Yardım Redmi note 9s ekran uyku sonrası wifi

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
arkadaşlar aranızda note9s ekran uyku sonrası wifi bağlı gözüküyor ama internet kesiliyor.böyle bi problem yaşayan var mı? yabancı sitelerde çokca bahsedilmiş,enson gelen güncellemede düzelmeyen bi sıkıntı.çözüm öerileriniz.(wifi kapatıp açılınca düzeliyor.)

drsna36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 6
Meslek
Elektrikçi
Konular
0
ayın 7 sinde trendyol dan 9s 64 gb sipariş verdim. bügün trendyol mail göndermiş siparişinizi hazırlıyoruz diye. Fakat gelen mailde gri renk olan siparişim yerine beyaz yazıyor. telefonum bozuldu arayamıyorum mail adresi bilen varmı? Migrosa mı yazsam acaba.

Oyla:

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Bende 9s var lakin burada yazılan sorunlar bende yok. Teknoloji şans işi gerçekten.. Uyku sonrası WiFi kopma filan bende olmadı hiç bir zaman

Oyla:

ozzami

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
19
Bende de wifi uyku sırasında bağlı kalmasına rağmen internet yok diyor. Trafik de kapalı.

HD1900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ahmetrasittopal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Konular
9
ayın 7 sinde trendyol dan 9s 64 gb sipariş verdim. bügün trendyol mail göndermiş siparişinizi hazırlıyoruz diye. Fakat gelen mailde gri renk olan siparişim yerine beyaz yazıyor. telefonum bozuldu arayamıyorum mail adresi bilen varmı? Migrosa mı yazsam acaba.
Benimkinde de beyaz verdiğim sipariş gri yazıyor headbang~~

Oyla:

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
Cihazda maalesef yazılımsal çok fazla sorun var ama kanıtlayamam . Download yaparken ekran kilidi sonrası bir müddet sonra kopuyor aynı sorun bende de var . Pubg yi 3. Denemede indirdim . Başta sorunu nette sandım . Sonra ekranı kapatmayınca oldu

Xiaomi son çıkardığı neredeyse tüm cihazlarda bu sorunları oluyor . Mi 8 lite aldım 1 sene bataryası yazılımsal sorun yüzünden çok çabuk bitiyordu. 1 sene sonra çözdüler batarya aşındıktan sonra çözsen ne anlamı var. Misal android sistemi utanmasa %100 sömürecek bataryayı bu oran eski cihazımda %5-8 arası idi
Ben wifiyi denedim 5g modemde sorunsuz çalışıyor hemde çekim kuvveti çok iyi,mümkünse sende denermisin.

Oyla:

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
Bence arıza değil olsa herkes de olur idi yazılımsal gibi duruyor veya modem telefon uyumsuzluğu tabi
sorunu çözdüm gibi cihaz ilk kullanımda çok seyrek kulanırsan, kendi kendine tasarruf planı yapıyor.ama sık kullanırsan kendini ayarlıyor ve kapatmıyor.yazılımla keşfetmişlerse çözebilirler.

Oyla:

dr gakumba

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gakumba
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
indirme programı ya da tarayıcının pil tasarrufunu kapatsanız düzelebilir belki..

Oyla:
Üst Alt