Yardım Redmi note 9s ekran uyku sonrası wifi

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
arkadaşlar aranızda note9s ekran uyku sonrası wifi bağlı gözüküyor ama internet kesiliyor.böyle bi problem yaşayan var mı? yabancı sitelerde çokca bahsedilmiş,enson gelen güncellemede düzelmeyen bi sıkıntı.çözüm öerileriniz.(wifi kapatıp açılınca düzeliyor.)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
arkadaşlar aranızda note9s ekran uyku sonrası wifi bağlı gözüküyor ama internet kesiliyor.böyle bi problem yaşayan var mı? yabancı sitelerde çokca bahsedilmiş,enson gelen güncellemede düzelmeyen bi sıkıntı.çözüm öerileriniz.(wifi kapatıp açılınca düzeliyor.)
Wifi ayarlarından trafik modu kapatmayı deneyin hocam Arka planda da indirme yaparken hız düşmez

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Cihazda maalesef yazılımsal çok fazla sorun var ama kanıtlayamam . Download yaparken ekran kilidi sonrası bir müddet sonra kopuyor aynı sorun bende de var . Pubg yi 3. Denemede indirdim . Başta sorunu nette sandım . Sonra ekranı kapatmayınca oldu

Xiaomi son çıkardığı neredeyse tüm cihazlarda bu sorunları oluyor . Mi 8 lite aldım 1 sene bataryası yazılımsal sorun yüzünden çok çabuk bitiyordu. 1 sene sonra çözdüler batarya aşındıktan sonra çözsen ne anlamı var. Misal android sistemi utanmasa %100 sömürecek bataryayı bu oran eski cihazımda %5-8 arası idi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-11-00-33-46-443_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-05-11-00-33-46-443_com.miui.securitycenter.jpg
    272,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Oyla:

ahmetrasittopal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Konular
9
Ben de sipariş vermiştim henüz elime ulaşmadı fakat ulaşınca da rom rom gezeceğiz anlaşıldı.. umarım eu romda böyle sorunlar yoktur. Farklı romlar kullanıp deneyen yeşillendirir umarım

Oyla:

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de sipariş vermiştim henüz elime ulaşmadı fakat ulaşınca da rom rom gezeceğiz anlaşıldı.. umarım eu romda böyle sorunlar yoktur. Farklı romlar kullanıp deneyen yeşillendirir umarım
maalesef bütün romları gezdim sorun en azı eu romda idi,oda ekran ışığını açar açmaz devreye giriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazda maalesef yazılımsal çok fazla sorun var ama kanıtlayamam . Download yaparken ekran kilidi sonrası bir müddet sonra kopuyor aynı sorun bende de var . Pubg yi 3. Denemede indirdim . Başta sorunu nette sandım . Sonra ekranı kapatmayınca oldu

Xiaomi son çıkardığı neredeyse tüm cihazlarda bu sorunları oluyor . Mi 8 lite aldım 1 sene bataryası yazılımsal sorun yüzünden çok çabuk bitiyordu. 1 sene sonra çözdüler batarya aşındıktan sonra çözsen ne anlamı var. Misal android sistemi utanmasa %100 sömürecek bataryayı bu oran eski cihazımda %5-8 arası idi
bazı forum kaynaklarında modem değişikliğinde düzeliyor denildi.(bi hata için modem değiştirmek zorundamıyız)
acaba farklı modemle çözülürmü? örneğin xiaomi router.

Oyla:

ahmetrasittopal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Konular
9
maalesef bütün romları gezdim sorun en azı eu romda idi,oda ekran ışığını açar açmaz devreye giriyor.

bazı forum kaynaklarında modem değişikliğinde düzeliyor denildi.(bi hata için modem değiştirmek zorundamıyız)
Benim telefonum gelmeyecek gibi zaten 5 gün oldu migros hala siparişiniz alındı yazıyor bazı arkadaşlara siparişi iptal edip güncel fiyattan alın demiş. Cumaya kadar geldi geldi, gelmezse iptal eder farklı alternatiflere bakarım telefonum bozuldu telefona ihtiyacım da var. Migros benim için bitmiştir.

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19

Bende zaten 1 modem 1 de repeater var . İkisinde de aynı .

Benim telefonum gelmeyecek gibi zaten 5 gün oldu migros hala siparişiniz alındı yazıyor bazı arkadaşlara siparişi iptal edip güncel fiyattan alın demiş. Cumaya kadar geldi geldi, gelmezse iptal eder farklı alternatiflere bakarım telefonum bozuldu telefona ihtiyacım da var. Migros benim için bitmiştir.

Telefon stokları 3-4 günde bitti . 4 Mayıs akşam magaza stoklarına girdi , gündüz de sanal stoguna , 7-8 Mayıs gibi bitti sanal da stok .. magazalardaki durumu bilmiyorum ama bitmiş gibi duruyor

Oyla:

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende zaten 1 modem 1 de repeater var . İkisinde de aynı .

Telefon stokları 3-4 günde bitti . 4 Mayıs akşam magaza stoklarına girdi , gündüz de sanal stoguna , 7-8 Mayıs gibi bitti sanal da stok .. magazalardaki durumu bilmiyorum ama bitmiş gibi duruyor
yazılımla düzeltmeleri lazım.çünkü eu rom çözüme en yakın rom idi

Oyla:

karakaplan36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
0
Hocam bende salı -çarşamba sipariş verdim 9S 64GB sipariş hazırlanıyor da bekliyor hala kargoya verilmedi.Müşteri hizmelerini aradım mağazaya bildiriyorum dönüş yapılacaktır dediler ne arayan var ne soran 1 hf oldu kargoya verilmedi hemen yollayamayacaksan yazacaksın oraya şu tarihten itibaren gönderilecektir falan diye.

Oyla:
Üst Alt