- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Rdmi note 9 Pro
- Konular
- 0
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için, iyi forumlar...Bende size söyledim proplemi çözdüm de nasıl çözdüm hatırlamıyorum
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için, iyi forumlar...Bende size söyledim proplemi çözdüm de nasıl çözdüm hatırlamıyorum
google chrome un verilerini sıfırla yüksek ihtimal düzelirİnternete sayfalarina her giriste bu beklemeyi yapiyor.hindistan 12 var. Neden yapar bunu romdanmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dun aldim cihazi hindistan 12 yuklemis aldigim kisi hersey cok guzel ama internete her giriste 5-6 saniye bekletiyor sayfa bu neden olabilir sizdede boylemi?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
İnternete sayfalarina her giriste bu beklemeyi yapiyor.hindistan 12 var. Neden yapar bunu romdanmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dun aldim cihazi hindistan 12 yuklemis aldigim kisi hersey cok guzel ama internete her giriste 5-6 saniye bekletiyor sayfa bu neden olabilir sizdede boylemi?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bende yaptım indirilenler de 2.3 gb lık dosya duruyor hala silsem bir sorun çıkarmı?MIUI V12.0.2.0.QJWTRXM KARARLI sürüm güncellemesi geldi bu sabah, yeniliklerde sadece güvenlik yaması diyor ama boyutu yanılmıyorsam 2.3gb eski telefonlarımda hiç bu boyutta güvenlik yaması görmemiştim