Yardım Redmi note 9s ekran uyku sonrası wifi

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
arkadaşlar aranızda note9s ekran uyku sonrası wifi bağlı gözüküyor ama internet kesiliyor.böyle bi problem yaşayan var mı? yabancı sitelerde çokca bahsedilmiş,enson gelen güncellemede düzelmeyen bi sıkıntı.çözüm öerileriniz.(wifi kapatıp açılınca düzeliyor.)

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
Eu Rom 11.0.8.0 sürümünde yorumlarda düzeldiği yazıyor. Sabah ilk işim güncellemek oldu ve şu an sorun yok görünüyor.

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Bende bugün itibariyle 9s aldım ve aynı proplem bendede var. Bir müddet telefona dokunmayıp diğer cihazdan whatzpatan mesaj atınca tek tıkta kalıyor mesajlar gelmiyor ekran kilitini açsamda mesaj gidip gelmiyor wifi kapatıp açıldıgında düzeliyor. Bu proplemin çözümünü bilen varmı varsa düzgünce bir konu açılıp anlatılabilirse sevinirim çok ciddi bir sorun çünkü..

Oyla:

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
Bende bugün itibariyle 9s aldım ve aynı proplem bendede var. Bir müddet telefona dokunmayıp diğer cihazdan whatzpatan mesaj atınca tek tıkta kalıyor mesajlar gelmiyor ekran kilitini açsamda mesaj gidip gelmiyor wifi kapatıp açıldıgında düzeliyor. Bu proplemin çözümünü bilen varmı varsa düzgünce bir konu açılıp anlatılabilirse sevinirim çok ciddi bir sorun çünkü..
TWRP üzerinden 11.08 versiyonu kurman gerek yada güncellemeyi beklemen lazım

Oyla:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Güncellemede gelmiş inşallah olur..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Miui 9 ve bazı miui 10 cihazlarda uyku modunda wifi açık veya kapalı diye bir seçenek vardı onu kapatınca bu sorun düzeliyordu. Ama misal ben miui11 kullanıyorum bu sürümde bu seçenek yok. Sizde de yoktur büyük ihtimal . Bu seçeneği bulmak yada alternatifi varsa onu bulmak lazım cihazı iyice kurcalayın hocam.

Oyla:

Emrktby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
0
Miui 9 ve bazı miui 10 cihazlarda uyku modunda wifi açık veya kapalı diye bir seçenek vardı onu kapatınca bu sorun düzeliyordu. Ama misal ben miui11 kullanıyorum bu sürümde bu seçenek yok. Sizde de yoktur büyük ihtimal . Bu seçeneği bulmak yada alternatifi varsa onu bulmak lazım cihazı iyice kurcalayın hocam.
Hocam herseyini kurcaladim yabanci sitelerden arattim ama hicbirsey bulamadim iade ettim telefonu satici iade almiyor geri yollayacak guncellemeyi bende yapmistim duzelmemisti lisman olduk valla

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam herseyini kurcaladim yabanci sitelerden arattim ama hicbirsey bulamadim iade ettim telefonu satici iade almiyor geri yollayacak guncellemeyi bende yapmistim duzelmemisti lisman olduk valla

Anladım hocam can sıkıcı bir durum umarım sonraki güncellemeler ile düzelir.

Oyla:

miuisiz19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi9 t
Konular
2
Anladım hocam can sıkıcı bir durum umarım sonraki güncellemeler ile düzelir.
ben twrp üzerinden kurmuştum düzelmişti. evolotıon x romda bi iki ayarla düzeldi.yada olmadı bootloader kilidi açınca 11.0.8 sürümü kökten sıfır kur düzelir.

Oyla:

Yalçın_öz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
S. Yalçın
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
1
arkadaşlar aranızda note9s ekran uyku sonrası wifi bağlı gözüküyor ama internet kesiliyor.böyle bi problem yaşayan var mı? yabancı sitelerde çokca bahsedilmiş,enson gelen güncellemede düzelmeyen bi sıkıntı.çözüm öerileriniz.(wifi kapatıp açılınca düzeliyor.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 haziranda aldım telefonu aynı sorunu yaşıyorum. Wifi ve mobil açık full çekiyor fakat böyle bir sorun var. Arada mobilde de yapıyor ama çoğunlukla wifi de sorun, kapatıp açınca bir süre düzeliyor sonra yine aynı. Valla pişman oldum almadan önce çok yorum okudum bundan kimse bahsetmemiş bilseydim almazdım. İnşallah güncelleme ile düzelir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt