Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Merhaba, ben MIUI 12 sürümü yüklemiş olmama rağmen attığım resimdeki gibi MIUI 11 bildirim sekmesi görünümü var hâlâ. Nedenini bilen var mı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ayarlara girip arama kısmına kontrol merkezi diye arattığında yeni kontrol merkezini kullan diye bir seçenek çıkması lazım bildiğim kadarıyla öyleydi.

Elsoy2001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elsoy
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
10
Merhaba, ben MIUI 12 sürümü yüklemiş olmama rağmen attığım resimdeki gibi MIUI 11 bildirim sekmesi görünümü var hâlâ. Nedenini bilen var mı.
Ayarlara girip arama yerine yeni kontrol merkezi yazın gerisini göreceksiniz

Mrthwk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Doğan
Cihazım
Note 9s
Konular
0
İyi forumlar telefona 2.3 gb güncelleme geldi 2 kere indirdi güncellemeyi ama kurmadı ve şu an yeniden indiriyor bu sorunu yaşayan varmı ve çözümü nedir?

Arda_10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Note 9s
Konular
27
Ayarlara yeni bildirim çubuğu yaz onu aktifleştirceksin

Birumsev

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
Ayarlara girip arama kısmına kontrol merkezi diye arattığında yeni kontrol merkezini kullan diye bir seçenek çıkması lazım bildiğim kadarıyla öyleydi.
Tamam, teşekkürler hocam oldu.

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
note 9s 128 gb
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
43
manuel seçin yapacaksın hocam ayarlar kısmında yeni kontrol merkezi diyerek aktif etmen ger

ahmetkucukonder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Freelancer WebDev.
Konular
1
Bu cihazlar MIUI 13 ve Android 11 güncellemelerini veya herhangi birini alacak mı? Her ne kadar araştırsam da yeterli bilgi bulamıyorum, ne yazık ki Note 9 ve Note 9 Pro kadar makale mevcut değil.

Elsoy2001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elsoy
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
10
Bu cihazlar MIUI 13 ve Android 11 güncellemelerini veya herhangi birini alacak mı? Her ne kadar araştırsam da yeterli bilgi bulamıyorum, ne yazık ki Note 9 ve Note 9 Pro kadar makale mevcut değil.
Bildiğim kadar 3 miui 1 android güncelleme si alıcak merak etmeyin 13 le android 11 kesin hatta hindistan da verildi galiba

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmetkucukonder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Freelancer WebDev.
Konular
1
Bildiğim kadar 3 miui 1 android güncelleme si alıcak merak etmeyin 13 le android 11 kesin hatta hindistan da verildi galiba

Teşekkür ederim, ayrıca güç tuşu ile ilgili bir problem yaşıyorum. Problem cihazda mı yoksa benim kullanımımdan mı kaynaklanıyor anlamadım, tuş bazen kasaya sıkışıyor basılı kalıyor. Şimdi kontrol ettim tuşa basarken aynı zamanda parmağımı aşağı doğru kaydırdığımda sıkışıyor, kasa yapısından mı kaynaklanıyor yoksa cihazda mı bir problem var? Cihazı alalı yaklaşık 20 gün oldu.

Elsoy2001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elsoy
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
10
Teşekkür ederim, ayrıca güç tuşu ile ilgili bir problem yaşıyorum. Problem cihazda mı yoksa benim kullanımımdan mı kaynaklanıyor anlamadım, tuş bazen kasaya sıkışıyor basılı kalıyor. Şimdi kontrol ettim tuşa basarken aynı zamanda parmağımı aşağı doğru kaydırdığımda sıkışıyor, kasa yapısından mı yoksa cihazda mı bir problem var? Cihazı alalı yaklaşık 20 gün oldu.
Ağustos dan beri kullanıyorum dediğiniz gibi bi sıkıntı çıkmadı burdakı arkadaşlar danda duymadım arama yerine tuş kiliti falan yazın yinede yoksa garanti varsa götürün onlar bi baksın bence

Üst Alt