Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bişey dikkatimi çekti dışarıdan eve girince gündüz hava güneşli olduğu zaman ekran renkleri çok açık renk oluyor mesela whatsapp ın yeşili koyu yeşil ama dışarıdan eve girdiğim zaman çok açık yeşil oluyor ve ekran renkleri çok soluk gösteriyor telefonu kapatıp açarsam düzeliyor aynı durum başına gelen oldumu
Bende de aynısı oluyor güneşe çıkınca renkler soluklaşıyor ve ekran daha okunabilir seviyede olmaya çalışıyor gibi oluyor muhtemelen yazılımsal bir şey nerden kapatılır bilmiyorum renk şeması ayarıyla alakalı olabilir benimki otomatikte
Bende de aynısı oluyor güneşe çıkınca renkler soluklaşıyor ve ekran daha okunabilir seviyede olmaya çalışıyor gibi oluyor muhtemelen yazılımsal bir şey nerden kapatılır bilmiyorum renk şeması ayarıyla alakalı olabilir benimki otomatikte
Bende de aynı problem güneş ışığı altında bir süre sonra renkler açık ve soluklaşıyor kapalı ortama geçtiğimde de düzenlediği oldu yeniden başlattığımda düzeldi yazılımsal bir sorun
Bende de aynı problem güneş ışığı altında bir süre sonra renkler açık ve soluklaşıyor kapalı ortama geçtiğimde de düzenlediği oldu yeniden başlattığımda düzeldi yazılımsal bir sorun
Arkadaşlar merhaba, İş yerinden bir arkadaşım Yurt içi garantili Note 9S almayı düşünüyor. Kamera lensine toz kaçıyor diye duymuştum. Note 9 Pro için mi yoksa Note 9S modelinde de aynı mı durum?
Bu yazılımsal sorun değil. Ekran gün ışığı altında okunabilmesi için parlaklığı artırıyor. Bunu ekran renk şemasından kapatabiliyorduk. Bir kurcalayın orayı isterseniz. Şuan telefonum yok bakamıyorum.
9s kullanıyorum. telefonda global 11.0.6.0 kararlı (QJWTRXM) sürümü mevcut. bildiğim kadarıyla 11.0.7.0 ve 11.0.8.0 sürümü mevcut ama güncellemeleri kontrol dediğimde uygun güncelleme yok diyor.sol üstte üç noktaya dokunup en son paketi indir dediğimde yine 11.0.6.0 sürümünü indiriyor.
11.0.7.0 ya da 11.0.8.0 sürümünü nasıl yükleyebilirim?
Ayrıca whatsapp mesajları, bildirim ayarları yapılı olmasına rağmen ekran kapalıyken kilit ekrana bazen 1 dakika kadar geç geliyor.
Wifi de kilit ekran kapalıyken kendini kapatabiliyor.
Kilit ekranı ayarlarından wifi her zaman açık uyanık olsun ayarları yapılı olmasına rağmen.
Sizler de böyle sorunlar mevcut mu? Mevcutsa çözümleri var mıdır?
Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistem güncelleme kısmındaki güncelleme ayarlarında güncellemeleri önceden al seçeneği ne işe yarıyor?