Yardım Redmi note 9s ekran uyku sonrası wifi

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
arkadaşlar aranızda note9s ekran uyku sonrası wifi bağlı gözüküyor ama internet kesiliyor.böyle bi problem yaşayan var mı? yabancı sitelerde çokca bahsedilmiş,enson gelen güncellemede düzelmeyen bi sıkıntı.çözüm öerileriniz.(wifi kapatıp açılınca düzeliyor.)

dr gakumba

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gakumba
Cihazım
redmi note 5
Konular
1
örnek ayar kısmı neresi acaba

uygulama ayarlarinda yok galiba..ama bir yolu var yine de;
once tarayiciyi acin sonra geri plana atin,arkaplan uygulamalari menu tusuna basin,orada tarayiciya uzun basip kilit dugmesine tiklayin..boylece uygulamayi kilitlemis,yani arkaplanda kesintisiz calismasini saglamis olursunuz..ben bir dosya indirirken boyle yapiyorum,wifi veya gsm baglantisiyla kesintisiz dosya indirebiliyorum..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
uygulama ayarlarinda yok galiba..ama bir yolu var yine de;
once tarayiciyi acin sonra geri plana atin,arkaplan uygulamalari menu tusuna basin,orada tarayiciya uzun basip kilit dugmesine tiklayin..boylece uygulamayi kilitlemis,yani arkaplanda kesintisiz calismasini saglamis olursunuz..ben bir dosya indirirken boyle yapiyorum,wifi veya gsm baglantisiyla kesintisiz dosya indirebiliyorum..

maalesef işe yaramadı,yinede teşekkürler..

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
o zaman bir sorun var demek ki..guncellemeyle duzelir umarim..
Sorun henüz düzelmedi. Xda forumda geri bildirim olarak herkese yazmalarini söylüyorlar çabuk çözülsün diye

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
Cihazda maalesef yazılımsal çok fazla sorun var ama kanıtlayamam . Download yaparken ekran kilidi sonrası bir müddet sonra kopuyor aynı sorun bende de var . Pubg yi 3. Denemede indirdim . Başta sorunu nette sandım . Sonra ekranı kapatmayınca oldu

Xiaomi son çıkardığı neredeyse tüm cihazlarda bu sorunları oluyor . Mi 8 lite aldım 1 sene bataryası yazılımsal sorun yüzünden çok çabuk bitiyordu. 1 sene sonra çözdüler batarya aşındıktan sonra çözsen ne anlamı var. Misal android sistemi utanmasa %100 sömürecek bataryayı bu oran eski cihazımda %5-8 arası idi
yeni bir rom kurdum saf android bi ikide ayarla düzeldi

Oyla:

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
Hayırlısı olsun sizin için . Benim rom atma şansım yok olsaydı da garanti sorunundan atmazdım sanırım
hocam merak etmeyin güncelleme çıkmış ama dağıtımda değil,ben recoveryden kurdum sorun çözülmüş

Oyla:
Üst Alt