatırlıyorum. Önce 12.0.1 gelmişti. Hatırladığım kadarıyla o zamanlar yoktu böyle bi problem. Şuan 12.0.2 var ve şarj çabuk bitmeye başladı.

Arda_10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Note 9s
Konular
27
Bende 9s kullanıyorum oyun oynarken 3 saatte yaklaşık %45-50 gidiyor oyun oynamazsam 3 güne yakın gidiyor

Moğollu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
Herhangi bir sıkıntı var mı bende aldım bugün şuana kadar bir sıkıntı görmedim ama kronik felan sıkıntısı var mı MIUI 12 daha güncellemedim

Moğollu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
MIUI 12ye güncelleyimmi arkadaşlar bir sıkıntısı var mı ?

Arda_10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Note 9s
Konular
27
12.0.2 de herhangi bir sıkıntı yok pilde normal

seysey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfi
Cihazım
Redmi note 9S
Meslek
It
Konular
6
Selamın aleyküm, sevgili arkadaşlarım yaklaşık 2 aydır 128gb lık versiyonunu kullanıyorum. Bir çok cihazdan daha verimli olduğu konusunda kesin konuşabilirim. Şarj konusunda günlük alanda yüksek performans gerektiren oyunları abartmamak şartı ile takılırsanız şarjı sizi gayet iyi idare ediyor. 2,5 gün şarja takmadığım oldu. Pubg gibi oyunlarıda oynadığım halde. Onun akabinde nadir gördüğüm yazılımsal abartılmayacak sorunlar var. İlerleyen günlerde yaşadığım bir takım izlenimler ve sorunlar olursa sizlere dönüş yapacağım. Saygılarımla, iyi formlar.
Ahize konusunda beklenmedik bazı sorunlarlar karşılaşıyorum, şarj olarak sizlerle aynı dertden müzdaribim. Daha önceden kastedmiş olduğum bazı hatalar halâ mevcuttur. Umarım en kısa sürede düzeltilir.

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Kiz arkadisama almistim bl kilidi acilana kadar kullanacagim bende note 8 var. Miui 11 global yuklu pil konusunda gayet basarili.

TheDante

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Note 9S
Konular
2
Herkese selamlar Pazartesi günü itibari ile 128'lik buzul beyazı 9s ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Şuan için herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşmadım.Şarjı rahat 2-2,5 günü çıkartıyor . Soft bir kullanım yapıyorum ufak tefek telefon görüşmeleri kablolu kulaklık aracılığı ile deezer ve bir kaç el pubg vs. Nazar değmeden devam halimden memnunum.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
arkadaşlar önerim hint romunu flashlayın bölgeyi amerika seçip yolunuza devam edin eu falan iyi de stabil değil

Üst Alt